Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor vlaggenstokhouder aan de gevel monteren:

Vlaggenstokhouder aan de gevel monteren

Deze moet er uiterlijk woensdag 13 juni hangen is dat mogelijk
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vlaggenstokhouder aan de gevel monteren uit heel Nederland:

Balkon vervangen

Betreft renovatie van balkon en in dezelfde toestand brengen als het zusterhuis naast ons. Vervanging van het balkon zelf, boeiboorden vervangen met hetzelfde profiel als sierrand gevel, nieuwe kraalschrootjes aan onderkant balkon, conform zoals bij buren, sierhek in balkon stralen en poedercoaten mat zwart en aan voorkant aanbrengen van een vlaggenstokhouder. Nieuwe zinken kraalrand. Alles in meranti. Zie foto's van de staat mijn balkon en dat van de buren, zoals het moet worden. Het balkon is 1.50 meter bij 80 cm.

Vlaggenstokhouder monteren

Er dient op 3 meter hoogte tegen de gevel aan een vlaggenstokhouder geplaatst te worden. De materialen zijn aanwezig.

Diverse werkzaamheden

Het volgende dient gemonteerd te worden: Vlaggestokhouder aan gevel, 3 hoog, monteren. Op dit moment staat er nog een steiger. Douchestang en toiletrolhouder in de badkamer monteren. En een magnetische messenhouder (Ikea) monteren. Voor de vlaggenstokhouder moeten de schroeven nog wel geleverd worden, andere materialen zijn aanwezig.