Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Nijmegen of directe omgeving.

2290 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: appartementen metselen, nieuwbouw buitengevel metselen, metselwerk 100 meter bedrijfspand nieuw, muren isoleren, huis van buiten stucen met isolatie, buitengevel isoleren, klampmuur vervangen door nieuwe gevel met isolatie, metselwerk bouw loods, buitengevel van vrijstaande woning bekleden, gevel bekleden met hardhout of zink, buitengevel isolatie aanbrengen en afwerken met steenstrips, gevel spachtelputzen, buitengevel isoleren, gevel volledig verbouwen, boerderijgevels stuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Tuinmuurtje metselen

Mijn tuinmuurtje is omgereden. Het moet opnieuw gemetseld worden. Het muurtje is ongeveer 5 meter lang en 50 cm hoog. Op het uiteinde staat een verstevigde console. Het is van oude rode bakstenen gemaakt en moet in originele staat hersteld worden. Er moet een offerte voor de verzekering gemaakt worden en hierna zal het werk uitgevoerd moeten worden.

Muurtje metselen

Wij willen graag het muurtje in onze voortuin opnieuw laten metselen. Het muurtje is verouderd en is op sommige plekken wiebelig. Het is gemetseld met normale bakstenen (denk ik), is ongeveer 4 tot 5 meter lang en 50 cm hoog. Ik zou eventueel foto's kunnen sturen mocht dat nodig zijn. Naar mijn weten kunnen de huidige bakstenen opnieuw gebruikt worden. Hopelijk kunt u ons helpen het muurtje z.s.m. te verstevigen! Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet,

Gevel zandstralen

Het gaat om een vakantiewoning die aan de buitenzijde is geschilderd. De verf moet eraf en het voegwerk moet ook hersteld worden als het kapot gaat. Het gaat om ongeveer 60-70 m2.

Vlaggenstokhouder aan de gevel monteren

Deze moet er uiterlijk woensdag 13 juni hangen is dat mogelijk

Gevel aanbouw isoleren

Ik wil de muren van de aanbouw van de woning laten isoleren. Het betreft een woning uit 1906 waar de keuken en badkamer zijn aangebouwd (bouwjaar onduidelijk). Aanbouw is een enkelsteens muur met een laag stukwerk erop. Binnen ziet alles er nog goed uit, de voorkeur gaat er naar uit om van buiten uit te isoleren. Op dit moment sprake van lichte vochtproblemen in de keuken. In de winter is het er vrieskou. Het gaat om ongeveer 10-15 m2.

Aanbrengen lood, voegen herstellen en impregneren gevel

Bij ons raam aan de weerszijde van het huis zit geen lood (circa 2 meter breed). Wij denken dat hierdoor bij hevige regen en slecht weer het doorlekt naar binnen bij het raam. Graag willen wij lood laten aanbrengen. Gaat om een hoekwoning. Daarnaast willen we ook de voegen repareren en laten impregneren tegen water. Om zo hopelijk de lekkage helemaal te verhelpen voor het langere termijn. De voegen aan het pand zijn beschadigd en of kapot. Graag willen wij dit weer laten repareren zodat de buiten muur weer dicht is. Daarnaast willen we het laten impregneren wegens lekkage en dit willen we uitsluiten. Circa 110 m2.

Tuinmuur metselen

Tuinmuur metselen met baksteen. Afmeting 2(h) x 3(l) meter, met fundament. Aan een zijde vast aan de gevel van de woning. Materialen voor de vakman.

Steenstrips met isolatie aanbrengen

Isoleren gevel van vrijstaand een huis (60'er jaren woning). De eerste verdieping is al geïsoleerd en het gaat om de tweede verdieping. De bovenetage van de woning is enkelsteens. Het idee is om een forse mantel om de bovenetage aan te brengen van isolerende panelen (Crepi of iets dergelijks). Deze mantel mag fors oversteken (20 cm of meer). Ook mag de mantel iets boven het dak uitkomen, zodat het hele huis wat forser lijkt. Het is mij niet duidelijk hoe de panelen bevestigd kunnen worden. Op dit moment is de gevel betimmerd met grenen planken. Het gaat in totaal om 77,8 m². Graag iemand op locatie voor passend advies.

Tuinafscheiding metselen

Ik wil een muurtje van 1,80 meter hoog bij 1,90 meter lang laten metselen. En het herplaatsen van een tuinscherm. Dit moet afgestemd worden met de buren. De tuin is te bereiken via achteringang. Het bestaande muurtje is door de storm gedeeltelijk omver gewaaid en het tuinscherm is meegenomen. De stenen hoeven niet afgevoerd te worden.

Gevel renoveren van een herenhuis

De gevel moet voor en achter gereinigd worden en opnieuw gevoegd. Her en der moeten stenen vervangen worden. Het gaat om een herenhuis 2 onder 1 kap waarvan de buurman ook mee wilt doen.

Stenen tuinmuur plaatsen

Graag willen wij een stenen tuinmuur laten metselen. Hiervoor dient er een taxus haag verwijderd te worden. Daarna moet er een fundering worden geplaatst en een muur geplaatst. De lengte zal ongeveer 7.50 meter worden en de hoogte 2 meter.

Muur metselen als erfafscheiding

Wij willen een tuinmuur laten metselen, over een totale lengte van 25 meter, tussen huis en garage, van ongeveer 1.80 meter hoog. In de muur moet op twee plaatsen een toegang komen; één naar garage (dubbele poort), en één gewone deur. Op moment staat er al een laag, 30 cm hoog, stenen muurtje rond de tuin - vraag is ook of daar op gemetseld mag worden, of dat die eerst verwijderd moet worden. De muur voeren we graag in vergelijkbare steensoort als huis en garage, gebouwd rond 1950.

Dak- en gevelrenovatie bij de schuur

Ons, van de buren en mij, schuurdak, ongeveer 25 m2, is lek. Deze dient vervangen te worden, inclusief het loof en de boeiboorden. Daarnaast willen wij de voor- en achtergevel,beiden ongeveer 8 m2 laten vervangen door Keralit. De schuur is geschakeld met die van de buurman.

Buitenmuren met diepe voeg voegen

Buiten muur 25m2 18m2 diepe voeg voegen

Nieuwe schoorsteen metselen

Ik wil de schoorsteen afbreken en een nieuwe metselen. De schoorsteen is ongeveer 80 cm bij 50 cm. Ik wil zelf het puin afvoeren. Aan de ene kant van het huis zitten zonnepanelen dus er moet iets bovenop komen. Aan de achterkant zou er eventueel met een ladder omhoog kunnen gaan. Het huis is ongeveer 5.50 meter hoog.

Tuinmuur slopen, nieuwe muur metselen en voegen

Wij willen op de erfgrens met onze buren een gemetselde tuinmuur laten slopen en het puin laten afvoeren. Daarna willen we op het bestaande fundament een nieuwe tuinmuur laten metselen met ezelsrug van 350 cm breed en 200 cm hoog. De tuin is goed bereikbaar via een poort. Alle materialen moeten ook worden aangeleverd. Wij ontvangen graag uw offerte. We willen de klus in oktober laten uitvoeren.

Buitenmuur met urine reinigen

Ik heb hier de nodige wildplassers tijdens de Nijmeegse vierdaagse gehad tegen de muur van mijn woonhuis. Kunt u mij een prijsindicatie geven wat dit per m2 kost? Ik ga dit dan doorgeven aan de gemeente Nijmegen ter goedkeuring.

Voegen in buitenmuren vernieuwen

Het betreft het voegwerk van on ze woning, 2 onder 1 kap. Het voegwerk is oud en her en der brokkelig. De totale oppervlakte is ongeveer 130 m2.

Erfafscheidingsmuur slopen en vervangen

Het gaat om vervanging van erfafscheiding, reden: bestaande muur is bouwvallig en moet worden gesloopt, Nader te bepalen: wijze van vervanging (stenen muur of houten schutting)

Werkzaamheden aan muren op een zolderverdieping

Wij hebben een pand in eigendom waar wij momenteel de begane grond en 1e verdieping verhuren. Wij zijn nu de 2e verdieping aan het verbouwen, zodat we die ook kunnen gaan verhuren. Er is daar inmiddels over de gehele breedte een dakkapel geplaatst. Nu willen we een bestaande tussenmuur aan de zijkant van die dakkapel laten opmetselen, omdat daar een ruimte is ontstaan. In diezelfde muur moet een bestaand kozijn met deur worden verplaatst en de oude opening worden dichtgemetseld. Verder willen we rondom het trapgat een muur laten bouwen van Ytong blokken. De bedoeling is om daar een ruimte te maken voor een badkamer. Er zijn daar betonnen vloeren. We willen graag binnen 2 weken een afspraak inplannen met een vakman om op locatie een juist beeld van de werkzaamheden te krijgen. We willen de klus laten starten in de 1e of 2e week van september. We ontvangen graag uw offerte.

Gat voor de afvoer van de afzuigkap in de buitenmuur boren

Ik wil graag een gat met een diameter van 150mm in de buitenmuur van mijn keuken laten boren. Dit is voor de afvoer van de afzuigkap.

Lateien plaatsen in een dragende buitenmuur

In onze buitenmuur van de keuken ontbreken lateien boven de buitendeur en het raamkozijn. Mede hierdoor zijn enkele scheuren ontstaan in de buitenmuur, welke ook gerepareerd moeten worden. Het lijkt erop dat de keuken later is aangebouwd.

Tuinmuur op erfgrens plaatsen

Lengte 12m , hoogte ca 2. 20 . Steunberen waar nodig. Fundering leggen Muur vervangt scheidingswand van coniferen tussen twee achtertuinen .

Gemetselde afscheiding in de tuin maken

Een gemetselde erfafscheiding/hekwerk in een tuin lengte: 14 meter en hoogte: maximaal 195 cm. De onderzijde moet gemetseld zijn, stelt de gemeente. Wat zou dat kosten? Mogelijk moet er in de voortuin ook een erfafscheiding komen.

Topgevel met rabatdelen repareren

Tijdens de storm vannacht zijn er een aantal rabatdelen van de zijgevel beschadigd geraakt/weggewaaid. De rabatdelen zijn in totaal zo'n 2 m2 en er zijn zo'n 10 latjes af/beschadigd. Het rabat is van kunststof. Zie bijgevoegde foto's.