Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Nijmegen of directe omgeving.

2311 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, het realiseren van 75m2 aan isolatieplaten en afwerken met stucwerk, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Tuin muur laten metselen

33 m2 tuin muur op bestaande fundering metselen

Gevels isoleren/renoveren

Ik wil graag de gevels van mijn woning laten isoleren/renoveren. Het is een 1 muurs woning van drie onder 1 kap Waar wij het rechter huis van hebben met zij muur op Noord Oost voorkant zuidoosten Achterkant Noord westen. De gevels moeten van buitenaf geïsoleerd worden. De voorgevel is een steense muur, de andere gevels zijn afgesmeerd. Ik schat een totale oppervlakte van ca. 50 m2. Bijna 20 jaar geleden zijn de muren van binnenuit geïsoleerd, maar ze zijn nu erg vochtig. Graag isoleren/renoveren op een duurzame en zo natuurlijk mogelijke manier.

Schoorsteenrenovatie

We willen met meerdere mensen uit de straat de schoorsteen laten renoveren. Het gaat om ongeveer 7 schoorstenen van huizen in eenzelfde straat. Afmeting van de schoorstenen zijn 70 cm hoog en 75 cm breed. Op de derde etage op een schuin dak zijn deze schoorstenen gelegen. De werkzaamheden bestaan uit voegen, uitfrezen, reinigen 90 graden (buitenkant), opnieuw voegen, lood vervangen (indien nodig), de bovenkant aansmeren en impregneren.

Schade aan muur / gevel herstellen

Schade aan muur/ gevel, gemaakt door een derde partij, wil ik laten herstellen. Gaat om een strook van 3 m langs aan de onderkant van de schuur. Wat is er aan te doen? Graag offerte binnen een maand voor reparatie zie foto`s in de bijlage.

Gevel opnieuw voegen

De oude voegen zijn poreus en brokkelen af. Er is hier en daar ook 'n beschadigde steen te zien. Ik wil het graag opnieuw laten voegen. Totaal 20 m2.

Voor- en zijgevel renovatie

Ik wil de voor- en zijgevel laten renoveren. Momenteel zit er stucwerk op. Het liefst wordt het stucwerk verwijderd en wordt de oorspronkelijke gevel hersteld. Er zit vocht in de muren. Waarschijnlijk moet het geïmpregneerd worden. Het is een pand van rond 1900, de voorgevel heeft een oppervlakte van ca. 75 m2, de zijgevel 90 m2. Wat betreft de zijgevel mag het stucwerk worden hersteld.

Houten gevelkleding vervangen door kunststof panelen

Verwijderen van huidige houten panelen op de gevel en aanbrengen witte kunststof panelen op circa 12,5 m2. Het is alleen eerste verdieping, makkelijk te bereiken. Het is aan de achterkant waar een uitbouw staat. Daar kan prima op gewerkt worden, de panelen beginnen net boven de uitbouw tot de zolder. Isoleren hoeft niet. Afvoeren wil ik graag laten doen.

Steenstrips op houtengevel plaatsen

Op de houten gevel wil ik een steenstrips baksteen 30/40 m2. Is er een mogelijkheid om het op de houten gevel te doen.

Waterkering in de spouw (onder betonnen afdekker) herstellen

Er is sprake van vochtschade op het plafond in de slaapkamer. Dit wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een ondeugdelijke waterkering in de spouw boven de vochtschade. Er is endoscopisch onderzoek gedaan. Er is sprake van gootvorming van de waterkering. Het water wat in de spouw stroomt, ter plaatse van de vochtschade verzameld zich in de gootvorming van de waterkering. De betonnen afdekker boven de vochtschade verwijderen en de waterkering herstellen.

Afmetselen muur van aanbouw

Het betreft een aanbouw waarmee men begonnen is maar helaas door gezondheidsredenen niet kunnen afmaken. Drie rijen op metselen en afdekken met het juiste materiaal op de aanbouw van de buren. Al het materiaal inclusief hoogwerker is aanwezig.

Schoorsteenrenovatie of reparatie

Ik wil mijn schoorsteen laten controleren en daarna renoveren na mogelijke lekkage. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Boeiboord vervangen door keralit

De boeiboorden moeten hoognodig vervangen door keralit. Aan de achterkant van het huis gaat het om een boeiboord van ongeveer 4.5 m bij 50 cm. Er zit nu nog een houten boeiboord dat volledig verrot is. Aan de voorzijde van het huis bevind zich ook een boeiboord van ongeveer 4.5 m bij 50 cm (deze lijkt nog van wat betere kwaliteit). De kozijnen zijn onlangs vervangen waarbij duidelijk werd dat met name het boeiboord aan de achterzijde echt heel slecht van kwaliteit is.

Metselwerk laten uitvoeren

Het gaat om een nieuw te bouwen woning. Het te metselen oppervlak is circa 220 m2 met een maximale hoogte van 6,6 meter. In de gevels bevinden zich meerdere kozijnen. De stenen worden aangeleverd, materiaal en materieel door de metselaar zelf.

Gevelbekleding vervangen

Huidige gevelbekleding is hout dit willen we graag vervangen voor zink / zinklook. Het gaat om 200 m2. Geen isolatie nodig.

Puin uit de spouw verwijderen en spouwmuur isoleren

Uit adviesgesprekken met isolatiespecialist kwam niet naar voren dat er puin in de spouwmuur zat. Op de dag dat de spouwmuur geïsoleerd zou worden bleek dit wel het geval en in behoorlijke hoeveelheden over een lengte van 9.5 m en boven en beneden. Graag willen we dit laten verwijderen om vervolgens te isoleren. Volgens de isolatiespecialist is het puin her en der verspreid, het gaat dus niet om alleen de onderste rij, maar ook in de hoogte. Het isolatie materiaal zal iets van parels moeten zijn. Graag na februari beginnen met het project. Graag ontvang ik een offerte.

Houten gevelbekleding vervangen door kunststof variant

Het gaat om de gevelbekleding (voorkant huis) en een zijgevel (voor en achterkant). Beiden op de 3e verdieping. Ik schat maximaal 30m2. En de oude gevelbekleding moet verwijderd worden.

Binnenmuren slaapkamers herstellen

Ik ben op zoek naar een gevelspecialist die de wanden van mijn slaapkamers kan herstellen. Een wand, 6 m², zonder raam dient te worden voorzien van wandverwarming. Een andere wand dient te worden voorzien van multipor-isolatie. De muren zijn al voorbereid.

Woning isoleren aan de buitenkant

De isolatie klus betreft het bekleden met isolatie aan de buitenkant. Het is de achterkant van een boven beneden woning. De muren zijn gestuct na de oorlog en daardoor afgekeurd voor spouwmuur isolatie. Ik kan op verzoek foto's toesturen en de maten van de muren en ramen. Vraag kan de Crepi ook in kleur aangebracht worden? Wat is het voordeel van Crepi tov cement bepleistering? Ik hoor het graag. Het gaat om 84 m2.

Vocht – klein gat in muur

Een deel van het balkon was te lang nat, daarom is de muur vochtig. Ik zou graag advies krijgen over de omvang van het probleem. (Eventueel moeten naar aanleiding hiervan verdere afspraken worden gemaakt. Ik zou hiervoor dan een tweede afspraak en offerte aanvragen.) Er is verder een klein gat ontstaan die gesloten moet worden.

Gevel isoleren

Het betreft een aanbouw van ongeveer 5 meter lang en 2.30 meter breed. De hoogte schat ik in op 2 meter. We wonen er nog niet dus ik kan het nog niet meten. In deze aanbouw zijn de keuken en toekomstige badkamer gevestigd. We willen de hele aanbouw (huis plus aanbouw komen uit 1924) van binnen en buiten aanpakken. Om ruimteverlies te voorkomen kiezen we daarom voor isolatie van buitenaf. De aanbouw is rechttoe rechtaan, wel met 1 groot nieuw raam, 2 kleine ouderwetse raampjes en 1 deur. Aan de buitenkant is hij nu afgewerkt met pleisterwerk/cement. Een lange zijkant van de aanbouw grenst aan de buren, dus deze hoeft niet gedaan te worden.

Voegwerk herstellen

Het betreft alleen de voegen (knipvoegen), aan de achterzijde van ons huis. Dit huis is ongeveer 10 meter hoog en 8 meter breed en de voegen zijn niet meer al te best. Ik zou graag een offerte willen voor zowel knip als niet-knipvoegen. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? 80 m²

Gevel isoleren en afwerken met crepi

Ik wil de buitenmuur laten isoleren en afwerken met crepi. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 70 m2.

Metselen tuinmuur met Larikshouten schuttingdelen

Graag een offerte voor een tuinmuur met de volgende specificaties (zie ook afbeelding): - Gemetselde kolommen (anderhalf steens, 200 cm hoog) - Kolommen afgedekt met betonnen dekplaten - Gewapende, gestorte fundering, diepte circa 60 cm - Gemetselde muurtjes (halfsteens, 60 cm hoog) - Muurtjes afgedekt met betonnen banden - Larikshouten panelen (Douglas), 210 x 140 cm - Larikshouten poort, voorzien van slot

Tuinmuurtje metselen

Mijn tuinmuurtje is omgereden. Het moet opnieuw gemetseld worden. Het muurtje is ongeveer 5 meter lang en 50 cm hoog. Op het uiteinde staat een verstevigde console. Het is van oude rode bakstenen gemaakt en moet in originele staat hersteld worden. Er moet een offerte voor de verzekering gemaakt worden en hierna zal het werk uitgevoerd moeten worden.

Muurtje metselen

Wij willen graag het muurtje in onze voortuin opnieuw laten metselen. Het muurtje is verouderd en is op sommige plekken wiebelig. Het is gemetseld met normale bakstenen (denk ik), is ongeveer 4 tot 5 meter lang en 50 cm hoog. Ik zou eventueel foto's kunnen sturen mocht dat nodig zijn. Naar mijn weten kunnen de huidige bakstenen opnieuw gebruikt worden. Hopelijk kunt u ons helpen het muurtje z.s.m. te verstevigen! Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet,