Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gehele gevel isoleren:

Gehele gevel isoleren

We willen graag weten hoeveel het kost om de gevels aan de buitenkant te isoleren. Het betreft een oud huis. De oppervlakte vinden we heel lastig inschatten, maar het zal ongeveer rond de 100 m2 liggen. Het huis is nu aangesmeerd. Rondom het kan er goed bijgekomen worden. Wat we begrepen is dat er isolatie geplaatst kan worden en daaroverheen weer aangesmeerd? graag ontvangen we advies en een prijs indicatie.
Onze klant uit Millingen aan de Rijn (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gehele gevel isoleren uit heel Nederland:

Controleren voegwerk hoekhuis

Graag laat ik mijn jaren 60 rijtjeshuis/ hoekwoning controleren op voegwerk. Ik woon zelf al 10 jaar in het huis. De vorige eigenaar zat er 7 jaar in en hij heeft het voegwerk niet laten vervangen. Ik gok dat er 20 jaar geen voegwerk is bijgewerkt en ik zou graag laten checken of dit nodig is. Het gaat om de gehele gevel. Als ik zelf kijk, lijkt de staat van het voegwerk overal wel gelijk te zijn. Ik denk dat het om 60/70 m2 gaat, de woning is best hoog.

Verbouwing bestaand woonhuis en aanbouw achter

Foto's van de bestaande woning zijn nog online te vinden. Mijn wensen staan bijgevoegd in het PDF document. 1. Aanbouw van 4m diep, 5m breed. Gelijkvloers met de bestaande woonruimte. Openbreken van de bestaande achtergevel en plaatsen stalen portaal. Geen lichtstraat in de aanbouw. Plat dak. Achterwand een aluminium, zwarte vouwwand over de maximaal mogelijke breedte zodat de gehele achtergevel van glas wordt (www.kozijnenbestellen.com). Houten, dunne plankjes aan de buitenzijde rondom de pui of strakke witte gevel. Langs de wand van de aanbouw, grenzend aan de uitbouw van de buren komt een lange keuken, zonder eiland. De bestaande CV ketel werk ik weg in een hoge keukenkast. Wasmachine werk ik weg. Keuken bestel ik zelf. Mogelijkheid tot creëren extra kamer voor in de toekomst. Lastig uit te leggen op papier maar wel in persoon makkelijk laten zien in de woning. Egaline of houten vloer bestel ik zelf. Vergunning is tot 4 meter niet nodig. Ik heb begrepen dat er 4 heipalen nodig zijn, hoe diep durf ik niet te zeggen. Verbouwing woonhuis: De bedoeling is het bestaande huis van binnen groot en deels te strippen en van binnen een nieuwe look te geven. Vloeroppervlak woning is 43 m2. Badkamer: Bestaande indeling zo houden. Inloopdouche maken. Nieuwe betegeling vloer en wanden. Wand badkamer/slaapkamer waar nu die glazen stenen zitten, graag bedekken met een nieuwe wand. Sanitair bestel ik zelf. Rond eind juni/ begin juli willen we beginnen als dat kan. We zijn bezig met de koop af te ronden, dus een bezichtiging is mogelijk alleen moet dat goed gepland worden. Door de weeks werk ik, maar in de avonden of weekenden is het mogelijk.

Gevel opnieuw voegen en reinigen, mogelijk een aantal stenen vervangen

Wij zouden de voorgevel willen laten reinigen, misschien hier en daar een steen vervangen en daarna de gehele gevel opnieuw laten voegen. We hebben 2 verdiepingen, maar een groot deel loopt schuin af door het dak. Er zal ongeveer 30 m2 gereinigd en gevoegd moeten worden. Impregneren willen we niet, tenzij het echt nodig is in onze situatie. De buren laten hun woning schilderen en daardoor zijn er steigers. Wij hopen dat het zo snel mogelijk uitgevoerd kan worden in verband met de steigers.

Aanbouw plaatsen

Aanbouw achterkant huis. Over de gehele breedte, 6 meter, 2,5 meter uit de gevel. Keukendeel is 1 meter verder doorgebouwd dan huiskamer. In de aanbouw moet afvoer, waterleiding en mantelbuis voorzien van electra en data komen. Aanbouw moet onderheid worden en gebouwt van steen. Geen houtskelet. Plat dak. Geheel goed geïsoleerd. Deur in keuken gedeelte en lichtstraat met openslaande deuren (waarvan een vast te zetten, zodat andere als loopdeur gebruikt kan worden.

Dakkapellen en prefab-uitbouw achtergevel

Wij hebben een huis gekocht en zijn op zoek naar een aannemer die voor ons 2 dakkapellen en een (prefab) aanbouw kan realiseren. Het gaat om een uitbouw van 2 x 5 meter over de hele gevel van het huis. De nieuwe achtergevel mag bestaan uit muurtje 0,60 m-raam-2 openslaande deuren- raam- muurtje 0,60 m. De kozijnen en deuren mogen kunststof zijn en hr++glas. De geveldoorbraak willen wij over de gehele breedte hebben. De binnenkant mag afgewerkt worden tot stucklaar. Het stucen doen wij zelf.

Gevel voegen

Het gaat om een hoekwoning, dus de gehele zijgevel moet gevoegd worden. Het huis heeft 3 etages met een puntdak, en de voor en achterkant alleen eerste etage voegwerk. Het gaat om 100 m2.

Renoveren huis

Ik wil graag mijn hele woning laten renoveren van de woning. Het betreft een hoekwoning met 2 verdiepingen. Deze is goed bereikbaar. - woning totaal isoleren het is een hoekwoning. gevel heeft al spouisolatie. Dak van binnenuit isoleren. Vloer hoeft niet. - op zand gebouwd dus kruipruimte volstorten met cement - aanbouw achterzijde woning (5.4X4m) - nieuwe indeling ruimtes boven waaronder creëren van een badkamer - nieuw leidingwerk, elektra en riolering - gehele woning voorzien van nieuwe kozijnen met HR++ glas - dakkapel achterzijde boven met deur naar het balkon - nieuwe voordeur Twee nieuwe trappen, er ook graag in. Voor beter beeld van de bestaande woning https://www.funda.nl/koop/v

Gevel stucen

Beschadigde voorgevel, waarbij lokaal herstel waarschijnlijk te duur is of automatisch de gehele geval gaat beslaan. Indien mogelijk wil ik graag alleen de begane grond over de gehele breedte van het huis laten bepleisteren/ stucen. Het gaat om 10 m2.

Gevelrenovatie en impregneren

Voegen vervangen en impregneren van de gehele gevel circa 90m2

Verdieping achtergevel

Wij willen de achterpui aanpassen en voorzien van twee openslaande deuren en een gemetseld stuk. Het gehele kozijn is aan vervanging toe. Gevel is ongeveer 6,5 bij 2,4 m. De donkere glasdelen die te zien zijn op de foto willen wij vervangen door metselwerk. Het idee is om aan beide kanten van de openslaande deuren grote kozijnen te realiseren van hout. Tussen linker en rechterdeel kozijn en onderkant linker deel als optie voorzien van metselwerk. ook inclusief ventilatie roosters in de zijkant van de deuren.

Partners

Partners van Casius