Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Millingen aan de Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Millingen aan de Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Millingen aan de Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Millingen aan de Rijn of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Millingen aan de Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk, de gevelbekleding van een uitbouw vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Millingen aan de Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Gehele gevel isoleren

We willen graag weten hoeveel het kost om de gevels aan de buitenkant te isoleren. Het betreft een oud huis. De oppervlakte vinden we heel lastig inschatten, maar het zal ongeveer rond de 100 m2 liggen. Het huis is nu aangesmeerd. Rondom het kan er goed bijgekomen worden. Wat we begrepen is dat er isolatie geplaatst kan worden en daaroverheen weer aangesmeerd? graag ontvangen we advies en een prijs indicatie.

Voorgevel voorzien van crepi met isolatie

Ik zou graag mijn gevel van een vrijstaande woning van ongeveer 215 m2 van cementpleister/crepi willen voorzien. Het gaat om het aanbrengen van 8 cm EPS platen met een combinatie van kleefmortel en pluggen met mechanische bevestiging. Geheel uitvlakken en aanbrengen van glasvezelwapening. Aanbrengen van hoekprofielen langs hoeken gevels en dagkanten. Voorstijken, aanbrengen van sierpleister. Aanbrengen van aluminium dorpels. Onderrand gevel langs de oprit.

Voorgevel reinigen en opnieuw voegen

Onze voorgevel is licht vervuild en de voegen zullen naar alle waarschijnlijkheid moeten worden vervangen. Het betreft een jaren '60 tussenwoning. Wij weten niet of impregneren een goed plan is daar we ook de spouwmuurisolatie willen aanpakken. De oppervlakte van de voorgevel inclusief raampartij is 6.50 meter breed en 5 meter hoog.

Nieuwe buitenmuur metselen

Graag ontvang ik een offerte voor alleen het metselen van de buitenmuur. Het isoleren van den muur zal ik zelf verzorgen. De oppervlakte is ongeveer 28 m2.

Gevel isoleren en stukadoren

Ik wil graag drie gevels laten isoleren van onze woning. Het gaat om een vrijstaande woning waar de muren nu reeds zijn aangesmeerd. Twee gevels hebben een puntdak met een maximale hoogte van 7 meter. In totaal zal het om ongeveer 120 vierkante meter gaan. Graag isolatiemateriaal met een dikte van 8 cm plaatsen en dan dit met wit stucwerk afwerken.

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen renovatie waar nodig dak tot vloer en nieuw rookkanaal in de schoorsteen

Schoorsteen repareren

Schoorsteen moet nagekeken van dak tot vloer begane grond en heropend worden en zo nodig gerepareerd, nieuw rookkanaal er in.

Tuinmuur plaatsen

Er moet een tuinmuur geplaatst worden van ongeveer 16 meter. Het moet een muur worden die oud lijkt, van oude of oud lijkende stenen. De fundering ligt er al.