Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Malden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Malden heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Malden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Malden of directe omgeving.

159 klanten uit Malden bevelen een bij Casius in Malden aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Malden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: tuinafscheiding metselen, dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, keralit Gevelbekleding plaatsen, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, houten rabatdelen door kunststof rabatdelen vervangen, stucwerk gevel verwijderen en baksteen bloot leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Malden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Dilatatievoegen vervangen met rubberen strips / géén kit!

Rubberen strips in dilatatievoegen zijn oud en verweerd door zonlicht. Deze moeten vervangen worden door nieuwe rubberen strips. Dit zijn géén kitvoegen ! Omdat deze dilatatievoegen op de meeste plaatsen tussen twee woningen in zitten, gaat het om de voegen bij in totaal 8 woningen, in dezelfde straat. Zowel voor- als achterkant van de woningen, soms ook aan de zijkant. Graag in de offerte meenemen: prijs per lengte. Tevens prijs per woning, omdat niet alle huizen evenveel / even lange dilatatievoegen hebben.

Isoleren van een garagemuur aan de buitenzijde

Hallo, ik wil graag de garage laten isoleren. De muur (2.5 x 8 meter) is enkelsteens, dus geen spouw, en moet langs de buitenkant geïsoleerd worden. Ook moet er in verband met vocht een verluchtingsgat gemaakt worden in de muur en moet de dakrand van het platte dak verlengd worden om over het nieuwe geïsoleerde stuk muur te komen. Zodat er de komende tijd geen onderhoud meer nodig is.

Woning bekleden met spuitkurk of gevelbekleding

Ik wil de achterzijde (zuid-westen) van mijn huis laten bekleden. Graag ontvang ik informatie en een offerte over het verschil tussen spuitkurk en houtbekleding. Het gaat om een recht toe, recht aan stuk met twee ramen van een jaren 70 huis. Het is nu gewoon metselwerk en de afmetingen zijn ca. 4 x 4 meter.

Composiet gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Van de voorzijde van het huis moet de puntgevel, inclusief ombouw worden bekleed. Eventueel ook isoleren als dat al niet is gedaan. Er staan 3 zonneschermen met hetzelfde paneel.

Bakstenen in een tuinmuur vervangen

Na de recente storm zijn er van onze tuinmuur aan aantal bakstenen van de tuinmuur gevallen. Ook zijn er een tiental bakstenen aan de bovenkant van de tuinmuur doormidden gebroken. Daarnaast moet de tuin schutting op 1 plaats opnieuw verstevigd worden en is er bij het fietsafdakje een aluminium lijst eraf gevlogen en moet de afvoerhouder opnieuw worden bevestigd. Houdt mogelijk rekening met het eventueel ook moeten weghalen van de struik die tegen de muur oploopt, indien nodig struik vervangen

Omgewaaide tuinmuur herstellen

Het gaat om een bakstenen tuinmuur. Dit is de erfafscheiding met de achterbuurman. Hij is ongeveer 7 meter lang en 2 meter hoog. Er moet puin geruimd worden en klimop verwijderd. De muur met 3 steunberen moet weer opgemetseld worden en aan beide kanten gevoegd.

Tuinmuurtje metselen

Ongeveer 14 meter lang en 60 cm hoog, bedoeld als plantenbak in de tuin.

Gemetselde muur met pilaren en schuttingdelen maken

Lengte ongeveer 10 meter, staan nu coniferen. Kunt u die eventueel weghalen en afvoeren? We willen hiervoor in de plaats een gemetselde, lage muur met pilaren en daartussen houten schuttingdelen. De fundering moet ook gemaakt worden. Graag offertes voor: muur compleet en weghalen van de coniferen of alleen muur compleet. Graag een eerste reactie per mail.

Krimpscheuren repareren

nieuwbouwhuis; krimpscheuren repareren en aansluiting dak-muur verbeteren eventueel impregeneren

Tuinmuur bij een garageafrit. ...

Tuinmuur bij een garageafrit. Oppervlakte ca. 10 m2. Graven van sleuf. Het maken van een fundering en het metselen van één steens muur van oude (kromme) stenen. Stenen zijn al aanwezig. Werk voor een ervaren metselaar.