Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor reparatie beton balkon:

Reparatie beton balkon

Graag willen wij een offerte aanvragen voor de reparatie van ons balkon. Het is een balkon van 2.5 m2 aan de eerste verdieping van ons woonhuis. Aan de randen zitten beginnende stukken betonrot en sinds deze zomer begin het af te brokkelen. Graag willen wij dit laten repareren.
Onze klant uit Lobith (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie beton balkon uit heel Nederland:

Betonreparatie

Reparatie van beton van een galerij 2 de etage lengte 18 m beton is afgebrokkeld en er is roestvorming.

Plafondreparatie

Het gaat om een reparatie van het plafond. Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Metalen drempel van de garagedeur opnieuw bevestigen

De metalen drempel van de garagedeur is los geraakt uit het beton, waardoor de kanteldeur niet meer op de voet van de drempel wil sluiten. Reparatie moet op korte termijn plaatsvinden, daar ik de garage net heb verkocht.

Reparatie aan het stucwerk

Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Reparatie van een balkon

Ik zoek iemand die mijn balkon kan renoveren. De afmetingen van het balkon zijn 120 x 290 cm. Sommige stukken beton laten los, coating losgelaten en verdwenen. Oppervlakte moet dus bewerkt worden en glad worden gemaakt. Het hek lijkt nog goed, moet wel gecheckt en opnieuw geschilderd worden. De woning en balkon zijn goed bereikbaar.

Beton reparatie balkon en balustrade

Op meerdere plekken is het beton open en komt de wapening tevoorschijn. Ook de bovenzijde van het balkon heft 2 open plekken.

Reparatie aan een balkonvloer

Het balkon van ongeveer 5,50 x 1,20 meter heeft een betonvloer waarin zich scheuren bevinden. Hierdoor treed lekkage op. De woning is van ongeveer 1938. Graag ontvang ik een offerte van eventuele reparatie van het beton, indien nodig, in combinatie met een epoxiehars laag over het beton.

Renovatie van een balkon

Er moeten een aantal renovatiewerkzaamheden aan het balkon worden uitgevoerd. Het betreft: - reparatie van een scheur ter hoogte van de afvoer. - vervangen zinken afvoerbuis. - nieuwe coating aanbrengen op de ondergrond. - eventueel reinigen en schilderen van het beton (finishing touch).

Reparatie van een schutting

Door stormschade van 18 januari is een deel van de schutting omgewaaid. In totaal ligt er 6 meter plat. De stormschade is verzekerd met een eigen risico van 250 euro. Drie palen zijn afgebroken en beschadigd. Deze palen zijn in beton gegoten. Beton moet worden afgegraven en opnieuw gestort. Mogelijk moeten er ook drie schotten worden vervangen.

Stormschade aan de schutting repareren

In de achtertuin heeft onze schutting schade opgelopen en is losgekomen. De schutting staat nog, maar de verwachting is dat bij een volgende storm of harde wind de schutting omwaait. Ogenschijnlijk moeten 2 schermen van de schutting gerepareerd worden of eventueel vervangen worden. Breedte schuttingscherm: 2 meter Graag een offerte voor reparatie schutting. De schutting is geheel van hout. De (3) palen zitten los en waarschijnlijk zijn ze in beton gegoten.

Partners

Partners van Casius