Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor metselen van de gevelmuur:

Metselen van de gevelmuur

Graag zoek ik een metselaar om een gevelmuur te metselen van 11 meter lang bij 4,50 meter hoog (punt) Fundering staat er al. Materiaal is aanwezig. Metselaar dient alleen te metselen en een steiger er neer te zetten. Voegen mogen gepointerd worden
Onze klant uit Lieren (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor metselen van de gevelmuur uit heel Nederland:

Metselen van een gevelmuur

Gevel muur metselen. 3000 stenen. Muur is maar 3 meter hoog. Fundering is aanwezig. Het gaat om 2 meter breed ongeveer. Prijs voor klus exclusief voegen. Incl cement. De bakstenen hebben wij al.

Metselen/kitten scheur stenen brievenbus

Stenen brievenbus jaren '30 huis, is onderdeel van de gevelmuur. Aan de hoek is een scheur ontstaan. Dit moet gedicht worden (gemetseld? gekit?) want als het doorzet ontstaat er een opening naar onze hal. Ik denk dat de scheur rond de 1 m lang is. Het zit al een beetje los, net als een losse kies. We voegen 2 foto's bij. We horen graag!

Gevelmuur metselen

Er zitten nu kunststof platen aan de voor- en achterkant van onze woning. Wat zou het gaan kosten deze platen te verwijderen en deze met stenen te gaan metselen/voegen? De voor-en achterkant van de woning wat gemetseld moet worden is 6 m2. Er is een foto beschikbaar.

Gevelmuur metselen bij een tussenwoning

Wij zijn op zoek naar een vakman die bij een tussenwoning een achtergevel kan metselen. Dit betreft de begane grond en de eerste verdieping. De woning is ongeveer 6 meter hoog en 5 meter breed. Er is een foto beschikbaar.

Halfsteens buitenmuur laten metselen

Het afbreken, afvoeren van puin en het opnieuw opmetselen van een ½-steens buitenmuur van 2,00 x 2,10 cm (bxh). De muur staat haaks op de gevel en vormt een afscheiding tussen 2 tuinen. Eén uiteinde is tegen de gevelmuur aan gemetseld. Van het andere uiteinde is de laatste 20 cm een één-steens muur.

1) reparatie regenwaterafvoer op riool ...

1) reparatie regenwaterafvoer op riool aan voorzijde huis. 2) scheuren en gebroken stenen verwijderen uit gevel en opnieuw inmetselen /voegen. 3) uitgraven gevelmuur voor en zijkant en opnieuw aanbrengen cementrand (ca 60/70 cmhoogte en 20 m lengte) 4) alternatief voor de laag genoemd in 3 is een muurtje voor de bestaande gevel metselen(verankert aan gevel muur) en afgedekt met horizontale dekplaat van belgischhardsteen wat dan als zitbank aan de voorzijde kan dienen. 5) bestaande bestrating voorzijde en zijkant verwijderen/ egaliseren van de grond en opnieuw bestraten vanaf gevelmuur en ca 4-5 m breed met een totale lengte van ca 20 m dus ca 80-100 m2 mvrgr Jaap