Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Lent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Lent heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Lent u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Lent of directe omgeving.

105 klanten uit Lent bevelen een bij Casius in Lent aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Lent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, scheur in de gevel herstellen, incl vervangen vervangen kapotte stenen en herstellen knipvoegen., gevel stucen, gevel isoleren en bekleden, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel isoleren en bekleden, canexel vervangen met kunststofpanelen, twee zijgevels en voorgevel vervangen door kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Lent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Bakstenen border buiten

Ik heb nu een houten border bak. Dit is verrot en ik wil er daarom een bakstenen bak voor in de plaats hebben. Ik zoek iemand die dit voor mij kan metselen. Ik zal voor de bakstenen zorgen. Afmeting 6 meter lang en 1.25 meter diep. Hoogte gem. 70 cm.

Schutting metselen

Ik wil een schutting van 27 meter laten metselen. Wij ontvangen graag een offerte!

Nieuwbouwwoning metselen in wildverband

Voor nieuwbouwwoning gezocht ervaren metselaar wildverband, stootvoegloos, Nijmegen. Graag beginnen 19 juli 2017. Ook in bouwvak mag ook in weekend. Offerte uurprijs en m2 prijs. De stenen zijn al besteld. Circa 200 m2 metselwerk. Twee weken werk. Tekening zijn aanwezig.

Muur opmetselen tot de dakgoot

Hierbij vraag ik een offerte aan om de houten balk weg te halen en de muur op te metselen naar de dakgoot. Bijgevoegd een foto van de huidige situatie. Ik kijk uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet,

Dubbelsteens muur metselen

Kunt u mij aangeven wat het ongeveer kost om een dubbel steens muurtje van 90 cm hoog bij 2,70 breed te metselen?

Gemetselde schutting rond de tuin

We willen een schutting laten metselen aan de zij- en achterkant van onze tuin. De lengte is 25 meter. Wij denken aan een schutting met oude, monumentale uitstraling. Graag ontvangen wij een offerte en de mogelijkheden hiervoor. Er is een foto met voorbeelden beschikbaar.

Stenen muur laten metselen

Stenen muur laten metselen: wij vragen vrijblijvend een offerte aan voor het plaatsen van een stenen muur in de achtertuin van mijn woning. De muur is totaal 26 meter lang en 2 meter hoog. Het betreft een hoekwoning waarbij de achterste muur 7,9 meter breed is en de muur die dan tegen aankomt 18,8 meter lang is en vervolgens in een breedte van 2,3 meter een combinatie van muur en een opening voor een deur. De muur moet geplaatst worden op een nog door u aan te brengen fundatie. Het leveren van stenen Antraciet, cement en zand moet in de prijs opgenomen worden. Uw prijs graag opsplitsen in arbeid en materiaal. Start van de werkzaamheden gaat in overleg.

Gat voor de afzuigkap boren

Gat voor de afzuigkap boren in de gevel. Gevel is van metselwerk en binnen is het een prefab betonnen binnenmuur. Het gat komt tussen de voordeur en een raam. Oplevering in december 2014.

Tuinmuur laten metselen

Wij willen tussen ons perceel en dat van de buren een tuinmuur laten metselen (met om de zoveel meter een gemetselde pilaar). De totale lengte is circa 13 meter. Er is nog geen fundering o.i.d. aanwezig. (Het betreft nieuwbouwwoningen. ) Graag een offerte inclusief materialen.

Het afbreken van een kalkzandsteen muur ...

Het afbreken van een kalkzandsteen muur en opbouwen van een nieuwe muur, volgens vergunning, weer van kalkzandsteen dan bewapenen. Dit geheel is een vierkant van 3.25X3.25 mtr. Blokken zijn 300X200X150mm. Bewapening 1.2 mtr. 15mm.

Vernieuwen voegwerk aan de westkant van ...

Vernieuwen voegwerk aan de westkant van het appartementencomplex (10 appartementen). Verschillende muurdelen aan de westkant van het gebouw zijn slecht. Bij de 3 schoorstenen ligt dat er bijna helemaal uit. Gebouw: hoogte 15 meter; breedte 30 meter; diepte 15 meter. Een betonnen rand op een van de schoorstenen ligt 100% los.