Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevels voorzien van crepi en isolatie:

Gevels voorzien van Crepi en isolatie

Het huis (circa 100 m2) heeft zijmuren van 11 meter lang 2 meter hoog, en de voorgevel is 9 meter breed en gaat vanaf 2 meter hoog in een driehoek / punt. Bij voorkeur een offerte in RW 3,5 en eentje in RW 5 (In verband met toekomstige energie neutraal norm).
Onze klant uit Kootwijk (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevels voorzien van crepi en isolatie uit heel Nederland:

Gehele renovatie van een boerderij

De bestaande boerderij dient volledig gerenoveerd te worden en te worden voorzien van 2 gescheiden woningen (2-onder-1-kap). De voorkant is ooit bewoond geweest. Achterste deel was een hooischuur. De werkzaamheden dien wij voorzien is dat alleen de buitengevel blijft staan, maar de voorziene werkzaamheden zijn alle sloopwerlzaamheden bestaande binnenwanden en dakafwerking aan de binnenzijde, geheel nieuw kap, volledig isoleren vloeren, gevels en dak. Plaatsen binnenwanden en deuren, geheel elektra, totale CV, toiletgroepen. Achterpui geheel vervangen door nieuwe, incl. geïntegreerde glaspui.

Pleisterwerk zonder isolatie buiten aanbrengen

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering) ongeveer 150 m2 Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken de gevels zijn voorzien van oud stukwerk met scheuren erin en deels afbladerende verf. De muur zal dus zowel gezandstraald moeten worden om daarna weer opnieuw gestuukt te worden. Voor keur gaat uit naar kunstharspleister.

Voorgevel voorzien van crepi met isolatie

Ik zou graag mijn gevel van een vrijstaande woning van ongeveer 215 m2 van cementpleister/crepi willen voorzien. Het gaat om het aanbrengen van 8 cm EPS platen met een combinatie van kleefmortel en pluggen met mechanische bevestiging. Geheel uitvlakken en aanbrengen van glasvezelwapening. Aanbrengen van hoekprofielen langs hoeken gevels en dagkanten. Voorstijken, aanbrengen van sierpleister. Aanbrengen van aluminium dorpels. Onderrand gevel langs de oprit.

Dakopbouw op plat dak bouwen

Ik wil een dakopbouw laten maken op plat dak afmeting 10 x 5,5 meter buitenmaat. - Dakopbouw met een afmeting van 10 x 5,5 meter - Hijs- en sloopwerkzaamheden - Buitenzijde voorzien van keralith kunststof kozijnen, 1 voor- en 1 achter Levering door klant 3 x 1,5 meter - Maken van bouwaanvraagtekening en constructieberekeningen optioneel - Doortrekken rookgas/ventilatie/ontluchting Exclusief: - Gipsplaatafwerking gevels en plafonds, electra, CV werkzaamheden, stucwerk en container voor sloopafval. Ik ga binnenkort bij de gemeente langs voor informatie hoe er elders opgebouwd is. Een tekening en berekening zullen gemaakt moeten worden voor de vergunningaanvraag. De woning is houtskeletbouw.

Gevels van een woonhuis stukadoren

De woonhuis wordt recht gemaakt door aan bovenzijde voorgevel op te hogen met Knauf Aquapanel. De rest van de gevels bestaat uit baksteen. De onderzijde wordt voorzien van hardstenen plint. De maximale werkhoogte is 4,40 meter. Buitenwerk Vierkante meter: 275 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Loods laten bouwen

Voor onze coöperatie van creatieve en ambachtelijke ondernemers zijn wij op zoek naar een partij die ons bedrijfsloods kan bouwen. Hopelijk kunnen jullie ons hiermee helpen. In de bijlage een concept-ontwerptekening, waarvan op dit moment alleen de plattegronden zijn uitgewerkt. De gevels missen detaillering; het is een indicatieve tekening waar de constructeur nog naar gaat kijken. Het gaat dus om een hal op bedrijventerrein De Heining in Amsterdam west, met een verdiepingsvloer en zaagtanddak, opgetrokken in staal voor de constructie en geïsoleerde sandwichpanelen. De begane grondvloer is een in het werk gestorte vloer op grondslag (de constructie staat op een gefundeerde randbalk en gefundeerde balken aan weerszijden van de centrale hal). De verdiepingsvloer is een staalplaat-betonvloer. De daglichttoetreding in de zij- en achtergevel willen we voorzien met een vliesgevelsysteem. De ruimtes op de verdieping zijn toegankelijk via een loopbrug van persroosters. We zijn op zoek naar een bouwbedrijf dat het casco van de hal wil neerzetten. Scheidingswanden binnen, de drie trappen in de verschillende werkplaatsen, sanitair en interieurafwerking zouden we zelf willen gaan uitvoeren. Ook voor de installaties (vloerverwarming, PV-panelen) zijn we in gesprek met verschillende partijen. Zo heeft u een globale indruk van ons project. De bouw staat gepland voor voorjaar/zomer 2018. Ongetwijfeld zijn er nog veel vragen, die wil ik graag telefonisch beantwoorden. Eind voorjaar begin zomer willen we met het project starten.

Houten boeidelen vervangen door Keralit

De gevels van mijn woning zijn vervangen en nu voorzien van Keralit. De boeidelen moeten echter nog gebeuren. Ik zou graag willen weten wat daarvoor de kosten zijn. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw offerte voor het verwijderen en afvoeren van de oude materialen, aanbrengen van de nieuwe boeidelen en alles schoon opleveren.

Stukadoorswerk op de gevels

Gedeeltes van onze woning moeten worden voorzien van isolatie en gevelstukadoorswerk, we hebben zelf een klusbedrijf en brengen zelf de isolatie aan, sommige gedeeltes worden bekleed met hout. We zoeken nu dus een stukadoor die voor ons het stukadoorswerk aan kan brengen. Gaat om zo'n 15 m2 in totaal.

Duivenpinnen plaatsen op het dak

Wij willen graag duivenpinnen laten plaatsen op de dakgoot van de beide gevels van onze hoekwoning (circa 5 x 10 meter). De woning heeft 5 woonlagen, het betreft een pand uit 1905. Vlak onder de dakgoot van de zijgevel bevinden zich een soort in de muur gemetselde decoratieve zwaluwnestjes, hierin nestelen de duiven of ze gaan op zitten. Ook deze moeten voorzien worden van duiven werend materiaal zodat ze er in noch op kunnen.

Gevels van buitenstucwerk voorzien

Het gaat om rode stenen, 6 maanden oud. Ik heb een opdracht van de gemeente gekregen om dit grijs te laten pleisteren. Buitenwerk: 25 m2 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)