Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitengevel hoekwoning bekleden:

Buitengevel hoekwoning bekleden

Ik zoek een gevelspecialist die de gehele buitengevel van mijn hoekwoning kan bekleden met steenstrips/crepi. Het gaat om de voor-, achter- en zijgevel van de woning. Dit verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De zijgevel moet tot en met de tweede verdieping bekleed worden. De ondergrond bestaat uit bakstenen met een oppervlakte van ongeveer 80 tot 100 m2.
Onze klant uit Kilder (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitengevel hoekwoning bekleden uit heel Nederland:

Buitengevel hoekwoning bekleden met crepi

Ik zoek een gevelspecialist die de buitengevel van mijn hoekwoning kan bekleden met Crepi. Het gaat om de achter- en de zijgevel van de woning. De ondergrond bestaat uit gemetseld voegwerk. De totale oppervlakte is ongeveer 65 m2. Het gaat om een woning met een puntdak.

Buitengevel isolatie aanbrengen en afwerken met steenstrips

Ik wil graag een offerte ontvangen van buitengevel isolatie. Wij hebben een hoekwoning inclusief gevel op het noorden. Er dient een dikke isolatie hoge rw waarde 10 geplaatst te worden en afgewerkt met steenstrips. De oppervlakte is ongeveer 70 m2.

Buitengevel hoekwoning stuken

Het opnieuw laten stuken van voor- en achtergevel. Ongeveer 70 m2 ramen en deuren. Slechte ondergrond, zie foto's. Loszittende delen worden nu verwijderd. Het is een hoekhuis en dus is alles goed toegankelijk.

Buitengevel isoleren

In zou graag 2 gemetselde gevels aan de buitenzijde willen laten isoleren. Het betreft een hoekwoning uit 1920 en de oppervlakte is ongeveer 60 m2. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden samen te bespreken? Ik wil het werk graag voor de winter uitgevoerd hebben.

Buitenkant huis renoveren

Wij hebben aan de buitengevel last van afgebrokkelde en loszittend stucwerk op de buitenmuren van onze woning, waardoor de vocht nu in de slaapkamer komt. Ik weet alleen niet hoe groot de oppervlakte is, maar wil wel graag een indicatie weten wat de prijs kost voor de buitengevel. De loszittend stucwerk op de buitenmuren zitten op de 2e etage. We wonen op een hoekwoning waarvan de 2e en 3e etage van ons is. Ook hebben we een vochtplek (wit kalk plek) aan de andere kant van onze buitenmuur. Kan je wit kalkplek op de muren ook behandelen/verwijderen? Zie hieronder een foto van onze voorkant woning. Wij wonen in Amsterdam zuidoost. Graag zie ik u offerte tegemoet. Indien u vragen heeft, dan hoor ik het graag.

Kunststof kozijn in een buitengevel plaatsen

Wij wonen in een hoekwoning en hebben de wens om op de begane grond in onze zijmuur een groot kunststof kozijn met isolatieglas te laten plaatsen. We zijn nog niet zeker over de afmetingen, we denken aan een 'landscape' model van 180 cm breed en 100 cm hoog. Hier willen we graag advies over. We weten ook niet of er een vergunning voor nodig is. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken. We ontvangen graag uw advies en een prijsopgave.

Houtgestookte kachel plaatsen in een hoekwoning

Ik wil in onze hoekwoning een houtkachel gaan plaatsen in de woonkamer. In de zijgevel dient een gat gemaakt te worden voor het rookgasafvoerkanaal. De pijp daarvan moet langs de buitengevel worden aangelegd, ongeveer 8 meter tot het dak. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Gevel van een hoekwoning reinigen en impregneren

Ik laat momenteel mijn hoekwoning opknappen en er aan de achterzijde een aanbouw maken. Op 9 september wordt daarvoor aan de achterzijde de gevel geopend. De voegen zijn inmiddels verwijderd uit de hele buitengevel. De metselstenen zijn aan de voor- en achtergevel flink vervuild, op de zijgevel bijna niet. Ik wil de gevels laten reinigen en impregneren voordat er nieuw voegwerk in komt. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Ik laat mij graag adviseren over de reinigingstechniek. Het gaat om in elk geval 2 delen van 5,5 x 3 meter en misschien ook om de zijgevel. Ik ontvang graag uw offerte.

Buitengevel hoekwoning voegen, renoveren en impregneren

Ik heb een hoekwoning met een recente aanbouw. Ik wil van de woning de voegen laten renoveren en de gevel impregneren. De oppervlakte zal ongeveer 75 m2 zijn. Gaarne laat ik dit nog wel goed inmeten door de vakman.

Buitengevel schilderen en anti graffiti coating aanbrengen

Graag wil ik de buitengevel van mijn hoekwoning laten schilderen. De gevel is deels met graffiti bewerkt. Ik wil daarom een laag antraciet laten aanbrengen plus een anti graffiti coating. Ik schat het oppervlak op 25 m2. Ik weet niet of er een vergunning nodig is, dit heb ik nog niet uitgezocht.

Partners

Partners van Casius