Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor erfscheiding - baksteen muur - plaatsen:

Erfscheiding - baksteen muur - plaatsen

Ik wil graag een erfscheiding baksteen muur laten plaatsen van 2 meter breed en 5,05 meter hoog. 1/3 hout scheiding, 2/3 ijzer met een klimop van buurvrouw (deze wil ze netjes houden en terug plaatsen).
Onze klant uit Hoevelaken (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor erfscheiding - baksteen muur - plaatsen uit heel Nederland:

Stenen muur als erfscheiding met pilaren metselen

Betreft vervanging van huidige erfscheiding met ijzeren schuttingdelen die al enige vorm van fundering (gestort beton ter versteviging) hebben bij de palen; op deze plekken dienen de pilaren dan ook gerealiseerd te worden. Zelfde baksteen als van het huis dient gebruikt te worden, deze is nog leverbaar. Voorbeeld van muurtje als bijlage + situatie met indicatie van muurtje. Totale lengte van muur 21 m. Pilaren zouden 190 cm hoog met overkaping 200 cm worden en tussenstuk 100 cm met overkapping 110 cm. Afstand tussen pilaren 180 cm om achteraf zelf kunnen houten stuken plaatsen Graag eerst een afspraak om e.e.a. door te nemen en voor beide duidelijkheid te scheppen wat er verwacht wordt en mogelijk is. Voor meer informatie verwijs ik naar foto’s Bestaande schutting is van ijzer. Twee fotos van stenen muur is maar idee hoe zou moeten worden. Ik kom totaal op 12 pilaren met lengte 190 cm + 10 cm overkaping dus total hoogte 200cm en 20cm x 20cm. Hoogte tussen muur 100cm + 10cm overkapping (total 110cm) en met lengte van 180 cm en ik denkt 10 cm breed? Op zijkant zijn dus 9 houten stuken van 180 cm breed en 90 cm hoog. Op achterkant zijn 3 pilaren waarvan 1 is hoekpilaar. Afstand tussen is maar 120 cm breed. Totale afstand va schuur t/m grens is 390 cm. Ik hoop dat heeft u genoeg informatie.

Aanbouw aan de keuken bouwen

Wij willen graag in het verlengde van de keuken een aanbouw laten plaatsen. Het betreft een vrijstaande jaren '30 woning. De aanbouw zal ongeveer 4.50 meter diep en ongeveer 2.50 meter breed zijn. De aanbouw zal met de ene lange muur de huidige erfscheiding vervangen en de andere lange zijde is naar de tuin gericht. Het heeft onze voorkeur de aanbouw in stijl van de woning te realiseren (Amsterdamse school). Baksteen, hout en passende dakrand. De naar de tuin gerichte lange zijde willen we graag voorzien van twee paar openslaande deuren om het buiten-binnen / binnen-buiten effect te bereiken. Ook dient aan de korte kant een verticaal smal raam te krijgen. Een lichtbak in het dak, langs de rand aan de huiszijde zal voldoende daglicht brengen. Aanbouw behoeft ook stukwerk, elektra en een verwarming.

Wij willen onze carport (achterwand is ...

Wij willen onze carport (achterwand is schuur van baksteen, plat dak, op erfscheiding met buren) ombouwen tot garage (roldeur, gladde vloer, deur in zijkant).