Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor metselen binnenspouwblad porotherm baksteen:

Metselen binnenspouwblad porotherm baksteen

Als opdracht voor school is mij gevraagd een offerte aan te vragen voor het metselwerk van het binnenspouwblad. Zouden jullie mij kunnen voorzien met een prijs (hoeft niet op de euro nauwkeurig) dat dit metselwerk zou gaan kosten? Het gaat om 200 vierkante meter porotherm blokken, PL 25. Ik hoor graag van jullie. Met vriendelijke groet, Graag contact via de mail.
Onze klant uit Hoevelaken (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor metselen binnenspouwblad porotherm baksteen uit heel Nederland:

Bijbouw bouwen

Voor een bijbouw moeten er een aantal werkzaamheden uitgevoerd worden; Buitenwerk: - Fundatiemetselwerk kalkzandsteen 100 mm 20 m2 - Opgaand kalkzandsteen (binnenspouwblad)100 mm 30 m2 - Schoon metselwerk plinten 600 mm hoog 10 m2 Binnenwerk: - Aanhelen dagkanten prijs per m1 (overgang oud-nieuw) - Sparingen dicht metselen 4,4 m2 (kozijnsparingen) - Ytong 100 mm verlijmen 15 m2 De totale oppervlakte van de aanbouw is ongeveer 30 m2.

Uiteenlopende metselwerkzaamheden binnen

Twee binnenmuurtjes metselen op de plek waar deuren zaten. Een een binnenmuurtje metselen waar een gedeelde kast tussen twee kamers zat. Alle drie de delen zijn ongeveer 85 cm breed en 210 cm hoog. Binnenspouwblad op de eerste verdieping vervangen. Muur van 3,5 meter, het gemetselde deel boven het raam zit los. Buitenzijde is daar hout.

Het project behelst het metselen van een ...

Het project behelst het metselen van een nieuw buitenspouwblad rondom het huis (boerderij type). In het werk zijn de kozijnen al gesteld en het binnenspouwblad gemetseld. De totale lengte van de muur is 56 meter met een hoogte boven het maaiveld van bijna overal 3 meter. Vierkante meters metselwerk exlusief kozijnen is 136 vierkante meter. De muren zijn dragend (muurplaat er boven op tbv dakconstructie). Steen soort is een rode handvorm waalformaat.