Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Hoevelaken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Hoevelaken heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Hoevelaken u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Hoevelaken of directe omgeving.

81 klanten uit Hoevelaken bevelen een bij Casius in Hoevelaken aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 7,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Hoevelaken bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren en bekleden 700 m2, metselwerk laten uitvoeren, muur en dak isolatie van een rietgedekt huis, gevel realiseren bij oplevering casco woning, het isoleren van de spouwmuur en het laten pleisteren van de gevel, gevel van uitbouw afwerken met Thermo Ayous of houtlook, gevelreparatie aan gemetselde- en gestucte gevel, raamoppervlak verkleinen en muur opmetselen, stralen/impregneren van meerdere gevels en voorzien van (knip)voegwerk, pui met openslaande deuren vervangen en aanpassen metselwerk, keralit gevelbekleding plaatsen, metselwerk muur laten uitvoeren incl graven en fundering, nieuwbouwwoning gevel bekleden met zwart verticaal hout, gevel renoveren, gevel isoleren en bekleden met leien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Hoevelaken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Gevels renoveren

Het huis is nu uitgevoerd met een houten rabat delen. Deze moeten vervangen worden voor kunststof of eventueel een ander alternatief. De muren zijn van beton steen en willen wij graag laten stucen. Het gaat om 100 m2.

Erfscheiding - baksteen muur - plaatsen

Ik wil graag een erfscheiding baksteen muur laten plaatsen van 2 meter breed en 5,05 meter hoog. 1/3 hout scheiding, 2/3 ijzer met een klimop van buurvrouw (deze wil ze netjes houden en terug plaatsen).

Beschadigde schutting metselen

Op dit moment hebben wij een schutting met kokos matten van 10 jaar oud. Wij zitten er aan te denken om de schutting te laten vervangen door metselwerk. De zijkant is 10 meter met een poortdeur en de achterzijde is 22 meter lengte. Wij hebben een ontheffing om tot 3 meter schutting te mogen plaatsen. De poeren dienen dan ook 3 meter hoog te worden met daartussen of houten schuttingsdelen of metselwerk met een andere steen. De tuin is goed bereikbaar.

Metselen binnenspouwblad porotherm baksteen

Als opdracht voor school is mij gevraagd een offerte aan te vragen voor het metselwerk van het binnenspouwblad. Zouden jullie mij kunnen voorzien met een prijs (hoeft niet op de euro nauwkeurig) dat dit metselwerk zou gaan kosten? Het gaat om 200 vierkante meter porotherm blokken, PL 25. Ik hoor graag van jullie. Met vriendelijke groet, Graag contact via de mail.

Voegreparatie garagemuur

Graag ontvangen wij een offerte voor het repareren van voegen van een garagemuur van 7 x 2,5 meter.

Stenen schutting metselen

Ik wil graag een stenen schutting funderen en metselen. Ik wil graag een afscheiding van 2.10 meter hoog en 6.80 meter lang. Er staat nu een houten schutting met houten palen.

Gevelbekleding van kunststof monteren

In totaal circa 35 m2 hout verwijderen en kunststof geveldelen plaatsen. Ik wil graag mijn houten planken op 4 delen van de gevels laten vervangen door onderhoudsvrije kunststof geveldelen. Het gaat om een semibungalow met een puntdak, het bovenste deel van de punt en de garage. Beide aan beide kanten. De delen op het huis zijn 7x1.5 meter(10.5) 2x en bij de garage 3x2.5 meter (7.5) 2x. Misschien eerst de achterkant doen, dat is de zonkant. Die bekleding is donkerbruin en begint los te laten. De kunststof delen wil ik in antraciet grijs. Wat zou het kosten als u het oude hout verwijdert en de kunststof geveldelen levert en aanbrengt?

Muur als erfafscheiding optrekken

Een muur als erfafscheiding in de tuin van 3 meter lang en 1.90 meter hoog.

Knipvoeg in de gevel aanbrengen

Het gaat om een gevel van 72 m2, dit is incl. 4 raampartijen en een deur. De bestaande voeg, deels knipvoeg, moet verwijderd moet worden en geheel vernieuwd worden met een knipvoeg. Bij de gemeente zal ik navragen of de knipvoeg verplicht is omdat het om een monumentaal pand gaat.

Voegwerk, gaat om een garage en een ...

Voegwerk, gaat om een garage en een muur. Aantal m2 weet ik niet precies. Ik schat 30 a 40m2. Voegen zijn eruit gehaald door een ander bedrijf. Hij zou het ook voegen, maar laat niks meer horen. Buren zitten ook te wachten, want die wachten af hoe het bij mij gaat. Die willen het ook graag laten doen. Het is wel een lastige kleur, dus een lastige klus. Echt een vakman nodig.

Het gaat om het bouwen van een muurtje ...

Het gaat om het bouwen van een muurtje als afscheiding tussen twee tuinen behorend bij een bestaande tussenwoning.