Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor metselwerk dat we willen laten kaleien 100 m2:

metselwerk dat we willen laten kaleien 100 m2

Gewoon standaard metselwerk dat we willen laten kaleien Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee
Onze klant uit Heerewaarden (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor metselwerk dat we willen laten kaleien 100 m2 uit heel Nederland:

Uitbouw helpen vormgeven en uitvoeren

Wij zijn voornemens de woning aan de achterzijde uit te bouwen. 5.5 x 2.5 meter, daarnaast willen wij graag een doorgang naar de tuin creëren via de garage. Keuken moet aan de achterkant. We zijn al jaren aan het dubben. Nu zijn we er aan toe! We zitten in het stadium van ideeën maken en willen graag vergunningvrij uitbouwen. Bestaande metselwerk willen we verder doorzetten in de uitbouw. We zoeken een aannemer die zowel constructief mee kan denken en het ook kan uitvoeren zodat alles in 1 hand is. Woning is uit circa 1991. Uitvoering liefst volgend jaar.

Randen van garage en aanbouw afwerken met spuitkurk

Bestaande gemetselde garage is verhoogd (nieuw grof metselwerk langs bovenrand. Deze moet rondom bekleed worden en ook aansluitend aan garage en huis is aanbouw huis gebouwd (aquapanel bekleding) moet afgewerkt worden. We zouden het graag glad bekleed willen met fijne korrel spuitkurk, in kleur grijs.

Uitbouw keuken aan de achterkant

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een aanbouw aan de keuken van 2,5 x 3 meter, aan de tuinzijde van het stenen huis (uit 2007). We hebben een twee onder een kap woning. De constructie mag prefab, maar de buitenkant moet metselwerk met dezelfde stenen als het huis. Daar waar de uitbouw moet komen zit nu een raam en een deur, deze zouden we graag weer in de uitbouw laten plaatsen, met aan de zijkant dan nog een raam, deze moet nog wel aangeschaft worden. De oplevering graag compleet. Ik weet niet welke fundering er nodig is en of er een vergunning nodig is.

Uitbouw achterzijde

Wij willen uitbouwen aan de achterzijde van onze nieuwbouw woning, het is een twee kapper. Dit willen wij gelijk aan de garage. De garage steekt 2.20 meter uit aan de achterkant van de woning. Woning en garage staat op palen, misschien dat er voor fundering grond verbetering kan worden gedaan. Achterom enkel door de garage. De uitbouw willen wij casco aangeleverd, 2.20 meter bij 6 meter en van metselwerk hebben. De huidige kozijnen en deuren willen wij in de uitbouw plaatsen. Volgens mij hebben we alleen meldingsplicht en is een vergunning niet nodig.

Uitbouw van de woonkamer aan de achterzijde van het huis

Wij willen een Casco uitbouw van 6 x 2,5 m aan de achterzijde van ons huis. Of wij een vergunning nodig hebben weten we niet zeker, we zouden hier graag advies over krijgen. Voor de constructie willen wij de goedkoopste mogelijkheid, mogelijk prefab. Voor het model en metselwerk willen we graag advies, zijn er misschien standaard modellen waar we uit kunnen kiezen? Elektra en stucwerk is niet nodig, dit doen we zelf. Wat voor fundering nodig is, weten we helaas ook niet. Het terras op de foto halen we zelf weg.

Zijkant huis uitbouwen

Wij willen voor ons vrijstaand huis een uitbouw met daarin een dak koepel en hergebruik van een al bestaand kozijn met openslaande deuren. Doel van de aanbouw is dat er een keuken in komt. Afmeting is 5.70 x 3 m. De oplevering graag compleet, dus inclusief stucwerk en elektra. Ik denk dat er een vergunning nodig is. De constructie graag van metselwerk. Ik weet niet of we een vergunning nodig hebben, maar ik denk het wel. In de uitbouw willen wij vloerverwarming, maar dit laten wij zelf door een bedrijf realiseren.

Glad stucen van een kelder

Ons jaren '30 huis heeft een stahoge kelder van ongeveer 3 bij 6 meter. Het oude metselwerk brokkelt af. We willen graag nieuw stucwerk dat vochtbestendig is. Tevens advies tav eventuele vochtwerende laag.

Achterzijde uitbouwen

Wij willen een uitbouw van ±2,5 m bij 5,2 m. Deze zal onderheid moeten worden. Compleet of casco is nog in overleg, stucwerk ook. Er moet wel elektra in komen. De binnenkant moet van hout zijn en de buitenkant van metselwerk. Verder is er geen vergunning voor nodig en hebben we alleen bouwtekeningen van de huidige situatie.. Niet van wat het moet gaan worden.

Jaren 30 woning stucen

Ik wil het metselwerk buitenom stucen. Linker gedeelte van het huis is gebouwd in de jaren 30 en rechterkant bijgebouwd in de jaren 70. Jaren 30 gedeelte willen we graag met isolatie platen bekleden. Het gaat om 80 m2 stucwerk.

Opbouw garage en aanbouw woning

Misschien kunt u mij helpen met het volgende: Een korte samenvatting: 1 oktober krijgen we de sleutel, wij willen uiterlijk 1 november intrekken. Opbouw van garage: Deze optie is ook bij sommige buren al gerealiseerd. De concept vergunning is een aantal maanden geleden goedgekeurd. Als het goed is wordt dit een ruime ruimte van ca 30 m2. Verder willen we in deze ruimte, de punt van de garage benutten als vliering. Aanbouw woonkamer: Woonkamer is ruim, maar we willen toch de woonkamer in lengte met 2-2.5 meter verlengen (lange zijde, tegenover de keuken). Optioneel: Verleggen van de keuken leidingen naar de L-zijde van de woonkamer. Kwestie van smaak, maar wij denken dat wij daar een mooiere keuken in kwijt kunnen. Er moet ook een fundering in, en beide projecten moeten compleet afgewerkt worden met elektra, stucwerk en een houten/metselwerk constructie. Er zijn ook nog geen bouwtekeningen, kan ik dit ook via u regelen? Optioneel: Extra douche ruimte op de zolder. Er is al een kraansluiting. Zou mooi zijn als je een soort schatting zou kunnen maken van de (mogelijke) kosten indien we voor deze opties willen gaan. Hopelijk kun je er ons mee helpen?

Partners

Partners van Casius