Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor metselwerk dat we willen laten kaleien 100 m2:

metselwerk dat we willen laten kaleien 100 m2

Gewoon standaard metselwerk dat we willen laten kaleien Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee
Onze klant uit Heerewaarden (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor metselwerk dat we willen laten kaleien 100 m2 uit heel Nederland:

Complete uitbouw realiseren aan achterzijde van de woning

We willen een complete uitbouw aan het huis realiseren van 11 m breed bij 4 m diep (dus 1 lange zijde vast aan het bestaande huis). De korte kanten zijn muren en de lange kant moet een schuifpui worden. De uitbouw heeft een plat dak met 2 lichtstraten (grote nader te bepalen). De gevel waartegen de aanbouw komt moet deels open gebroken worden (de uitbouw komt aan de huidige keuken en woonkamer). Ik ben nieuwsgierig naar zowel een prefab model als metselwerk voor de constructie. De werkzaamheden zouden, indien mogelijk, in februari moeten beginnen. Ik zie uw offerte graag tegemoet. Indien u nog vragen heeft hoor ik het graag.

Casco erker realiseren aan de voorkant van de woning

We willen graag een casco erker aan de voorkant, onder het al bestaande balkon. De maat zal zijn 3 meter breed en 1 meter diep. Daarbij mogen er dubbel glas ramen en houten kozijnen in en alles netjes afgewerkt door onder andere metselwerk. Het is nog onduidelijk of er een vergunning moet worden aangevraagd.

Uitbouw achterzijde jaren 30 woning

Wij willen een uitbouw van 5,5 x 2,5 meter. We hebben een woning in de jaren 30 stijl. Een doorbraak in de achtergevel is nodig en ook in de keukenmuur. We willen 2 openslaande deuren, rest glas over de gehele lengte met houten kozijnen. Aan de rechterkant willen we het gemetseld. We willen een lichtstraat of 2 lange lichtkoepels over de gehele lengte Paalfundering is misschien nodig. Er is nog wel enige discussie over. Als er palen nodig zijn, hoeven ze waarschijnlijk niet zo diep en zijn er maximaal 6 palen nodig, vermoed ik. Vergunning is niet nodig voor de uitbouw, wel voor de doorbraak. Daar zijn we al mee bezig. Bouwtekeningen kan ik waarschijnlijk ergens anders regelen. We denken aan een prefab constructie, maar als het niet bij het huis past, willen we metselwerk. Graag een casco oplevering, wel dat alles buiten is gedaan. Stucwerk en elektra is niet nodig. Rond april wil ik graag starten.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw van 3 bij 6 meter. De bovenzijde moet er een balkon gerealiseerd worden. Vergunning is niet nodig. Waarschijnlijk zijn heipalen nodig. We willen graag een casco oplevering, waar alles aan de buitenkant afgewerkt is en de binnenkant doen wij zelf. Elektra en en stucen hoeft niet. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen graag advies voor de constructie. Graag als dat mogelijk is prefab constructie en een metselwerk constructie apart vermelden op de offerte. De prijs is erg belangrijk voor ons en ook wanneer er begonnen kan worden. We hebben er enige haast bij.

Vrijstaand huis van buitenaf isoleren en afwerken met stukwerk

Vrijstaand huis willen we van buitenaf isoleren en afwerken (stuc). De gevels zijn van metselwerk. De oppervlakte is moeilijk te beoordelen, vanwege een uitbouw die niet mee geïsoleerd kan worden. Ik schat dat de oppervlakte ongeveer tussen de 50-100 m2 meter ligt (wel meer dan 50 m2). Met een steiger is er heel makkelijk bij te komen. Er is een carport bijgebouwd. Daar zou de spouwmuur geïsoleerd moeten worden. ook is er aan de zijgevel een deel waar de spouwmuur geïsoleerd moet worden. Het liefst met korrels, of ander materiaal, maar wel dat het ademt. Geen pur isolatie. Ik schat dat de oppervlakte ongeveer 40 m2 is. In de een zijgevel zou viertal kunststofkozijnen met tripo glas moeten komen. Er zijn nu geen ramen dus dit zou eerst gemaakt moeten worden. Dit in verband met het verkrijgen van subsidie. De kozijnen moeten ongeveer 80 cm x 2 meter zijn, 2 ramen van ongeveer 2,20 hoog en 30 cm breed en een zijraam van ongeveer 1,20 x 1,60 meter. Dan heb ik nog een vraag over de subsidie: hoe gaat dit in zijn werk? Moet ik dit zelf eerst vooraf regelen? Graag ontvang ik advies en een offerte.

Meerdere dakopbouwen realiseren

Mijn buren en ik willen allebei een dakopbouw van plus minus 24 vierkante meter. We hebben navraag gedaan en als het goed is, is een vergunning niet nodig. De overbuurman heeft tekeningen van zijn dakopbouw. Deze is wel met metselwerk, wij willen mogelijk prefab. Deze tekeningen zouden gebruikt kunnen worden en anders laat ik ze elders regelen. Het dak zou sterk genoeg moeten zijn, het is van beton. Het doel is de uitbreiding van de slaapkamer. We willen graag weten wat een casco oplevering zou kosten of wat een complete oplevering zal kosten. Graag elektra en stucwerk. Graag ontvangen we een offerte.

Uitbouw zijkant van ons huis

Wij willen een uitbouw van 5 meter breed 2,14 meter diep realiseren. Er is geen vergunning nodig. Graag willen wij de constructie eventueel van prefab, want we willen het van beton opgebouwd, dan met isolatie en metselwerk ervoor. We hebben namelijk een eco vriendelijk huis, opgebouwd met beton en veel isolatie. Er is een fundering nodig, er moeten palen geheid worden. Graag de oplevering casco. Ik doe zelf de dakbedekking leggen graag wel de dakconstructie maken. Elektra kan ik zelf doen, graag wel 1 of 2 loze leidingen leggen, de rest kan ik zelf. De ruiten hoeven niet geregeld te worden, want de aanbouw wordt aangebouwd aan bestaande erker. De erker heeft kunststof ramen, daar wil ik 1 van gebruiken.

Uitbouw achterzijde woning om keuken te vergroten

Wij willen een uitbouw van 2,5 meter bij 6 meter realiseren om de keuken te vergroten. Hiervoor is geen vergunning nodig. Ik laat mij adviseren over een prefab methode of metselwerk op locatie. Er is nog geen fundering, dus ook dat moet geregeld worden. Daarnaast willen we vloerverwarming en een lichtstraat.

Uitbouw aan de zijkant van het huis

Wij willen een uitbouw van 6 x 4 meter en voorzien van een lichtkoepel, open haard, openslaande tuindeuren en en suite deuren naar de huidige woonkamer. Wij willen de aanbouw met de suite deur afscheiden van de woonkamer. De tuindeur moet aan de lange zijde van de aanbouw komen. We weten niet of een vergunning nodig is. Mocht dit wel zo zijn willen we graag overleggen wie dit gaat doen, dit is afhankelijk van de prijs. We denken dat er geheid moet worden. We willen een complete oplevering hebben met stucwerk en elektra. We willen het liefst metselwerk. De woning is in 2003 opnieuw opgetrokken, maar is zelf een oudere woning. De stijl van de woning willen we doortrekken in de uitbouw. Graag de kosten voor de tekeningen apart vermelden op de offerte.

Aanbouw op bestaand plat dak garage realiseren

Huis is 10 meter diep, garage eronder is 14 meter diep. Aan de achterzijde is hierdoor een dakterras van plusminus 4 x 5 meter grenzend aan slaapkamertje van onze zoon. Graag willen wij zijn kamer vergroten door een deel van dat dakterras te gebruiken voor een aanbouw. Op het dakterras zit precies in het midden een lichtkoepel 90 x 90 cm die verwijderd moet worden. Deze zit dus in de weg. Een nieuwe lichtkoepel (kleiner) zal geplaatst moeten worden op andere plek in verband met daglicht in de garage. Daarna is er ruimte voor een aanbouw van naar schatting 2,5 x 3 meter, of aanbouw in bijvoorbeeld L-vorm, mits het dak van de garage zich hiervoor leent. Ik durf niet te zeggen of het dak sterk genoeg is. De vergunning willen we graag door de vakman laten regelen. De constructie van de aanbouw is ook afhankelijk van het dak. Het liefst willen we metselwerk dat past bij het huis. We willen een complete oplevering met elektra en stucwerk. Tekeningen moeten ook nog gemaakt worden. Graag ontvangen we een offerte en advies.

Partners

Partners van Casius