Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor houten chalet laten bekleden:

Houten chalet laten bekleden

Ik wil graag een houten chalet laten bekleden. Zal bij elkaar rond de 100 m2 zijn, zonder isolatie. Materiaal laat ik aan u over, zolang het er maar strak uitziet.
Onze klant uit Heerde (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten chalet laten bekleden uit heel Nederland:

Vergroten en renoveren van een houten chalet

Ik wens op mijn houten challet Macau 6 x 10 meter. Houtdikte 54 mm en extra etage te plaatsen. Het idee is een schuin dak - Dakhoogte van maximaal 5.50 meter hoogte, misschien met een balkon. In ieder geval extra dakramen voor daglicht en de oplevering met tussenwanden en een vloer, binnendeuren en een trap van binnenuit naar de eerste etage.

Nieuwe dakbedekking op chalet

Ik ben op zoek naar nieuwe dakbedekking voor op mijn chalet van 13 x 8 meter. Er liggen nu singles op, maar deze zijn aan vervanging toe. Ik dacht aan dakplaten, dakpannen of nieuwe singles. Ook een stukje dakgoot moet vervangen worden. De goot bestaat uit een houten bekisting bekleed met bituum. Deze is door lekkage slecht geworden.

Dak van de stacaravan vervangen

Dak van chalet vernieuwen, oppervlakte 3,85 x 9,50 meter. Liggen houten shingles op en die moeten vervangen worden door bijvoorbeeld EPDM. Het is een schuin aflopend dak.

Heipalen slaan voor de bouw van een chalet

Ik wil heipalen in de tuin slaan voor de bouw houten chalet op stalen chassis

Renoveren buitenkant houten chalet

Ik heb een houten chalet en wil het hout is slecht aan het worden. Het hout dient te worden gecontroleerd en daar waar nodig vervangen. Het chalet is 6 x 12 meter en goed bereikbaar.

Houten chalet slopen

Houten chalet slopen en afvoeren afmeting chalet 3. 50 breed 10 meter lang

Diverse werkzaamheden aan vakantiewoning

Ik heb een houten chalet/ recreatie woning in Rohel. Ik wil de woning in de verkoop zetten maar er is achterstallig onderhoud wat moet worden uitgevoerd. -Diverse schilder werk (buiten) -Vervangen dakraam -Vervangen hout werk op het dak -stutten van een klein deel van de vloer -inbouw vaatwasser -diverse Ik ben op zoek naar iemand die in de week van 12-16 maart de woning kan bezichtigen en daarna een offerte kan opstellen.

Recreatiewoning bekleden met kunststof delen

Recreatiewoning bekleden met kunststof delen. Ik heb een chalet van 6.60 x 5.50 meter en ongeveer 2.20 meter hoog dat aan de buitenzijde is bekleed met houten delen. Ik wil daarop graag kunststof panelen laten aanbrengen over het bestaande hout heen. Ik schat dat er 30% van de buitenmaat bestaat uit ramen en deuren.

Vochtprobleem in chalet oplossen

In februari 2015 hebben wij een nieuw chalet laten plaatsen, type Nordic 1000/2, en dit laten ingegraven wat volgens de verkoper geen probleem was. Later is er aan de kopkant een berging tegen het chalet aangebouwd. Sinds de koop hebben zich er een aantal problemen voorgedaan. Probleem 1 - De ventilatie gebeurde in eerste instantie alleen aan de beide kopkanten. Doordat wij behoorlijke vochtproblemen hadden zijn aan de lange kanten extra ventilatieopeningen gemaakt door middel van PVC pijpen. In eerste instantie leek dit afdoende maar in de maanden na de zomer (september en zo voort) stak het probleem de kop weer op. Een expertisebureau heeft hier een rapport van opgesteld met daarbij een mogelijke oplossing. Op advies zijn er toen in een aantal ramen extra ventilatieroosters geplaatst. De toestand is hierdoor wel verbeterd maar na de zomer hadden we toch weer last van beslagen ramen, soms zo erg dat het water er afdruipt. Het vochtprobleem doet zich voor in het chalet maar niet in de aangebouwde berging. Het heeft ons al veel geld gekost en het probleem is nog niet opgelost. Wij willen nu een echte oplossing van het probleem. Probleem 2 Door een fout van een CV monteur is bij een onderhoudsbeurt de condens slang vergeten in de afvoer te hangen. Het gevolg is dat onderin de Cv-kast een laagje water heeft gestaan. Een gedeelte van het water is door het spaanplaat van de Cv-kast opgezogen en is daardoor uitgezet. Ook kunnen wij niet zien of er ook water doorgedrongen is in de houten vloer (spaanplaat ? ) Wij willen nu weten of er bedrijven zijn die het vochtprobleem kunnen oplossen en de Cv-kast kunnen repareren met hetzelfde materiaal en de eventuele verdere schade aan bv. De vloer. Graag zien wij de vrijblijvende offertes van 2017 tegemoet. Met vriendelijke groet,

Bekleding van vaste hoekbank vervangen

Het plaatsen en vernieuwen (inclusief afvoer) van bekleding vaste hoekbank in recreatie chalet. Het betreft een 8 tal zit- en rug kussens (circa 60 cm breed) en een hoek zit - en rug kussen (hoek 180 graden circa 90 cm breed). Tevens dienen van 6 stuks gewone simpele houten stoelen de zittingen vernieuwd te worden. Het betreft een recreatiechalet dus stof moet een zware kwaliteit hebben.