Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Heerde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Heerde heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Heerde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Heerde of directe omgeving.

35 klanten uit Heerde bevelen een bij Casius in Heerde aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Heerde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, scheur in de gevel herstellen, incl vervangen vervangen kapotte stenen en herstellen knipvoegen., gevel stucen, gevel isoleren en bekleden, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel isoleren en bekleden, canexel vervangen met kunststofpanelen, twee zijgevels en voorgevel vervangen door kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Heerde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Boerderijtje isoleren

Het betreft een voormalig boerderijtje met een nieuwe aanbouw met steense muren. Wij willen de gevel aan de buitenzijde isoleren, niet te dik maar inclusief stuc afwerking, circa 5 cm. Het betreft circa 2 x de lengte van de woning a 9 meter bij 1.80 meter en 1 keer een gevel met de breedte van ongeveer 7,50 meter x circa, wolfskap, 5 meter.

Buitenmuur bekleden

De enkelsteense buitenmuur van een oude boerderij wil ik graag laten bekleden met isolatiewandplaten en dan afwerken. De muur is op het oosten gelegen en ongeveer 10 bij 2 meter groot.

Houten chalet laten bekleden

Ik wil graag een houten chalet laten bekleden. Zal bij elkaar rond de 100 m2 zijn, zonder isolatie. Materiaal laat ik aan u over, zolang het er maar strak uitziet.

Ventilatiegaten met roosters naar de kruipruimte plaatsen

Enkele ventilatiegaten boren en roosters plaatsen (ongeveer 5 a 6)

Oude verflagen van de gevel verwijderen

Wij hebben een vrijstaand huis gekocht en willen graag de oude verflagen laten verwijderen door middel van zandstralen. De woning is ongeveer 9 meter lang en zo'n 5 meter breed. Het gaat om de begane grond en eerste verdieping. De eerste verdieping loopt in een punt, gezien de woning een gebroken kap heeft.

Huis opnieuw invoegen

Huis opnieuw laten invoegen. Het is ongeveer 100 m2, graag zou ik een vrijblijvende prijsindicatie willen hebben.

Woning volledig opnieuw voegen

Hierbij vraag ik u, wat het mij gaat kosten om ons hele huis opnieuw te laten voegen. Oopervlak is geschat op rond de 100 m2. Graag zou ik een vrijblijvende reactie van u horen.

Opnieuw voegen gevel

De voegen aan voorkant van ons vrijstaande woning zijn slecht, derhalve opnieuw voegen. De woning is ongeveer 8 meter breed en 4.5 meter hoog. De voegen zijn tot aan het dak slecht. Totale oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Afbreken bestaande schuren en het bouwen ...

Afbreken bestaande schuren en het bouwen van een stenen stal (75-100 m2) met een goothoogte van 3 m en een nokhoogte van 5m. Ook moet nagedacht worden over een fundering.