Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Harderwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Harderwijk heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Harderwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Harderwijk of directe omgeving.

332 klanten uit Harderwijk bevelen een bij Casius in Harderwijk aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Harderwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, woning opnieuw laten stucen of metselen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen, het realiseren van keralit gevelbekleding, opnieuw voegen / metselen van wanden en scheuren repareren voorgevel, huis opnieuw voegen, het isoleren van de gevel en houten vloer, buitenmuur metselen aanbouw, verticale latten gevelbekleding aanbrengen op de uitbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Harderwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Gevel boven uitbouw herstellen inclusief voegwerk

Door een uitbouw die al 10 jaar oud is, zijn bij de gevel boven de uitbouw aantal scheuren ontstaan in voegwerk en enkele stenen zijn ook gescheurd. Het mooiste is om de gehele gevel van dezelfde voeg te voorzien en kapotte stenen te vervangen. Ongeveer 30 m2.

Het zandstralen, opnieuw voegen en impregneren van de buitengevel

Ik zoek een gevelspecialist die mijn gevel kan zandstralen, opnieuw voegen en impregneren. De totale oppervlakte betreft 120 m2. Alle ramen en kozijnen moeten afgeplakt worden. Het gaat om werk aan de voor-, beide zij- en achtergevel. Het werk moet plaatsvinden aan de begane grond en eerste verdieping.

Verwijderen, afvoeren, leveren en aanbrengen Cedar Rabat delen

verwijderen, afvoeren, leveren en aanbrengen van netto ca. 28,1 m2 Red Cedar Rabat delen (rustiek) met RVS bevestigingsmiddelen aan de kopgevel (ruim 25,8 m2) en boven de voorkant van de woning (ruim 2,2 m2). Zie bijgevoegde foto’s. Onder de kopse gevel staat een aanbouw van 3 meter breed met een schuin dak met dakpannen.

Gevel reinigen

Is de gevel geschilderd? Ja, de verf moet verwijderd worden Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Witte latex moet van de muur af. Totaal maximaal 12 m2 aan de achterzijde woning.

Dakkapel laten reinigen

Ik wil graag onze dakkapel laten reinigen (groene aanslag etc.). Het betreft één dakkapel aan de achterzijde van een tussenwoning. Bereikbaar per trap of een steiger.

Kunststof rabatdelen en isolatie plaatsen

Aan de zijkant van ons huis zitten houten rabatdelen van de grond tot aan de nok. Het hout wordt minder en de isolatie erachter is waardeloos. Zowel in de hal als in de badkamer voelen we kou van de wanden afkomen. Is het mogelijk om voor de bestaande “muur” kunststof latten (donkerrood) op een rachel werk te plaatsen, met isolatie erachter? Zoals u op foto 2 kunt zien, is er voldoende ruimte naar voren toe om dat te doen. Raampje komt dan iets dieper te zitten. De latten zijn ongeveer 150 cm breed. Ook de boeidelen bovenaan vervangen door kunststof van dezelfde kleur. Is dat te doen of is een andere oplossing denkbaar?

Voegen buitengevel renoveren

Ik heb het mos van de gevel gespoten en nu vallen de voegen er uit. Ik heb een tussenwoning en wil het graag zo spoedig mogelijk laten uitvoeren. De gevel is ongeveer 8 meter breed en 6 meter hoog.

Muur in de garagedeuropening metselen

Voor het vervangen van de garagedeur wil ik graag dat de muur van het huis doorgetrokken wordt in steen, zodat er een venster op geplaatst kan worden, en binnen kamer in plaats van garage gemaakt kan worden. Het gaat om een hoogte van bijna 90 cm en een breedte van 243 cm. Het zou natuurlijk mooi zijn als het stenenverband door kan lopen in plaats van tegen de muur aangezet. De dikte van de muur is 21 cm. In de bijlage een foto van de garage en het huis. Ik ben op zoek naar all-in prijsopgave voor het metselwerk. Alvast bedankt voor uw moeite.

Deur dicht metselen

Ik wil dat de garage deur wordt dichtgemetseld. De afmetingen zijn 91,5 cm bij 210 cm.

Dakpannen en gevel reinigen en coaten

Ik zou graag de dakpannen willen laten reinigen en coaten. Tevens wil ik de gevel willen laten reinigen.

Voegen in buitenmuren vervangen

Voegen in de buitenmuren vervangen. Oud voegwerk eruit, nieuw erin. Het betreft 43 m2.

Tuinmuur laten maken

Ik wil graag een tuinmuur laten maken van ongeveer 9 a 10 meter met standaard hoogte van 180 cm. Betreft een nieuwbouwhuis wat volgend jaar opgeleverd gaat worden.

Halfsteens tuinmuur metselen

Wat kost het om een halfsteensmuur te metselen van 2 meter hoog en 5,5 meter lang? Wij zorgen zelf voor de stenen en halen zelf de schutting weg.

Gevelreiniging en impregneren

Ik ontvang graag een offerte voor het reinigen en impregneren van de gevel van mijn vrijstaande woning. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.

Hardstenen brievenbus in de muur plaatsen

We willen graag de post in de meterkast laten binnenkomen. Daarvoor moet een hardstenen brievenbus (zie voorbeeld, inclusief huisnummer) worden aangebracht in het bestaande buitenmetselwerk. De binnenmuur is van kalkzandsteen. Het is een dragende muur, dus de constructie verdient bijzondere aandacht (wellicht een latei aanbrengen). De offerte-aanvraag is inclusief alle materialen (ook de hardstenen brievenbussleuf en opvangbak in de meterkast).

Tuinmuur metselen

Ik wil graag een enkelsteen stenen muur als erfafscheiding laten plaatsen. Hoogte 2 meter, totale lengte 8 meter in een L-vorm. De huidige houten schutting zal ook verwijderd moeten worden.

Gat boren voor de afzuigkap

Wij willen een offerte ontvangen voor het boren van een gat in een betonnen muur ten behoeve van een afzuigkap. Het gat moet op een hoogte van ongeveer 2 tot 2,5 meter hoogte komen.

Schoorsteen renoveren

Prijs voor schoorsteen renovatie, woning van 1956. Gaat om een eengezins- tussenwoning met 2 verdiepingen.

Tuin- en schuttingmuur metselen

Een muur van 7 meter lang en 2 meter hoog metselen. De fundering is al gelegd. De muur wordt tegen huis gemetseld en dan verdeeld over de 7 meter met 3 poeren. Vanaf huis 2 meter muur, een poer van 30 cm en dan weer 2 meter muur etc.

Schutting vervangen voor gemetselde muur

Wij willen onze houten schutting vervangen voor een gemetselde muur. Deze komt (vast) tussen een bestaande stenen schuur / garage en aan 1 van de (stalen) palen van een draaihek. Tussenafstand ca. 5 m, hoogte ca. 2 m. Benodigde materialen graag te leveren door de uitvoerder. Er bevindt zich nog geen fundering ter plaatse.

Zinken rand aanbrengen en voegwerk uitvoeren

Het betreft het leveren en aanbrengen van zinken druipranden aan de bovenzijde van 2 schoorstenen. Daarnaast dient er 1150 m2 kalkzandstenen buitengevel gecontroleerd te worden en de slechte voegen gerepareerd. De werkzaamheden dienen bij een hoekwoning te worden uitgevoerd. Er is een steiger aanwezig.

Gevel impregneren van een complex

Graag vrijblijvend een kostenopgave van het impregneren van een appartementencomplex. Het appartementencomplex is in 2006 opgeleverd. Het appartementencomplex is licht vervuild en op een paar plekken heeft de gevel aanslag van algen. Het oppervlak van het complex is niet precies bekend. Een schatting van de klant is globaal: 30 meter lengte bij 15 meter hoogte.

Gevel reinigen en impregneren

Reinigen en impregneren van gevel. Gevel is zijkant van 2 onder 1 kap met oppervlakte circa 55 m2. De gevel is een normale baksteen met ook een normale voeg. Voegen zijn nog goed. Zijkant van het huis, westkant. Op de carport kan gestaan worden, met de juiste bescherming. Liefst met hoge druk behandelen en niet stralen. Het moet goed en duurzaam uitgevoerd worden zodat de gevel voor langere tijd beschermd is. Het gaat om de begane grond, eerste en tweede verdieping.

Voegen repareren of opnieuw aanbrengen

16 m2 voegen repareren/opnieuw aanbrengen,

Tuinmuurtje opmetselen

Aan weerszijden van de tuinpoort dienen ongeveer 14 lagen met stenen te worden vervangen. Per laag gaat het om 10 bakstenen, dus ongeveer 140 stenen. Links en rechts zitten respectievelijk 4 en 6 hele bakstenen. Graag ook bijpassende stenen leveren. Graag op zo'n kort mogelijke termijn. Poort zelf wordt door een timmerman geplaatst. Ik haal de huidige stenen er zelf af, bovenste laag zit al helemaal los.