Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor vervangen van houten schroten en nok door kunststof alternatief:

Vervangen van houten schroten en nok door kunststof alternatief

Onze woning heeft nu houten schroten deze willen we vervangen voor iets wat onderhoudsvrij is wel met houtstructuur de nok willen we ook vervangen voor een kunststof iets zonder structuur gewoon wit de voor- en achterzijde van de woning is hetzelfde.
Onze klant uit Gorssel (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van houten schroten en nok door kunststof alternatief uit heel Nederland:

Schuimbetonfundering recreatiewoning

Ik wil de houten vloer van mijn recreatiewoning laten vervangen door een vloer van schuimbeton met dekvloer. De oppervlakte bedraagt zo'n 54 m2. De diepte is 40 cm. Op een oppervlakte van 45 m2 wil ik vloerverwarming hebben.

Tapijt van vloer verwijderen en vervangen door laminaat in verband met lekkage

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn gehele vloer kan renoveren. Er is een leiding gesprongen bij de bovenbuurvrouw. Mijn hele gang en meter kast + berging stond onder water. Dit is voorgetrokken naar de slaapkamer waar het tapijt helemaal nat was. Evenals de houten poten van mijn bed en kledingkasten, nachtkastjes. Vocht schade is ook zichtbaar in de muren. Ik weet niet zeker hoe dat verholpen moet worden. Hoe erg de muur eraan toe is achter de kleding kast weet ik niet. De geur is momenteel niet te harden. De gehele vloer moet vervangen worden. Het betreft een tapijten vloer met een dunne ondervloer welke beide verwijderd moeten worden. Vervolgens wil ik een goede geïsoleerde ondervloer met waarschijnlijk laminaat geplaatst hebben in mijn appartement. Het betreft 35 m2. Ik bespreek graag de mogelijkheden met de vakman.

Vervangen kozijn 1e etage

Graag laat ik mijn nieuwe huis het oude, houten kozijn vervangen voor kunststof kozijn met dubbel glas. Het is op de 1e etage. Het kozijn is 2 m bij 2.70 m. Het afvoeren van het oude kozijn hoeft niet perse, dit graag optioneel aan offerte toevoegen. Graag zou ik dit of de laatste week van december laten uitvoeren, of de eerste week van januari.

Vervangen van twee metalen deurkozijnen en deuren

Wij willen de deurkozijnen van hal naar woonkamer en van het toilet vervangen door kamer hoge deurkozijnen met een kamer hoge deur. De huidige kozijnen hebben een bovenlicht waar we vanaf willen. Bovendien is een van beide kozijnen beschadigd. Momenteel hebben wij metalen kozijnen. Bij voorkeur vervangen door houten kozijnen. Deuren moeten ook aangeleverd worden of anders een advies waar wij deze kunnen bestellen. Wij kunnen voorbeelden van gewenste deuren en modellen via websites of foto's aanleveren.

Houten vloer vervangen door broodjesvloer en afwerking

Ik zou graag de houten vloer willen laten vervangen door een broodjes vloer. Het gaat om 41 m2. De houten vloer mag verwijderd worden door de vakman. Afvoeren doe ik zelf.

Houtrot in kozijn vervangen en toilet installeren

Ik heb 2 verschillende klussen uit te besteden: 1) Een klein deel van het houten kozijn voelt zacht aan. dit stukje dient te worden vervangen door gezond hout. Het stukje is te zien op de foto's direct onder het veiligheidsslot. 2) Op de plaats waar nu een douche aan- en afvoer zit moet een toiletinstallatie (pot met afvoer en watertoevoer komen).

Houten kozijnen achterzijde vervangen

Onze houten kozijnen op de eerste etage lijken rot te worden. We willen de achterzijde (begane grond en 1e etage) de kozijnen laten vervangen en zijn benieuwd op welke prijs we moeten rekenen. Ik verneem graag de kosten van zowel een houten als kunststof variant. Daarbij moeten de ramen ook vervangen worden door HR dubbel glas.

Tuinpoort vervangen

Leveren en plaatsen van een eiken houten tuinpoort van 100 x 200 cm. Dicht, inclusief hang en sluitwerk. Inclusief demonteren en afvoeren oude poort.

Houten dorpel vervangen

De houten dorpel is aan het rotten, wat langzamerhand ook de stijlen aantast. Lijkt me handig om het gelijk te vervangen voor een stenen dorpel.

Gevelbekleding vervangen door kunststof

Op ons huis is op diverse oppervlakten houten gevelbekleding aangebracht. Aan de achterkant van ons huis is dit hout waarschijnlijk bewerkt met olie waardoor de verf eraf bladdert. Wij willen deze daarom vervangen door een kunststof gevelbekleding. Daarnaast willen we ook gelijk de gevelbekleding van onze garage vervangen. Het oppervlakte bestaat uit 3 delen: 1. 4,5 meter breed en 75 cm hoog 2. 8 meter breed en 75 cm hoog 3. 6 meter breed en 50 cm hoog De werkhoogte is tussen de 2,5 en 3,5 meter. De kleur van de panelen is grijs. We willen graag een offerte voor de gevelbekleding inclusief verwijderen van het hout en plaatsen van de pvc panelen. We hebben ook foto’s van de situatie. Als jullie het mailadres sturen kan ik deze toesturen. We willen liefst zo snel mogelijk uitvoeren omdat de verf ontzettend aan het bladderen is. Dit oogt niet fraai. Maar uiteraard altijd in overleg met de vakman.

Partners

Partners van Casius