Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Geldermalsen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Geldermalsen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Geldermalsen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Geldermalsen of directe omgeving.

69 klanten uit Geldermalsen bevelen een bij Casius in Geldermalsen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Geldermalsen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, het isoleren en stucen van een kopgevel, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels, het opnieuw bekleden van een gevel en eventueel rolluiken plaatsen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Geldermalsen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Buitengevel isoleren en bepleisteren

Ik wil graag mijn steensmuur van buitenaf isoleren, daarna graag bepleisteren. Het gaat ongeveer om 100 m2

Gevel reinigen en impregneren

De kopgevel van de woning waar er een aanbouw met zadeldak tegenaan staat wil ik graag laten reinigen en daarna laten impregneren. Het impregneermiddel heb ik zelf al aangeschaft. De oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Opnieuw voegen van de woning

Het betreft het verwijderen van oude voeg en opnieuw voegen, iets teruggehouden voeg, van hoekwoning. Graag zou ik voor de volgende opties willen weten wat de kosten zijn: Optie 1: 40 m2 voegen vervangen Optie 2: optie 1 plus ongeveer 45 m2 rest van woning. Optie 3: optie 2 + 40 m2 bij een woning verderop in de straat, 25 meter afstand. In verband met een schatting van de m2 graag meer/minderprijs. Kunt u een globale planning, aantal uren + welke maand aangeven?

Tuin afschermen met een tuinmuur

Graag zou ik van u willen weten wat het ongeveer kost om mijn tuin af te schermen met een muur. Hij moet dan 1. 90 hoog worden en dan is de tuin ongeveer 20 meter. Moet nog precieze maten meten. Het wordt ongeveer maart/april 2016 als het gedaan moet worden. Kunt u mij een indicatie geven.

Gevel van huis aantrekkelijker maken

De gebruikte metselsteen is nogal saai (roodbruin). Hoe en waarmee kan het huis een aantrekkelijker uitstraling krijgen? Reacties voorlopig alleen per e-mail!

Samen met de buren willen wij een muur ...

Samen met de buren willen wij een muur bouwen met een lengte van 8,3 m, in het verlengde van onze garage, dus moet in dezelfde stijl als de garagemuur. • Halfsteensmuur met 4 pilaren 300/300 totale lengte 8300 • Fundering 500/500 • Gevelsteen Limousin okergeel Caprice • Beamix voegmortel kleur 331-2120