Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Est te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Est heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Est u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Est of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Est bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, het isoleren en stucen van een kopgevel, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels, het opnieuw bekleden van een gevel en eventueel rolluiken plaatsen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Est staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Metselen schuur

ik wil de bestaande schuur uitbouwen. Dus extra muren opmetselen met een plat dak. Hoogte bestaande schuur is ca 2.50. Op de schets kun je zien wat de maten zijn van de muren die gemetseld moeten worden.Bestaande schuurdeur kan hergebruikt worden, ik weet niet of het deurkozijn hergebruikt kan worden. Electra etc zal ik zelf aanleggen. Opdracht is opmetselen van 1 steensmuur en dakplaatsen. Dus wind en waterdicht maken. Fundering waarop gemetseld moet worden zal er dan al liggen.

Gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen

Graag zou ik een offerte aan willen vragen voor het bekleden van de achter gevel. Betreft voor mijzelf de boven appartement, en zou zo mogelijk een gesplitste offerte willen aanvragen voor boven en onderwoning om dit mee te kunnen nemen in de vve bespreking. Ik ga het nog met mijn onderbuurman bespreken. De boven woning betreft ca 50 m2 en de onderwoning ca 35 m2. Het gaat om het aanbrengen van pleisterwerk en het liefste ook aanbrengen van buitengevel isolatie, welk materiaal weet ik nog niet. De gevel bestaat nu uit geschilderde bakstenen. Het is ook de bedoeling dat er nieuwe kozijnen geplaatst worden en daar heb ik wel een vraag over of dit via jullie kan of dat dit door mijzelf geregeld dient te worden. de gevel is geschilderd en bladert, bovenaan zit een cement laag die plaatselijk los begint te laten. kozijnen zijn echt aan vervanging toe en het zou mooi zijn als alles in 1x gedaan kan worden.

Het isoleren en bekleden van twee gevels

Ik zoek een gevelspecialist die twee buitengevels kan isoleren met EPS platen en dit vervolgens netjes kan afwerken met stucwerk of crepi. Omdat de steensoort van het huis niet ideaal is voor spouwmuur isolatie kiezen wij voor isolatie aan de buitenzijde van het huis. Spouwmuurisolatie zou de vochthuishouding kunnen verstoren, met als mogelijk gevolg vochtproblemen en barsten in de stenen. Ik heb gedetailleerde tekeningen van het project. Deze documenten waren nodig om een vergunning te krijgen. Het betreft 45 m2.

Scheuren in de achtergevel herstellen

Ik zoek een metselaar/gevelspecialist die een aantal scheuren in mijn achtergevel kan verhelpen. De scheuren bevinden zich boven de uitbouw op de eerste verdieping. Het betreft een huis uit 1920.

Gevels isoleren en bekleden met steenstrips

Ik zoek een gevelspecialist die mijn bijkeuken kan isoleren en bekleden met steenstrips. Enkelsteense bijkeuken aan de buitenzijde isoleren en afwerken met steen strips. isolatie zo dik dat eventueel mogelijk is dat koude wintermaanden lekker warm zijn. het betreft om ongeveer 35 m2 (dit is incl deuren en ramen) de ramen worden dicht gemaakt en in de nieuwe kap een paar dakvensters gemonteerd. Deur komt terug op oude plek dmv nieuw kozijn en deur. De rest van de woning heeft dik formaat stenen. Op 50 cm van de grond zit rollaag.

Gevel opnieuw voegen

De oude voegen zijn poreus en brokkelen af. Er is hier en daar ook 'n beschadigde steen te zien. Ik wil het graag opnieuw laten voegen. Totaal 20 m2.

Keralit rabatdelen met kleur ral 5004 leveren en aanbrengen

Ik zoek geen gevelspecialist die mijn gevelbekleding kan vervangen. Huidige rabatdelen aan eind levensduur en moeten worden vervangen aan voor en achterzijde van het Leveren en aanbrengen Keralit rabatdelen aan huis, en schuur. Globale maten: voorzijde 2*1.5*0.95 zijkant 1*0.45*0.45 achterzijde 1*2.35*0.85 5.7*2.4 - driehoek 2*2.4/2 1*1.6*0.6 schuur 1.05*0.85 Bij elkaar ca. 18.2 m2 (excl zaagverlies) Maten zijn niet exact. Inmeten moet door opdrachtnemer worden gedaan

Keralit gevelbekleding aanbrengen

Keralit gevelbekleding aanbrengen. L.s, situatie zoals op foto 1 en 2 moet worden als situatie op foto 3 en 4 . Het restant van de schroten is gebruikt om de onderzijde te voorzien van keralit . De breedte van het huis is plm. 4,50 meter.

Spuitkurk op woning aanbrengen

Voor een woning in het bos zou ik graag de mogelijkheid bekijken om spuitkurk aan te laten brengen. Het gaat om ong. 50m2 Kleur nog niet bekend, waarschijnlijk Noors rood of beton grijs. Muren zijn grotendeels gasbeton, nu grof gespoten. en 7 ramen.

Metselwerk tuinmuurtje

Tuinmuurtje van 0,60 m hoog en 11,5 m breed. Betreft een hoekwoning.

Tuinmuur metselen en de schuur vergroten (metselen)

Wij willen graag onze schuur uitbreiden van 331 x 242 x 220 cm naar 468 x 242 x 220 cm. Dak is al aanwezig loopt van onze schuur naar schuur buren. Dus betreft puur metselwerk. De kleine muur moet doorgebroken worden, daar zit ook deur in en deze zou in de nieuwe kleine muur geplaatst moeten worden. De lange muur moet dan verlengt worden. ik denk dat er alleen een eenvoudige fundering nodig zal zijn. Vergunning is niet nodig. Elektra enzovoort is ook niet nodig. Tevens willen wij metselwerk als afscheiding. Met een lengte 730 cm hoogte 200 cm. Voor de fundering is denk ik ook een simpele nodig. De muur wordt een steen breed. Op de eerste 1,5 meter staat al wat, daar kan de muur aan vast gemetseld worden tot aan de schuur. Nu staat er een schutting, deze verwijderen we zelf.

Gevelrenovatie met palletstenen

Ik wil mijn achtergevel laten renoveren. De oude stenen moeten eruit en heb al een pallet stenen die opnieuw erin gemetseld moet worden. Het gaat om 550 stenen. met zijn 2 kozijnposten en er moet gestempeld worden op 1 kozijnpost.

vochtprobleem aan schoorsteen verhelpen

Wij hebben vocht in de binnenmuren op de slaapkamers boven waar het rookkanaal loopt. Dit zakt langzaam naar beneden. In 2015 is de hele buitengevel inclusief de schoorsteen opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Helaas hebben we toch weer vocht, nu alleen rondom het rookkanaal.

Voor- en zijgevel renovatie

Ik wil de voor- en zijgevel laten renoveren. Momenteel zit er stucwerk op. Het liefst wordt het stucwerk verwijderd en wordt de oorspronkelijke gevel hersteld. Er zit vocht in de muren. Waarschijnlijk moet het geïmpregneerd worden. Het is een pand van rond 1900, de voorgevel heeft een oppervlakte van ca. 75 m2, de zijgevel 90 m2. Wat betreft de zijgevel mag het stucwerk worden hersteld.

Houten gevelkleding vervangen door kunststof panelen

Verwijderen van huidige houten panelen op de gevel en aanbrengen witte kunststof panelen op circa 12,5 m2. Het is alleen eerste verdieping, makkelijk te bereiken. Het is aan de achterkant waar een uitbouw staat. Daar kan prima op gewerkt worden, de panelen beginnen net boven de uitbouw tot de zolder. Isoleren hoeft niet. Afvoeren wil ik graag laten doen.

Steenstrips op houtengevel plaatsen

Op de houten gevel wil ik een steenstrips baksteen 30/40 m2. Is er een mogelijkheid om het op de houten gevel te doen.

Tuinmuur metselen inclusief fundering

De klus bevat: een tuinmuur metselen (incl. fundering), met kolommen. Ca 6 meter lang, 1.80 meter hoog. Locatie waar het moet gebeuren is van beide kanten goed bereikbaar.

Canexel vervangen door kunststof bij chalet

Ik wil de gevelbekleding laten vervangen van mijn chalet. Zie foto's van het chalet. Het canexel willen we laten vervangen door kunststof gevelbekleding. Inclusief de huidige bekleding verwijderen en afvoeren.

Twee topgevels renoveren en isoleren

2 topgevels (ongeveer 25m2 per gevel) isoleren en afwerken. Afwerken met onderhoudsvrij materiaal, uitstraling hout. De boeidelen moeten ook onderhoudsvrij worden. Het is een hele smalle spouw die te dun is om laten inspuiten, hier moet dus een oplossing voor gevonden worden. Het gaat voornamelijk om 1 van de houten gevels die verrot is. Qua afwerking zitten wij uiteindelijk te denken aan de volgende opties: Etamiet en cementgebonden platen en het gekookte hout.

Gevel isolatie en renovatie

Gaat om achtergevel in een punt. Zitten 2 ramen en een deur in, daar moet dus een langere vensterbank komen. Ongeveer 25 m2. 8 cm XPS en stucwerk met gaas. Moet ook netjes worden afgewerkt langs de dakrand (pannen) zit een plat dak onder (aanbouw), daar kan een steiger op staan. Nok is 9 meter hoog, aanbouw 3 meter dus steiger van 6 meter nodig. Onderaan 6 meter breed.

Voegwerk, metselwerk, schoorsteen renovatie en tuinmuur aanpakken

Beste lezer, Wij zijn op zoek naar een vakkundige en betaalbare vakman die bij ons 3 klussen wil klaren. 1. Aan de voorkant van het huis bovenop de muur bij het souterrain de bovenkant van de muur voegen (ongeveer 5 meter strekkende). 2. Schoorsteen op dak herstellen/repareren op 1 hoek missen wij een baksteen, schoorsteen 3/4 voegen, impregneren en bovenop de schoorsteen kappen/afdichting plaatsen/vervangen om vogels en nesten te voorkomen 3. Het muurtje tussen ons en de buren is verankerd met de huismuur. Echter is het muurtje de laatste jaren gaan verzakken met als gevolg dat dit muurtje steeds schuiner op de huismuur is komen te staan. Grote kier tussen de huismuur en de tuinmuur waardoor met langdurige regenval water de spouw insijpelt en beneden in het souterrain een vochtvlek achter laat. Tuinmuur repareren en verankeren, of vervangen door nieuwe metselmuur of schutting? En de huismuur bij de tuinmuur voegen en kieren dichten. Bent u die vakman die onze klussen kan klaren? Graag zien wij uw reactie tegemoet.

Waterkering in de spouw (onder betonnen afdekker) herstellen

Er is sprake van vochtschade op het plafond in de slaapkamer. Dit wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een ondeugdelijke waterkering in de spouw boven de vochtschade. Er is endoscopisch onderzoek gedaan. Er is sprake van gootvorming van de waterkering. Het water wat in de spouw stroomt, ter plaatse van de vochtschade verzameld zich in de gootvorming van de waterkering. De betonnen afdekker boven de vochtschade verwijderen en de waterkering herstellen.

Afmetselen muur van aanbouw

Het betreft een aanbouw waarmee men begonnen is maar helaas door gezondheidsredenen niet kunnen afmaken. Drie rijen op metselen en afdekken met het juiste materiaal op de aanbouw van de buren. Al het materiaal inclusief hoogwerker is aanwezig.

Gemetselde schutting vervangen

Ik wil een gemetselde schutting van 6,85 m x 2 m hoog met 3 gemetselde kolommen van bakstenen. De oude gemetselde schutting is met de storm kapot gegaan en deze stenen moeten afgevoerd worden.

Gevelvoegen herstellen, schoonmaken en impregneren

Ik ben opzoek naar iemand voor de buitengevel van de hoekwoning de voegen te vervangen, reinigen en impregneren. 1ste verdieping + zolder. Voor de gevel van de 1ste verdieping is puntdak aanwezig, die niet behandeld wordt. Oppervlakte waar het om gaat is ongeveer 25-30 m2. Tot 2 meter hoogte bereikbaar vanaf plat dak, rest met steigers of hoogwerker.