Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor aanvullen van enkele voegen:

Aanvullen van enkele voegen

Op mijn gevel zijn enkele voegen die uitgefreesd zijn. Deze moeten nu hersteld worden. De voegen waren uitgeboord in verband met lekkage. Het gaat om 10 stenen.
Onze klant uit Ermelo (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanvullen van enkele voegen uit heel Nederland:

Natuurstenen tegels herplaatsen

Wij hebben in onze tuin ongeveer 25 m² natuurstenen tegels van 60 x 60 cm, type 'spotted bluestone'. Omdat de tegels ongelijk lagen en er veel onkruid tussen te brede voegen groeide hebben we de tegels grotendeels verwijderd. We willen de ondergrond met zand laten aanvullen en ook een struik laten verwijderen inclusief de wortels. Daarna willen we alle tegels weer mooi strak laten plaatsen. Er is een deel van de tegels dat onder een laag balkon van 130 cm hoog moet worden geplaatst. Ik wil de klus hier graag even laten bekijken en ontvang daarna uw offerte voor het aanleveren van zand, egaliseren, verwijderen van de struik en betegelen van de tuin.

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Betreft 70 m2 laminaat Santorini (inclusief plakplinten) ligt in mijn appartement. Onder het laminaat ligt ondervloer (goudkleurig 5mm dik) en daaronder oude vloerbedekking. Graag wil ik deze vloerbedekking er onderuit hebben. Het is mijn indruk dat hierdoor het laminaat is gaan "wandelen". Ik neem aan dat dan alle aanwezige kasten leeg moeten zijn en verplaatst worden t.b.v. het wederom leggen van hetzelfde laminaat. In mijn bezit is nog ongeveer 6 m2 Santorini laminaat en ik hoop dat dat voldoende is om deze klus te klaren. Indien niet voldoende, aanvullen met gelijkend materiaal onder de kasten. Eventueel grote plinten toe te voegen. Graag ontvang ik een offerte.

Onderhoudswerk aan de de woning

Diverse kleine werkzaamheden aan buitenzijde eengezinswoning: kapotte (halve) dakpan in onderrand pannendak vervangen en vastzetten (goed bereikbaar via aangrenzend plat dak), loodslabben controleren/eventueel repareren, stopverf buitenzijde raam beneden vervangen, stukje verrot hout kozijn benedenverdieping vervangen, voegen vensterbanken buiten aanvullen. Graag uurloon, aantal uren, materiaal, bijkomende kosten.