Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Ermelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Ermelo heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Ermelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Ermelo of directe omgeving.

212 klanten uit Ermelo bevelen een bij Casius in Ermelo aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Ermelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, het isoleren en stucen van een kopgevel, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels, het opnieuw bekleden van een gevel en eventueel rolluiken plaatsen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Ermelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Twee topgevels renoveren en isoleren

2 topgevels (ongeveer 25m2 per gevel) isoleren en afwerken. Afwerken met onderhoudsvrij materiaal, uitstraling hout. De boeidelen moeten ook onderhoudsvrij worden. Het is een hele smalle spouw die te dun is om laten inspuiten, hier moet dus een oplossing voor gevonden worden. Het gaat voornamelijk om 1 van de houten gevels die verrot is. Qua afwerking zitten wij uiteindelijk te denken aan de volgende opties: Etamiet en cementgebonden platen en het gekookte hout.

Canexel vervangen door kunststof van chalet

Ik wil mijn huidige canexel panelen (chalet op park in Ermelo ) geheel laten vervangen. Door kunststof panelen. Gelezen werd dat panelen merk Duafort een goed alternatief zijn, daar dit qua maatvoering gelijk is aan de huidige panelen. Afmeting 10.30 bij 3.75 mtr. Uitvoering werk in overleg ( geen haast) wel 2020.

Muur isoleren en steenstrips aanbrengen in plaats van huidige muur

Gelieve buiten muur verwijderen. Dikke isolatie toevoegen en met steenstrips in oude stijl terug brengen. Zal een een kleine 50 m2 zijn.

Aanvullen van enkele voegen

Op mijn gevel zijn enkele voegen die uitgefreesd zijn. Deze moeten nu hersteld worden. De voegen waren uitgeboord in verband met lekkage. Het gaat om 10 stenen.

Klimop van het huis verwijderen

Wij willen graag de klimop van ons huis laten verwijderen. We wonen in een twee-onder-één-kap woning en de klimop groeit schuin aan de voorkant/zijkant. Vorig jaar hebben we al een stukje stam verwijderd, waardoor de klimop nu dood is. Het zit echter zo strak op de muur dat we het er zelf niet af krijgen. Daarom willen we graag een offerte aanvragen. De klimop zit rond de 2e verdieping dus er zal iets van een ladder of iets dergelijks aan de pas komen.

Houten gevelbekleding vervangen

De voorkant van ons chalet is nu bekleed met hout. Ik wil de bovenkant graag laten vervangen door kunststof. De chalet heeft een schuine kap. Het gedeelte zal ongeveer 8 meter breed zijn en hoogte punt is 2 meter.

Reinigen van de gevel

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Tussen 50 en 100 m². Is de gevel geschilderd? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een gele steen gevel. Huis is van 1976. Gevel is vuil door klimop. Liefst reiniging waarbij de voegen in tact blijven. Impregneren is niet nodig.

Poeren metselen en beton storten

Gedetailleerde omschrijving: Twee poeren met als fundering gewapend beton. De onderste laag cement is gestuct en vanaf 30 cm boven de grond met stenen gemetseld. In een van de poeren komt een natuurstenen brievenbus. Aan de poeren moet in de toekomst een eiken toegangsweg gehangen kunnen worden. De poeren zijn ongeveer 70 x 70 cm en 110 cm hoog. Moet nu nog beton gestort worden. De gaten zijn reeds gegraven.

Gevels van vrijstaande woning renoveren

Wij zijn op zoek naar een collega vakman voor het renoveren van de gevel van een vrijstaande woning. Het gaat om het stralen, voegen vervangen en het impregneren van de gevel. De oppervlakte is totaal 214 m2.

Renoveren van meerdere schoorstenen

Het gaat hier om een collectieve vrijblijvende aanvraag voor het renoveren van 6 schoorstenen in een blok van 6 aaneengeschakelde woningen. De voegen dienen te worden vervangen, er zijn stenen stuk en het lood moet gerepareerd worden of vervangen.

Metselen van een muurtje

Het metselen van een muurtje van 4 meter lang en 30 cm hoog. Wie kan dit voor mij doen?

Gevelrenovatie uit laten voeren

De voegen dienen in een muur van 3 meter hoog en 3 meter lang uitgeschuurd te worden. De nieuwe voegen plaatsen wij zelf.

Schoorsteen renoveren en nieuw lood aanbrengen

Ik wil de schoorsteen opnieuw laten voegen, impregneren en rondom nieuw lood laten aanbrengen. De schoorsteen is +/- 10 meter hoog en dient als aan/af voer van lucht. Deze loopt van de begane grond tot de bovenkant van het dak.

Buitengevel impregneren

Impregneren van buitengevel

Witte muurverf van buitenmuur verwijderen

Een muur van 2,5 meter hoog en 13 meter lang moet schoongemaakt worden. Er zit witte buitenmuurverf op.

Gemetselde muur met trap maken

Ons terras ligt 1,5 meter boven de tuin. Wij willen als begrenzing een muur laten metselen met in het midden een gemetselde trap naar beneden. De muur moet op een goede fundering komen te staan en stevig te zijn want aan een zijde drukt 1,5 meter grond van het terras. De muur is ongeveer 25 meter lang.

Gescheurd muurtje metselen

Tuinmuurtje aan de voorzijde met postbus weer herstellen. Er is iemand tegenaan gereden. De poer met de brievenbus is losgescheurd van het muurtje, dit moet hersteld worden.

Badkamermuur metselen

Badkamermuur metselen 6 vierkante meter.

Schuurtje bouwen

Stenen schuur, 200x300, 350 hoog, bouwen. Enkelsteens. Liggend raampje, hardhouten deur met kozijn. Op betonnen vloer met piepschuim isolatie. Plat dak bitumen.

Gemetselde tuinmuur maken

Houten schutting vervangen voor een tuinmuur van ongeveer 12 meter lang in een L-vorm, waarvan ongeveer 6 meter op 1.80 hoogte en 6 meter op 2.20 uit moet komen. Schutting weghalen en uitgraven doe ik zelf. Betreft ook het leveren van de stenen en ander materialen.

Tuinmuur metselen

Er moet een tuinmuur gemeteseld worden met gebruikte betonklinkers (zijn aanwezig en staan helemaal klaar voor de metselaar) met een totale lengte van 33.5 meter en 6 lagen hoog. De fundering word vantevoren gelegd (waterpas en op goede hoogte).

Verlengen van Fort Bungalow, gaat om ...

Verlengen van Fort Bungalow, gaat om alleen het metselwerk. Voor en achtergevel 3 meter lang per stuk. 3 meter hoog. Kopgevel 7 mtr lang 3 meter hoog met daar bovenop een punt van 4 meter hoog Alles in spouw uitgevoerd met isolatie. Fundering is reeds aangebracht. Prognose van uitvoering: voorjaar 2010, afhankelijk van aankoop woning. Globale schatting is voldoende. In later stadium kan verder worden gekeken.

Huidige situatie is een garage met ...

Huidige situatie is een garage met daarvoor een carport. De carport dient voor een deel bij de garage te worden getrokken. Hiervoor moet een zijmuur worden gemetseld en een stukje voorgevel voor de garage. De voorgevel van de garage zal voor een groot deel bestaan uit houten deuren ter grootte van de huidige kanteldeur van de originele garage. De muur moet aansluitend (lekdicht) aan het huidige plafond van de carport komen. De bestrating onder de carport zal voor het deel dat bij de garage aangetrokken wordt moeten worden weggehaald (kunnen we zelf) en vervangen door beton - zoveel mogelijk aan te sluiten op de vloer van de huidige garage.

Uitbouw achterhuis van 3 t/m 5 meter ...

Uitbouw achterhuis van 3 t/m 5 meter naar achteren. Het huis is 6.5 meter breed ik wil 2 etages omhoog. waarschijnlijk zal het bestaande dak iets hoger uit moeten gaan komen door het maximale verschil tussen nok en goot van 5 meter. Op de begane grond moet een keuken komen in de uitbouw op de 1 ste verdieping komen slaapkamers. Het zal een betonnen vloer moeten worden.

achter kant woning 3 meter groter ...

achter kant woning 3 meter groter uitbouwen met eventuele kelder er onder. uitbouw casco waterdicht opleveren bestaande kozijnen overzetten, een stalenbalk in dragende muur plaatsen din balk