Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Epe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Epe heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Epe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Epe of directe omgeving.

46 klanten uit Epe bevelen een bij Casius in Epe aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Epe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: hellend dak en buitengevel vernieuwen, gevels van meerdere woningen reinigen, hardhouten gevelbekleding, alle buitenmuren isoleren en afwerken, 250-300 m2 Muren isoleren, het isoleren en stucen van de buitengevel, buitengevel isoleren en stuken, gevel bekleden, gevelrenovatie, gevelbekleding vervangen, gevel renoveren, gevel van bungalow bekleden, gevel recht optrekken, nieuwbouwgevel bekleden met zwart/antraciet natuursteen, gevel opnieuw isoleren en bekleden met pleisterwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Epe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Poeren voor toegangshek inclusief fundering maken

Ik wil graag twee poeren laten metselen inclusief een goede fundering. Deze moeten aan het begin van een oprit worden geplaatst. De afmetingen 120 cm hoog boven de grond, vierkant ca. 32 cm bij 32 cm. afgevoegd zodat deze geschilderd kunnen worden. Op dit moment staan er nog 2 poeren van bielzenhout die verwijderd moeten worden.

Het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij

Ik zoek een gevelspecialist die de gehele buitengevel van een boerderij kan isoleren en stucen. De beoogde rc waarde moet 4,5 worden. Afwerking middels stucwerk met grove korrel. Onderste 50 cm in antraciet als spatrand, daar boven witte afwerking. Totale oppervlak gevels is exact 74 m2. Gevels bevatten 6 ramen, 1 deur en 1 deur met aan beide zijden een raam. Stenen gevel bevat een aantal krimpscheuren. De gevels hebben een maximale hoogte van 6 meter.

Canexel vervangen door kunststof voor chalet

Ik wil de canexel panelen van mijn chalet laten vervangen door kunststof panelen. De afmeting van het chalet is 11 x 4 meter en is goed te bereiken.

Canexel vervangen door kunststof

Kunt u een kostenindicatie geven voor het vervangen van canexel door kunststof voor een caravan van 12 x 4 meter? De caravan staat op een camping en is zeer goed te bereiken.

Schoorsteenreparatie en -onderhoud

1 schoorsteen lekt. De bovenzijde van beide schoorstenen repareren/bijsmeren. Het uitslijpen van de bestaande voegen, reinigen, opnieuw voegen en impregneren van de schoorstenen alsmede het loodwerk vervangen/repareren.

Schoorsteen renoveren en opnieuw opmetselen

Ik wil mijn dubbele schoorsteen laten vervangen en van de andere enkele schoorsteen moet het lood worden nagekeken en eventueel vervangen worden. Ook wil ik deze schoorsteen graag opnieuw gevoegd hebben.

Halfsteens trasraam metselen

Het betreft het laten metselen van een halfsteens muur onder een hooiberg. Ik wil aan 3 zijden van de hooiberg, op een reeds gelegde fundering een muurtje laten metselen. Hoogte ongeveer 50 centimeter, lengte ongeveer 24 meter. Gelieve prijs voor het metselwerk inclusief bakstenen.

Vuile gevel reinigen

Graag offerte voor het reinigen van de zijmuur van ons huis.

Keralit dak- en gevelbekleding plaatsen

Ik wil 15 m² houten dakgevelbekleding laten vervangen door keralit. De aansluiting op het houten raamkozijn moet netjes afgewerkt worden met strips.

Buitenmuren invoegen

Ongeveer 150 m2 muren renoveren. Bestaande woning, bungalow. De woning willen we misschien kopen maar hebben geen idee wat zoiets kost. Het gaat om 150 m2 voegwerk. Woning uit de jaren 60.