Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Elst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Elst heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Elst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Elst of directe omgeving.

237 klanten uit Elst bevelen een bij Casius in Elst aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Elst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, isolatie buitenmuur, gevel reinigen, impregneren buitenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Elst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Hout vervangen door keralit

Onze tweekapper heeft aan de voor- en aan de achterzijde een houten gevel. Deze wil ik laten vervangen door keraliet. tevens de boeiboorden van de aanbouw moeten vervangen worden door keraliet. Denk dat t handig is om langs te komen. Wil dan graag een vrijblijvende offerte ontvangen.

Buitengevel isoleren

Ik zoek een gevelspecialist die mijn buitengevel kan isoleren. Momenteel is de buitenmuur gestuukt. De gehele buitengevel heeft een oppervlakte van ongeveer 150 m2. De manier hoe dit geïsoleerd gaat worden graag in onderling overleg.

Raamdorpels vervangen

Ik zou graag mijn raamdorpels willen laten vervangen. Betreft 8 x circa 1 meter en 2 x circa 2 meter dorpel. Voorkeur gaat uit naar hardsteen dorpels die z'n 30-35 euro per meter kosten bij de meeste zaken (geen idee wat de naam hiervan is).

Opnieuw voegen van mijn bestaande garage

Gaarne zou ik mijn bestaande garage opnieuw laten voegen. Aantal m2 voegwerk is ongeveer 18m2 De oude voegen zijn al verwijderd!

Kleine buitenmuur metselen

Wij gaan onze kunststof achtergevel vervangen door een gemetselde gevel met raampartij. Er moet een buitenmuur van ongeveer 3 m² gemetseld worden en daar laat ik dan ook graag spouwankers in aanbrengen. Ik zal zelf een binnenmuur van gasbeton plaatsen met isolatiemateriaal. De fundering moet wat uitgebreid worden, omdat de gemetselde muur dikker wordt dan de bestaande gevel. De fundering storten wij er zelf bij tot 1 steen onder het maaiveld. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier met ons te bespreken en in te meten. De muur komt tussen de woning en garage en het is erg belangrijk dat de aansluitingen op goede wijze tot stand komen, zodat er geen vochtproblemen kunnen ontstaan. Wij staan open voor uw advies en ontvangen graag uw prijsopgave. Ik wil half maart met de klus gaan starten.

Gevelbekleding vervangen en isoleren

De gevel aan de voor en achterzijde van het huis moeten worden vervangen door kunstof bekleding en eronder geïsoleerd worden. Bekleding zit op de eerste verdieping en de bovenverdieping.

Muur in de tuin laten metselen

Het betreft het laten metselen van een tuinmuur van ongeveer 12-13 meter lang en ongeveer 1.80 meter hoog. Ook de fundering en het voegwerk moet gedaan worden. De huidige houten schutting zal ik zelf verwijderen. Graag een offerte voor enkelsteens en dubbelsteens metselwerk.

Gemetselde schoorsteen repareren

Wij hebben een ongeveer 9 meter lange schoorsteen die door de werking van het huis (oud) muren en vloerbalken is gaan lekken in de knik tussen vloer en plafon en door weer en wind is de asbest pijp verlenging aan het eide los gaan zitten ons eerste probleem is de lekkage van rook wij vroegen ons af of dit met reparatie aan steen en voegen goedkoper gerepareerd kan worden dan met flexibele pijp het hele hui is gemetseld met kalkcement dus niet het hardste materiaal en de schoorsteen bestaat uit twee kanalen waarvan er een als een soort 100jaar oude afzuigkap zou moeten werken als je op de kachel kookt en zou het eindstuk weer aangesmeerd kunnen worden

Voegen van de schoorsteen

Onze schoorsteen is aan een onderhoudsbeurt toe waarbij de voegen moeten worden aangesmeerd of vervangen. Op dit moment komt er bij gebruik rook door de voegen. Het betreft een rijtjes woning en de schoorsteen bevind zich op de 3 etages (inclusief begane grond). Gaat om een schoorsteen van ongeveer 1,20 meter hoog en 80 cm. breed.

Voegen in de gevel vervangen

Uithakken bestaand voegwerk en opnieuw voegen wat uitgehakt is..

Gevel schoonmaken en impregneren

Het gaat om het schoonmaken en impregneren van de achtergevel, ongeveer 45 m². Het is een standaard huis met puntdak, 2 verdiepingen en daarboven zolder. De gevel is goed bereikbaar.

Muurtje plaatsen

Voor een gipsplaten wand een GIBO wand plaatsen. Afmeting wand: 4.650 x 2.650 x 70 mm.

Voegen en stucen

De buitenmuur van de schuur met een oppervlak van ongeveer 10 m2 moet opnieuw gevoegd worden en voor een gedeelte gestuuct.

Metselen tuinmuur

De oude tuinmuur (erfscheiding) moet worden verwijderd. Daarvoor in de plaats komt een nieuwe tuinmuur. Afmetingen: ongeveer 3 tot 3,5 meter lang en ongeveer 2 meter hoog. Stenen hebben we nog niet, dus kunnen geleverd worden.

Het betrefd een te bouwen kantoor voor ...

Het betrefd een te bouwen kantoor voor bedrijfspand. Fundering wordt aangelverd incl. alle grondwerk. Begane grond en eerste verdieping moet voorzien worden van kanaalplaatvloeren. Dak constructie wordt door staalbouwer verzorgd. Betrefd metselwek buitengevel incl isolatie, metselen dragen binnenmuren. Kozijnen worden door kozijnenfabbriek geplaatst. Details zijn terug te vinden in bouwtekening en bouwbestek

Het metselwerk van een berging achter in ...

Het metselwerk van een berging achter in de tuin.