Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Eerbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Eerbeek heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Eerbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Eerbeek of directe omgeving.

52 klanten uit Eerbeek bevelen een bij Casius in Eerbeek aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Eerbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij, woonstichting bekleden met kunststof panelen, isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips, herstel voorgevel, gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van alle buitengevels, het isoleren, stucen en schilderen van de buiten gevels, gevel isoleren, gevel renovatie, gevel renovatie, 250 m2 cementeren van buitgevel en 2 bijgebouwen, gevel opnieuw bekleden, isoleren van de woning, gevelbekleding vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Eerbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Buitengevel isoleren

Het betreft het isoleren van een buitengevel, en vullen spouw van een jaren '70 vrijstaande woning. De beneden verdieping bestaat uit half steens muur, dan 7 cm spouw, niet geïsoleerd, dan weer een half steens muur, totaal 27 cm. Bovenverdieping half steens muur, dan een niet geïsoleerde spouw van 7 cm en dan een houten buitenmuur. Deze bestaat uit een houten wand, dan 4 cm isolatie, dan aan de buitenkant een aftimmering met planken, totale dikte hele muur ongeveer 24 cm. De houten muur op bovenverdieping mag eventueel vervangen worden door stenen muur. De totale oppervlakte is ongeveer 150 m2.

Gevel renoveren

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Groot pand meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Een niet geïsoleerd groot huis van 1910 die geïsoleerd en met steenstrips afgewerkt dient te worden. Stucadoren of een voorzetmuur is ook een optie. Graag advies.

Gemetselde tuinmuur met fundering maken

Wij hebben momenteel een schutting staan van 5 meter lang en 180 cm hoog als erfafscheiding met de buren. Wij overwegen om er een gemetselde tuinmuur te laten maken. Het mag een enkele muur zijn met wellicht één of meer kolommen. Er is nog geen fundering. De houten schutting halen wij zelf weg. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Bakstenen schoorsteen reinigen en renoveren

Aan de bovenkant van de schoorsteen heeft bij de 2e laag bakstenen het cement losgelaten. De schoorsteen dient te worden ontdaan van mos, goed gereinigd te worden en daarna te worden geïmpregneerd.

Buitenmuur garage laten metselen en voegen

Bij ons nieuwbouwhuis staat een garage in aanbouw. Fundering en binnenmuren zijn gereed. De buitenmuur moet nog gemetseld en gevoegd worden. Gaat om ongeveer 75 m2 (4.500 stenen dikformaat). Garage heeft 2 loopdeuren, 3 ramen en grote garagedeur. Locatie is goed bereikbaar.

Loodslab van de aanbouw vernieuwen

Ik heb 9 jaar geleden een aanbouw laten plaatsen. Nu zijn wij tijdens het repareren van krimpscheuren erachter gekomen dat de aannemer destijds de loodslab niet goed heeft aangebracht. Het lood is niet aangebracht in de binnenmuur, maar heeft een klein opstaand randje van 2 cm net achter de buitenmuur. Het gaat om een breedte van 6 meter. Ook hebben we lekkage onder het bitumen. Dit moet verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht. Het gaat om ongeveer 32 m2.

Gevel compleet renoveren

Voorgevelrenovatie, zowel voegen als impregneren, eventueel zandstralen indien noodzakelijk. De woning is 6 meter breed en 2,5 verdiepingen hoog. Als de prijs goed is wil ik mijn hele woning laten doen.

Voegen en impregneren van schoorsteen

Voegen en impregneren schoorsteen van tussenwoning 1962.

Schoorsteen impregneren

Impregneren van de schoorsteen. Uit bouwrapport blijkt dat dit moet gebeuren.

Schoorsteen herstellen

De schoorsteen op het dak van 14 stenen hoog en 4.5 stenen breed, lekt wat. Ik wil graag weten wat de kosten zijn van het opnieuw voegen en nieuw lood aanbrengen.

Een uitbouw van 4 meter keuken erbij ...

Een uitbouw van 4 meter keuken erbij aan, 1 buitenmuur eruit en dan 4x5.5 erbij. Evt. ook een carport en een (kunststof) dakkapel.