Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tuinmuur metselen en de schuur vergroten (metselen):

Tuinmuur metselen en de schuur vergroten (metselen)

Wij willen graag onze schuur uitbreiden van 331 x 242 x 220 cm naar 468 x 242 x 220 cm. Dak is al aanwezig loopt van onze schuur naar schuur buren. Dus betreft puur metselwerk. De kleine muur moet doorgebroken worden, daar zit ook deur in en deze zou in de nieuwe kleine muur geplaatst moeten worden. De lange muur moet dan verlengt worden. ik denk dat er alleen een eenvoudige fundering nodig zal zijn. Vergunning is niet nodig. Elektra enzovoort is ook niet nodig. Tevens willen wij metselwerk als afscheiding. Met een lengte 730 cm hoogte 200 cm. Voor de fundering is denk ik ook een simpele nodig. De muur wordt een steen breed. Op de eerste 1,5 meter staat al wat, daar kan de muur aan vast gemetseld worden tot aan de schuur. Nu staat er een schutting, deze verwijderen we zelf.
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinmuur metselen en de schuur vergroten (metselen) uit heel Nederland:

Tuinmuur metselen

Aangezien we geen rechte achtertuin is een standaard vierkante blokhut geen goede optie en zijn we op zoek naar een alternatief om dat gedeelte in de achtertuin goed te kunnen benutten als berging, liefst gemetseld en met plat dak. De standaar 6 meter breed qua huis en dus ook tuin. Tuin sis 18 bij 6 recht en daarna een 5 meter nog naar een punt toe werkend. Zie bijlage van dat laatste stuk

Tuinmuur opnieuw metselen (deels?)

Onze oude tuinmuur is niet in goede staat. Muur helt voorover, voegen zijn op sommige plekken niet meer aanwezig. We zouden de muur opnieuw gemetseld willen hebben. Wellicht kan de muur deels afgebroken worden maar dat laten we aan de experts over. Voorkant muur is 3.40 meter breed en 1.40 meter hoog. Achterzijde muur (looppad) is echter 1.65 meter hoog.

Tuinmuur metselen

Ik wil mijn voor- en zij tuin af laten schermen met een gemetselde muur. Het gaat om een totale lengte van ongeveer 32 lengte meter en hoogte is 180.

Tuinmuur metselen

Ik heb een bestaande pilasters. Daartussen wil ik dicht metselen Dit zijn 8 vakken ( nu zit er hout tussen ) in totaal zijn het 2.500 stenen en in dit vak wil ik nog een betonnen raam plaatsen, fundering zit er al. Ook het voegwerk uitvoeren.

Tuinmuur metselen inclusief fundering

De klus bevat: een tuinmuur metselen (incl. fundering), met kolommen. Ca 6 meter lang, 1.80 meter hoog. Locatie waar het moet gebeuren is van beide kanten goed bereikbaar.

Tuinmuur metselen

Tuinmuurtje metselen: 200 cm hoog, 180 cm breed. 20 cm dik, fundering reeds aanwezig.

Tuinmuur metselen

Een tuinmuur metselen van mangaanstenen van 2 meter hoog en 8.50 meter breed. Op dit moment staat er een schutting, deze haal ik zelf weg en voer ik zelf af. Graag de vakman mee laten kijken of er eerst een basis gelegd moet worden voordat de muur gemetseld kan worden.

Tuinmuur opnieuw metselen

ik wil mijn tuinmuur opnieuw laten metselen. De bovenkant is max 4 meter lang en 50 cm a 1 meter hoog. Ook moet het opnieuw gevoegd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Tuinmuur laten metselen inclusief fundering

Een tuinmuur van 10 meter met dan haaks een muur van 3,5 meter in een hoogte van 2 meter. De bomen die er nu staan worden weggehaald en de stronken ook. De bovenzijde vlak afgewerkt met strook sierbeton

Tuinmuur metselen

Wij willen in plaats van een schutting een gemetselde muur in de tuin. De muur moet ongeveer 8-10 vierkante meter worden. Huidige situatie: Een stuk van de schutting staat er nog maar zal door ons zelf verwijderd worden en de ondergrond is zand.