Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor lage tuinmuur metselen met daaronder fundering:

Lage tuinmuur metselen met daaronder fundering

De oude tuinmuur waarop de schutting is bevestigd is gebroken door opdruk van boomwortels. Deze wortels worden momenteel verwijderd. Graag offerte voor: nieuwe fundering (in verband met het hoogteverschil tuin/straat) en opmetselen muurtje en de kosten van nieuwe bakstenen. Maten: breedte 6 meter, hoogte vanaf fundering 0,5 meter, diepte is 1 steenlengte (ongeveer 20 cm).
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lage tuinmuur metselen met daaronder fundering uit heel Nederland:

Metselen van een tuinmuur

Graag ontvangen wij van u een offerte voor het metselen van een stenen muurtje (15 m2) voor onze tuin. Dit muurtje kan worden gemetseld op een reeds bestaand muurtje mét afdoende fundering. Beschrijving van de werkzaamheden: • Metselen van een baksteen-breed muurtje op het huidige (lage) muurtje: hoogte is 180 cm, lengte is 840cm en éénsteens-dikte (21 cm). Dit muurtje komt tussen woonhuis en schuurmuurtje. • Metselen in halfsteens verband (zoals verband is van het huis) • Bovenkant muurtje voorzien van 2 rijden verticaal geplaatste bakstenen (zie foto voor top van aangrenzend schuurtje) • Gewenste baksteen: NIAGRA FALLS VZ 755 WF MU1020 (Rood) van Daas Baksteen (dit is de baksteen waarmee het huis is opgetrokken) • Graag willen wij brede kolommen voorkomen. Wij hopen dat voldoende stabiliteit mogelijk is met een één-steens muur. Indien het nodig om extra wapening aan te brengen (bv verticale pennen of horizontaal getrokken staaldraad), dan dit graag in overleg. Beschrijving huidige situatie (zie foto’s in de bijlagen): • Een laag bakstenen muurtje, met daarop een stalen hek, waartegen klimplanten groeien • Hoogte van het ondersteunende muurtje is 45 cm (vanaf maaiveld), dikte van het ondersteunende muurtje is 21 cm (baksteen breed) • Fundering is reeds aanwezig: gewapende balk van 400x500 mm (BxH) Extra aandachtspunten: • Het stalen hek met klimop staat rust op stalen palen, welke zullen worden weggehaald. Echter, wij willen graag de huidige klimop zoveel mogelijk wordt behouden. Daarom zullen hekken waartegen het groen zit los worden gemaakt en vervolgens wordt het hek met klimop weggebogen. • Echter, hiermee is het lastiger om aan de tuinzijde bij de muur te komen. Het voegen aan tuinzijde van de muur kan daarmee iets lastiger zijn.

Tuinmuur en stenen plantenbakken stucen

Onze tuinmuur is 9 jaar geleden neergezet maar nog steeds niet gestuced. Datzelfde geldt voor 3 lage plantenbakken. Ik heb nog meer foto\'s. Heeft u deze zomer nog ruimte? buitenwerk Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Lage tuinmuur laten metselen langs het huis

Langs en voor het huis (hoekwoning) willen we graag een lage (1 meter hoge) muur laten metselen in dezelfde steen soort als het huis. Langs het huis ongeveer 12 meter, voor het huis ongeveer 7 meter. Graag ontvangen wij een kostenindicatie voor de werkzaamheden met en zonder aanschaf van stenen.

Lage tuinmuur met kolommen metselen

Wij willen aan de voorzijde van onze twee-onder-een-kapwoning een lage tuinmuur van ongeveer 40 cm hoog laten metselen. De straatzijde is 650 cm lang en vandaar naar onze gevel is 350 cm lang. Zo ontstaat een L-vorm (niet aan de zijde van de oprit, maar aan de andere kant) We willen in totaal 3 kolommen in de muur van ongeveer 1 meter hoog. 1 kolom op elke hoek en 1 in het midden van de lange zijde. We willen eenvoudige metselstenen, want we willen de muur in de toekomst wit verven in RAL 9001. op het muurtje en op de kolommen willen wij als afwerking een grijze stenen plaat laten aanbrengen. Er is nog geen fundering aanwezig. We laten de klus hier graag beoordelen en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Gemetselde tuinmuur met aanrijdingsschade herstellen

Er is vanochtend een vuilniswagen tegen de lage tuinmuur bij ons huis gereden (zie foto). Deze muur wil ik weer laten herstellen in zijn oude staat. Ik hoop dat u ons van dienst kunt zijn en hoor het graag. Een bezoek om de klus hier te beoordelen is welkom. Ik ontvang graag uw offerte, die ik ook zal gebruiken voor de verzekeringsclaim.

Metselwerk en hekwerk als tuinafscheiding

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het metselen van een lage tuinmuur met kolommen en plaatsen van gietijzeren hekjes met een poortje. Ik heb een voorbeeld bijgevoegd, het hekwerk mag afwijken. Ik verhuis binnenkort naar de woning van mijn vriend. Er is daar aan 1 kant van de voortuin van 5 X 5,5 meter al een gemetseld muurtje. We laten de klus graag even beoordelen en ontvangen daarna uw prijsopgave.

Oprit vernieuwen

Graag zou ik een prijsopgaaf willen ontvangen voor het vernieuwen van mijn oprit. Het betreft een hellende oprit met flink oppervlak (54 m²) waarop nu grindtegels liggen. Ik schakel ook een metselaar in om de lage tuinmuur die erlangs loopt te vernieuwen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Ik ben op de woensdag het best bereikbaar voor een afspraak, i.v.m. mijn werk.

Tuinmuur metselen

Ik wil graag 33 meter tuinmuur laten metselen. Gaat om een lage muur waarbij wij een hek bovenop willen plaatsen deze mag ook geleverd worden.Qua materiaal willen wij een soort sierbaksteen, maar wij staan helemaal open voor andere ideeën. Zolang het er maar mooi uitziet. De tuin is goed bereikbaar.

Lage tuinmuur metselen

Een nieuwe tuinmuur metselen. Met een lengte van circa 32 meter. Eventueel met poeren. Er is nog geen fundering dus die ook aanbrengen. Er staat nu een eenvoudig, laag hek. Dat moet vervangen worden door een lage muur met daarop een hekwerk. Ruimte laten voor een poortdeur. Kunt u alles verzorgen?

Lage tuinmuur bij woningen metselen

Samen met mijn buurvrouw wil ik een offerte ontvangen voor het metselen van een lage tuinmuur aan de voorzijde van onze woningen. Wij willen een lage tuinmuur van ongeveer 80 cm hoog met bij de toegangspaden stenen kolommen. Het gaat om 8 tot 9 meter lengte per woning. We willen graag een steensoort in de kleur van het metselwerk van de woningen. We hebben een foto als voorbeeld bijgevoegd. We ontvangen graag u offerte.