Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Ede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Ede heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Ede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Ede of directe omgeving.

956 klanten uit Ede bevelen een bij Casius in Ede aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Ede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, het isoleren en stucen van een kopgevel, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels, het opnieuw bekleden van een gevel en eventueel rolluiken plaatsen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Ede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Tuinmuur metselen en de schuur vergroten (metselen)

Wij willen graag onze schuur uitbreiden van 331 x 242 x 220 cm naar 468 x 242 x 220 cm. Dak is al aanwezig loopt van onze schuur naar schuur buren. Dus betreft puur metselwerk. De kleine muur moet doorgebroken worden, daar zit ook deur in en deze zou in de nieuwe kleine muur geplaatst moeten worden. De lange muur moet dan verlengt worden. ik denk dat er alleen een eenvoudige fundering nodig zal zijn. Vergunning is niet nodig. Elektra enzovoort is ook niet nodig. Tevens willen wij metselwerk als afscheiding. Met een lengte 730 cm hoogte 200 cm. Voor de fundering is denk ik ook een simpele nodig. De muur wordt een steen breed. Op de eerste 1,5 meter staat al wat, daar kan de muur aan vast gemetseld worden tot aan de schuur. Nu staat er een schutting, deze verwijderen we zelf.

Advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding

Wij hebben een vrijstaande woning met een lessenaarskap en de kleur van de gemetselde stenen zijn jaren 90 (geel rood en grijs). Wij willen onze woning een moderne strakke uitstraling geven. Verven is niet mogelijk ivm siliconenimpregneer. Dus denken wij aan spuitkurk of bekleding met vezelcement of composiet. Totale opp. gevel bedraagt ca 200 m2. Graag advies en een offerte.

Bakstenen tuinelement metselen

Wij willen in onze nieuwbouwtuin een bakstenen tuinelement metselen 2 x 1 x 0.42 m (zie bijlage), inclusief (vermoedelijk) aanbrengen fundering. Wat voor soort fundering nodig is weet ik niet. De top willen we met afgeronde stenen en hoekstenen, zoals in dit voorbeeld: https://www.brocantefrederic.nl/a-48795338/overig-materiaal-vooral-leuk/antieke-bakstenen-rand/#description (ter info: deze stenen zijn niet in ons bezit). Materialisatie bepalen in overleg. Graag willen we afstemming tussen stratenmaker en de metselaar tussen de gebruikte stenen. De afmeting is 1 x 2 x 42 cm hoog. Als dit te duur wordt dan denken we aan 30 cm breed x 2 meter lang en 42 cm hoog.

Muur metselen

Ik wil een stenen muur als afscheiding met de buren. Ongeveer 20 meter lang en 2 meter hoog. Het weghalen van de huidige muur en afvoeren behoort ook tot deze klussen.

Het isoleren van de gevel

Het gaat om het isoleren van de gevel. Wij weten niet hoe wij het oppervlakte moeten opmeten dus dit laten wij graag door een partij opmeten ter plekke. Muur bestaat uit witte soort van gips blokken, spouw is te dun om te isoleren. Willen gevelisolatie en dan stuclaag er over heen. In ieder geval een twee-onder-een-kap van 2 verdiepingen.

Gevelbekleding vervangen met Profort

Ik wil graag de houten gevelbekleding vervangen door Profort kunststof gevelbekleding. Oppervlak 320 cm breed, laagste kant 56 cm, hoogste kant 260 cm: verticaal aanbrengen. Profort materiaal bestellen in overleg. Geen afvoer van materiaal. Bereikbaar vanaf professionele ladder. Evt. hinderlijke begroeiing wordt van tevoren verwijderd.

Buitenkant van de gevel isoleren en afwerken

We willen ons huis aan de buitenkant isoleren. Daaroverheen moet nog een afwerking komen. Wij wonen in een oud huis uit 1905 op een prominente plek dus de buitenkant moet wit blijven. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 200 m2.

Tuinmuur metselen

Ik wil een tuinmuur laten metselen in baksteen. Een muur, inclusief fundering. Lengte: 18 meter, hoogte: 1,80 meter boven het maaiveld. Voor de muur eventueel nog gedeeltelijk een verhoogde border. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Buitenmuur bekleden

Huis is gebouwd in 1922. Spouwmuur is niet geïsoleerd. Breedte spouw ca 3 cm. Muren voelen ‘s winters altijd koud aan. Er is geen kruipruimte. Buitenzijde is gestuct maar dat laat op veel plaatsen los, en het ziet er hobbelig en vies uit. De ruiten beneden zijn begin 2017 vervangen door HR++ glas. Idee is om buitenzijde te bekleden met soort tempex, en daar een cementlaag overheen te stucen. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee Moeten de buitenmuren bekleed worden? Ja Goed te bereiken? Ja Materialen? Vakman Type woning? Vrijstaande woning Moet er iets afgevoerd worden? stucwerk moet misschien afgevoerd worden

Keralit gevelbekleding monteren

Ik wil de dakrand/boeideel van de zijkant van mijn woning vervangen door wit Keralit. De lengtes van de boeideel zijn twee maal 7 meter bij 30 cm. Kunt u mij een offerte doen toekomen?

Lage tuinmuur metselen met daaronder fundering

De oude tuinmuur waarop de schutting is bevestigd is gebroken door opdruk van boomwortels. Deze wortels worden momenteel verwijderd. Graag offerte voor: nieuwe fundering (in verband met het hoogteverschil tuin/straat) en opmetselen muurtje en de kosten van nieuwe bakstenen. Maten: breedte 6 meter, hoogte vanaf fundering 0,5 meter, diepte is 1 steenlengte (ongeveer 20 cm).

Muren isoleren

Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren? Tussen 50 en 100 m², meer dan 100 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Gelieve langs te komen om de situatie te bekijken. Weet nog niet precies welke muren ik wil laten isoleren.

Gemetselde tuinmuur maken

Wij willen een gemetselde tuinmuur van circa 6 meter lang en 60 centimeter hoog en 2 stenen pilaren van ca. 2 meter hoog en 30 centimeter diep en breed om houten panelen aan op te hangen.

Voegwerk vervangen van hoekhuis

Ik wil graag de voegen van mijn hoekhuis (8 x 8 meter) vervangen. Daarbij is er een deel keuken aangebouwd die nog gevoegd dient te worden tegelijkertijd met de woning. Het gaat om de gevels van het gehele huis inclusief de aanbouw.

Gat boren voor afzuigkap

Gat boren afzuigkap 15 of 16 cm binnen muur beton buiten muur baksteen

Rookgat en geisergat dichten

Ik had een moederhaard, maar die is weggehaald. Nu zit er nog een gat in de muur naar de schoorsteen. Het gat in de muur moet dichtgemetseld. Ik heb ook nog een gat in de muur in de keuken door de geiser die daar is weggehaald. Die kan volgens mij ook dichtgemetseld.

Gemetseld muurtje op een dakterras verhogen

Wij willen op ons dakterras op een bestaande gemetselde muur van 1 meter hoog een stuk laten opmetselen tot 2,5 meter hoog. De breedte is ongeveer 4 meter. Het gaat om een halfsteens muur waaraan later een overkapping bevestigd moet worden. Wij ontvangen graag uw prijsopgave voor de materialen en werkzaamheden.

Windveren vervangen

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor windveren aan de voor- en achterzijde van het huis. Voorkant huis 1 zijde betreft ongeveer 6 meter. De onderliggende balken zijn waarschijnlijk ook aan vervanging toe. Graag zouden we het ook geplaatst hebben. Wat zijn hier de prijzen van en de levertijd? U kunt mij bereiken via het telefoonnummer of via de mail. Graag verneem ik van u.

Gat in buitenmuur boren

Laag bij de grond door kalkzandsteen en trasraam klinkers van slaapkamer naar buiten. Doel: afvoer voor een mobiele airconditioner. Ik schat de diameter op 110/120 mm

Buitenpoort metselen

Volsteens tuinpoort met fundering. Tweemaal penanten hoog 2,11 - rest van de muur is 2 meter hoog. Totale lengte is 3,20 Gepointerde voeg. Alle materiaal reeds aanwezig. Graag info per mail.

Vijver metselen

Het gaat om een gemetselde vijver van 2 x 3 meter met planten en vissen

Schuttingmuur met steunberen metselen

Ik wil graag een schuttingmuur met steunberen laten metselen. Het gaat om een muur van ongeveer 8 meter, waarvan 3 meter van 2 meter hoog de rest met steunberen om hout tussen te plaatsen. Er staat nu niets.

Fundering en tuinmuur metselen

Wij hebben momenteel coniferen staan op de erfafscheiding in onze tuin en willen die laten verwijderen. Daarna willen we er een fundering van 20 meter lang laten maken met daarop een tuinmuur van 220 cm hoog. Er zijn wat hoogteverschillen in de tuin, daarom is een bezoek noodzakelijk om een juiste inschatting te maken van het werk. Wij ontvangen daarna graag uw offerte.

Halfsteens tuinmuur metselen

Tuinmuur metselen halfsteen met aan het eind een poer van anderhalve steen en de muur loops tegen het huis aan. De muur moet vier meter Lang en twee meter hoog worden. Het verband moet halfsteens worden. Hij moet ook gevoegd worden. Een borstelvoeg. Bovenop de muur komt een rollaag van een halve steen. De fundering is er al. De stenen zijn aanwezig. Graag eerst een prijsopgave per mail.

Graffiti verwijderen van een witte gevel

Ik wil graag graffiti laten verwijderen. Het gaat om ongeveer 1 m2 op een stenen gevel die wit geschilderd is.