Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Metselen schuur

ik wil de bestaande schuur uitbouwen. Dus extra muren opmetselen met een plat dak. Hoogte bestaande schuur is ca 2.50. Op de schets kun je zien wat de maten zijn van de muren die gemetseld moeten worden.Bestaande schuurdeur kan hergebruikt worden, ik weet niet of het deurkozijn hergebruikt kan worden. Electra etc zal ik zelf aanleggen. Opdracht is opmetselen van 1 steensmuur en dakplaatsen. Dus wind en waterdicht maken. Fundering waarop gemetseld moet worden zal er dan al liggen.

Het isoleren van het dak en ramen

Vrijstaande woning 1967. 8x10 meter grondvlak. goothoogte plm 4 meter, nok 7 meter hoog Spouwmuur (baksteen)nageïsoleerd. Het is de bedoeling dat de ramen en schuifpui worden voorzien van nieuw isolatieglas, en eventueel kozijnen te vervangen. Ook dakbeschot (nu eternit, niet geïsoleerd) te vervangen door iolatiedakplaten. Het zijn 10 ramen ongeveer, een schuifpui.

Houten schroten door kunststof vervangen

Ik wil het hout van de gevel door kunststof schroten - op de eerste etage van een twee onder een kap woning met de buren- vervangen.

Schoorsteen opnieuw voegen

Mijn buren en ik willen graag onze schoorsteen opnieuw gevoegd hebben. Het gaat om een schoorsteen/nieuw daklood. Wat kost dat?

Kalkzandsteen binnenmuren lijmen en kimband zetten

Wij willen in 2018 in eigen beheer onze nieuwe woning gaan bouwen in Duiven. We zijn nu de begroting aan het opstellen en zoeken partners voor diverse onderdelen. We zoeken een bedrijf dat voor ons de binnenmuren kan metselen met kalkzandsteenblokken. Het gaat om 173 m² met blokken van 12 cm en om 35 m² met blokken van 15 cm. Er moet ook 74 meter kimband worden gezet. Ik ontvang graag uw offerte.

Tuinmuurtje in de voortuin plaatsen

Graag willen we een offerte voor een 18 mtr lang tuinmuurtje in de voortuin, zonder hoeken. Inclusief fundering en alle materialen. Heb wel een voorbeeld foto hoe het muurtje er ongeveer uit zou moeten komen te zien.

Tuinmuur metselen

Ik wil graag een tuinmuur metselen van 2 meter hoog bij 2.45 meter breed. Mijn schutting valt er telkens af, omdat ertegenaan gevoetbald wordt.

Krimpscheuren in de gevel repareren

Aan de zonzijde zitten diverse krimpscheuren in de gevel, die na verloop van tijd erger lijken te worden. Graag zien ik ze hersteld / opgevuld. Het betreft een gemetselde gevel. Het huis heeft twee verdiepingen en de scheuren lopen van boven naar beneden, soms ook dwars door stenen heen.

Voegen vervangen

Over een lengte van circa 5.4 meter moet er een voeg vervangen worden. In deze voeg zit ook lood van een uitbouw. Wat ik begreep (van een voeger) is dat vanwege de werking van het lood deze voeg door kit vervangen zou moeten worden. Wat kost het om de voeg te vervangen?

Stenen inpandig metselen

Het betreft het opmetselen van een muurtje van 2 m2. Het zal gaan om ongeveer 32 lagen met 5 bakstenen. Wij hebben de deur uit de schuur verwijderd en hiervan moet ongeveer de helft worden opgevuld met metselwerk. Graag een offerte inclusief en exclusief de bakstenen. Graag globale prijsopgave.

Garage metselen

k zou graag willen weten wat het metselen van mijn garage gaat kosten. Het gaat om het volgende: - het metselen van buitenmuren met terug liggende voeg. De stenen zijn reeds geleverd. - Binnenmuren plaatsen en isoleren dus de ankers moeten ook worden vastgezet. Nog geen materialen voor aanwezig, graag mee aanbieden. Binnenwanden 120 mm dik, isolatie 150 mm dik. Buitenmaat garage 10 x 6 meter en 2.70 meter hoog. Een tekening van de garage is bijgevoegd.

Voegwerk herstellen

Herstel van het voegwerk. Het is een hoekwoning, bungalow, met een totale oppervlakte van 80 a 100 m2. De voegen dienen gecontroleerd te worden en daar waar nodig moet het voegwerk hersteld worden. De maximale hoogte is 3.5 meter en alles is goed te bereiken.

Metselen losstaand tuinmuurtje

Metselen losstaand tuinmuurtje. Maat 3.20 bij 2.20 hoog. Wordt nadien in eigen beheer gestucd, dus hoeft niet van baksteen. Bovenzijde afwerken hardsteen. Graafwerk en afvoeren voor fundering is reeds geschied. Ook het leveren van de stenen. Uitvoering het liefst binnen twee weken.

wij zoeken iemand die ons huis opnieuw ...

wij zoeken iemand die ons huis opnieuw kan voegen inclusief verwijderen oude voegen en eventueel vervangen van stenen. aantal m3: 60

Gevelrenovatie woning; spachtelputz en ...

Gevelrenovatie woning; spachtelputz en buitenbeplating. Vrijstaand woonhuis. Gaat om een deel van de woning. Voorzijde 6m bij 6m hoog. Zijkant 10m bij 6m hoog. Achterzijde. 6m bij 3m hoog. Grof geschat. Spachtelsputz buitenzijde. Tevens zit er wat hout om heen en daar willen we beplating van kunststof.

Voegwerk van 2 zijden van mijn ...

Voegwerk van 2 zijden van mijn schoorsteen is slecht en dient derhalve uitgehakt en hersteld te worden (opnieuw voegen); schoorsteen loopt paralel aan achtergevel; elke zijde ins ongeveer 80 cm breed en 1.50-1.60 hoog;

bouw serre, echter alleen fundering en ...

bouw serre, echter alleen fundering en bouw 2 buitenmuren en verwijderen deel huidige achterpui.

Plaatsen van Serre, echter alleen ...

Plaatsen van Serre, echter alleen fundering en bouwen 2 muren

plaatsen van 2 nieuw op te metsellen ...

plaatsen van 2 nieuw op te metsellen muren tussen 2 bestaande gemetselde schuttingen. bestaande schuttingen bestaat uit 1 rechte muur c.a 330 lengte en daarop een schuine muur c.a 320 lengte iop de rechte muur in een hoek van 45 graden. beide bestaande muren verbinden met een nieuwe muur voorzien van deur en raamkzozijn. In bestaande muur(schuine) zit nu een poort, deze poort dient verplaatste te worden en dit dient dichtgemetseld te worden c.a 110 breed. plaatsen van licht dak (hout0 met singlets) orientatie fase, budget is geschat geen idee. Idem geen idee of vergunning nodig is.

Maken van een extra verdieping boven op ...

Maken van een extra verdieping boven op de garage in de vorm van een puntdak met dakpannen en een dakkapel aan achterzijde van de opbouw. Eventueel het prepareren van een sierschouw voor sierhaard in woonkamer.