Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Doetinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Doetinchem heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Doetinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Doetinchem of directe omgeving.

561 klanten uit Doetinchem bevelen een bij Casius in Doetinchem aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Doetinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, het isoleren en stucen van een kopgevel, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels, het opnieuw bekleden van een gevel en eventueel rolluiken plaatsen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Doetinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Beplating onder windveer vervangen

Op twee plaatsen dient beplating te worden vervangen, een klein stuk onder de windveren en een stuk onder de overstekende dakgoot

Keralit gevelbekleding met isolatie monteren

* Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen de 10 en 50 m². * Wil je de muren ook laten isoleren?Nee. * In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Op het moment hebben we een soort metalen damwand platen met daarachter piepschuim. Door de jaren heen is het piepschuim zo goed als vergaan. Graag keralit gevelbekleding.

Gevelisolatie- en stucwerk aanbrengen

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? 134 m2 stucwerk kleur wit op gevelisolatie, 50 m2 steenstrips kleur antraciet ongevoegd op gevelisolatie. Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een moderne vrijstaande villa voorzien van een zadeldak, de kozijnen worden achter het stucwerk geplaatst. Ik wil graag dat er gevelisolatie en stucwerk wordt aangebracht.

Loodslabben herstellen

Aan weerszijden van de opbouwen zijn ingemetselde loodslabben aanwezig over een lengte van circa 9 meter. Deze hebben scheuren die moeten worden gemaakt.

Stenen schuren metselen

Het gaat om het bouwen van schuurtjes voor 10 tot 15 huishoudens. De huizen hebben allemaal een 30 meter lange tuin. Er zijn nooit schuren geweest. De woningcoöperatie heeft dit nooit kunnen realiseren en wil nu graag weten wat de kosten zijn. De schuur moet ongeveer 6 tot 8 m2, van steen gemetseld met een plat dak. Graag met elektra voorziening en een betonnen cementvloer. We willen graag een offerte voor enkel het leveren van materiaal.

Verzakking van het balkon herstellen

Aan de achterkant van ons huis in Doetinchem bevindt zich een betonnen balkon (circa 4 meter lang 1.5 meter breed) die waarschijnlijk vanwege betonrot een paar cm is verzakt. Het balkon ziet er aan de onderkant niet goed uit. Er zitten wat bruine vlekken en er is een 'hap' uit het balkon. Mogelijk is er geen latei boven raam van de begane grond aanwezig, waar balkon boven hangt. De bouw van de woning is 1969. Kan er iemand komen kijken en een offerte maken voor het herstel hiervan?

Afzuigkap plaatsen met afvoer door de buitenmuur

Wil graag een afzuigkap plaatsen in de keuken. De afvoer moet door de buitenmuur komen. De buitenmuur is van steen. Graag in overleg de afzuigkap aanschaffen.

Tuinmuur renoveren

Bij de afscheiding van de begraafplaats staan 9 poeren welke gerenoveerd moeten worden. De bovenzijde deels slopen en opnieuw opmetselen, inclusief roestvrijstalen ankers plaatsen om het stalen hekwerk op te monteren. Het zijn poeren van 50 bij 50 cm en per poer zal er bekeken moeten worden hoeveel er afgebroken en weer opnieuw opgebouwd dient te worden. Graag ontvang ik een offerte.

Huis reinigen en impregneren

Reinigen en impregneren hele huis

Gat voor de afzuigkap boren en afwerken

Er dient een gat voor de afzuigkap geboord te worden in de gevel. De gevel is van metselwerk en binnen is het een prefab betonnen binnenmuur. Het gat komt door de voorgevel en moet worden afgewerkt met een buis en voorzien van een terugslagklep, passend bij de bijna-witte stenen voorgevel.

Woning en schuur reinigen en impregneren

Wij willen onze tussenwoning laten reinigen en impregneren. Incl vrijstaande schuur. Graag vrijblijvende informatie offerte. P.S. mogelijk dat er meerdere woningen in deze blok de woning willen reinigen en impregneren. Welke mogelijkheden prijzen zijn er dan?

Muren impregneren

Graag ontvang ik een offerte voor het impregneren van gedeeltes van de muren waar veel overlast is van de wind en regen. Het zal totaal om een oppervlakte van 60 m2 gaan.

Gevel van woning en stal renoveren

Gevel van woning en stal renoveren. De complete woning met bijbehorende stal.

Tuinmuur met deur metselen

Ik wil een tuinmuur laten metselen van totaal 4 meter breed, minus een deuropening, en ongeveer 2.50 meter hoog. Het moet gelijk zijn met de gevel van de voorzijde van het huis. Aanschaf en monteren van de deur in overleg met de vakman. Dit is afhankelijk van de prijs.

Schutting metselen

Er dienen 2 muurtjes van 2 bij 2.75 meter dubbel steens gemetseld te worden. De fundering is al gestort.

Gevel impregneren

Het werk betreft de helft van een woning. Die gevel moet geïmpregneerd worden. De gevel is 10 meter lang bij 3 meter hoog per verdieping. Begane grond en de eerste verdieping. Dus in totaal ongeveer 60 m2 minus de ramen. Het betreft een gele steen met een gewone voeg.

Gevels impregneren

Het gaat om een voor-, achter- en zijgevel. In totaal iets van 55 a 60 m2? Even nameten. Bouwjaar huis is 1992. We wonen er nog niet zo lang en weten niet of de gevel eerder behandeld is.

Reparatie metsel- en voegwerk boven kozijn

Boven het raamkozijn aan de voorzijde van het huis komen scheuren in de voegen en zitten stenen los. Gaat over metselwerk met een breedte van circa 3 meter waarbij tot 3 lagen naar boven los zit/gescheurd (voeg) is. Stenen zelf zijn nog heel. Eventueel plaatsen van een stalen draagbalk zou een goede oplossing zijn. Helaas zit deze er op dit moment niet waardoor het blijkbaar allemaal verzakt wat de oorzaak van het scheuren is.

Vogelmuisschroot

Leveren en aanbrengen vogelmuisschroot ter plaatse van dakkapellen en grote schilden langs dak woning voorkant en achterkant woning

Voegwerk schoorstenen

2 schoorstenen uitkrabben en weer voegen. Afmeting van de schoorstenen: 1,5 meter bij 60cm.

Tuinmuurtje

Ommuren van een verhoogd terras: 8 bij 8 meter; hoogte 60 cm. De stenen verzorg ik zelf.

Gevel bekleden met Keralite

1ste verdieping de gevel bekleden met keralite incl. isolatie. Het is een standaard jaren 70 huis met een breedte van 6.20m. Begane grond, eerste verdieping en zolder. Het is nu bekleed met aluminium platen. Die kan ik eventueel zelf eraf halen, afhankelijk van de prijs.

Houskeletwoning metselen

We zoeken een metselbedrijf die het jasje om onze houtskeletbouw woning wil gaan metselen. Het is een groot huis van 13 meter hoog. 513 m2 metselsteen. Het zal rond de 1000 uur aan metsel-, voeg- en steigerbouw zijn. Alles is bespreekbaar. Stenen zijn bekend. Onze aannemer is failliet. Ik hoop via deze site een leuk team metselaars aan te treffen voor onze woning te Doetinchem. Het houtskellet komt in april op de fundering te staan. vanaf mei 2011 kan er gemetseld worden. Stenen in overleg, eventueel ook leveren.

Pleisterwerk gevel reinigen

+/- 150 m2 pleisterwerk reinigen van vuile aanslag. Betreft een witte woning waar zwarte strepen op de muren zitten.

Metselwerk tuinmuur 18 m1 x 2m hoog ...

Metselwerk tuinmuur 18 m1 x 2m hoog incl. fundering en aansmeren aan twee zijden.