Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Didam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Didam heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Didam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Didam of directe omgeving.

80 klanten uit Didam bevelen een bij Casius in Didam aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Didam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk, de gevelbekleding van een uitbouw vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Didam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Gevel isoleren en bekleden

Ik ben op zoek naar een gevelspecialist die mij kan vertellen wat het isoleren en bekleden van de gevel van mijn buurman en mij ongeveer kost en mogelijk kan uitvoeren. Het betreft ca. 80 m². Gewenste isolatiedikte 6-10cm, gevelbekleding wit met een antreciet grijze onderrand.

Schoorsteen uithakken, opnieuw voegen en impregneren

Het gaat om twee schoorsteen, aan beide hoeken van het huis. De schoorsteen is 70 cm hoog boven de nok. Er zitten betonnen platen op, misschien moeten die nog aangesmeerd worden. De voegen moeten worden uitgehakt, en er moet opnieuw gevoegd en geïmpregneerd worden.

Buitenmuur opnieuw voegen

Geheel vervangen van een borstelvoeg 290 m2. Op de begane grond en eerste verdieping. Het is een poreuze, gelige steen. De voeg is nog van 1978. Geheel eruit halen en voegen. Daarna zal de gevel gekeimd en geschilderd worden. Uitvoering vanaf half april mogelijk.

Gevels reinigen, voegen en impregneren

Het betreft het reinigen, opnieuw voegen en het impregneren van 100 m2. De nieuwe erker en schuur hoeven niet aangepakt te worden.

Gehele buitenmuur isoleren en stucen

In verband met aankoop andere woning graag een globale prijs voor het isoleren en stuken van de gehele buitenmuur. Buitenwerk Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Tuinmuur metselen

Ik wil in verband met geluidshinder een goede tuinafscheiding plaatsen. Er is een aantal alternatieven, maar ik ben voor al benieuwd naar wat een tuinafscheiding metselen mij gaat kosten. Los staande tuinafscheiding met kolommen. Met een hoogte van 200 cm. Een lengte van 30 meter en dan nog 10 meter de hoek om. Totaal dus 40 strekkende meters.

Gevelrenovatie uit laten voeren

Het betreft het laten zandstralen en opnieuw voegen van de buitengevel van een pand uit 1923.

Buitenzijde huis impregneren

Twee jaar geleden ons huis laten isoleren (spouwisolatie). Daarom nu op zoek naar een bedrijf die ons huis kan en wil impregneren. Betreft ca. 100m2 Mijn telefoonnummer klopt niet! Ik wil eerst een offerte per e-mail ontvangen.

Tuinmuur metselen

Wij willen een muur gemetseld hebben van een meter of 3 lang en ongeveer 1,50 meter hoog aangesmeerd en gereed voor te schilderen.

Buitenmuur impregneren

De gevel van onze 2 onder 1 kap woning willen wij graag laten impregneren. De oppervlakte is ongeveer 60 m2 en goed bereikbaar.

Voegen van de gevel vernieuwen

Ik wil graag de voegen van de gevel laten uithakken en vernieuwen. Het betreft alleen de voorgevel, dit is zo'n 80 vierkante meter.

Spouwmuur reinigen en isoleren

Spouw moet leeggezogen worden in verband met zand waarmee de binnenzijde van de spouw gepleisterd is en onderin de spouw is gevallen. Daarna isoleren, dusdanig dat het nog aanwezige zand aan de binnenzijde spouw op de plaats blijft en de wand isoleert. Betreft ongeveer 75 m².

Onderhoud aan de schoorstenen plegen

Ik wil onderhoud laten plegen ten behoeve van 3 schoorstenen van een woning uit 1950. De werkzaamheden bestaan uit; voegen repareren en impregneren, 2x schoorsteenkap plaatsen + reinigen van 2 rookkanalen. Graag een bedrijf uit de directe omgeving. En graag eerst een indicatie van kosten.

Reinigen en impregneren van gevel

Reinigen en impregneren van gevel

25 meter tuinmuur met 1 goot raam wat inbraakveilig is en 2 meter hoog

Ik heb tuin rondom. Ik wil een muur om een stuk tuin heen, 25 meter lang en 2 meter hoog met een raam erin, met fundering. Goedkope oplossing, duurzaam maar snel te bouwen. De rest van de tuin wil ik een schutting eromheen. Eventueel fundering uitbreiden t.b.v. bestraat terras. Misschien dan ook overkapping.