Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Culemborg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Culemborg heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Culemborg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Culemborg of directe omgeving.

401 klanten uit Culemborg bevelen een bij Casius in Culemborg aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Culemborg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, woning opnieuw laten stucen of metselen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen, het realiseren van keralit gevelbekleding, opnieuw voegen / metselen van wanden en scheuren repareren voorgevel, huis opnieuw voegen, het isoleren van de gevel en houten vloer, buitenmuur metselen aanbouw, verticale latten gevelbekleding aanbrengen op de uitbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Culemborg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Gevel renovatie

Simpele vraag: de gevel is bepleisterd (cement- of sier- is onbekend): kan daar siloxaanverf overheen? Zo niet, welke is aan te raden? Zo ja, wat zijn de verfkosten voor zo'n 16 m²? En totale kosten inclusief arbeid/btw? Dank voor uw respons.

Steenstrips aanbrengen op buitengevel

Het betreft een nieuwbouwwoning waarvan ik op de isolatie van de buitengevel steenstrips wil laten aanbrengen. Oppervlakte bedraagt ongeveer 75 m2.

Buitengevel isoleren

Voor mijn woning uit 1918 wil ik een zijde van de woning aan de buitenzijde isoleren. Dit is een muur van ongeveer 9.5 meter bij 6 meter hoog (begane grond en verdieping) met twee kleine raampjes (minder dan 1 m2 per raam) en een raampartij van ongeveer 2 m2 totaal.

Steenstrips met isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? halfopen woning of rijhuis. Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? 1,6 meter breed, 40 cm diep en 2 meter hoog. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een soort uitbouwtje aan de bijkeuken. Is nu opgetrokken in hout en geeft veel kou en tocht. Dat wens ik graag te laten vervangen door iets beters zodat ik mijn grootste lek kwijt ben.

Binnenvijver metselen

In de schuur willen wij een bak laten metselen van ongeveer lxbxh 210 x 150 x 130 cm. De schuur heeft al een betonnen vloer. Er dient geen drain geplaatst te worden maar wel waterdicht gemaakt met vloeibare vijverfolie. Daarin moet aan de voorzijde ook een raam komen van 150 bij 70 cm, een soort kijkgat van 12 mm dik. De muren van schuur kunnen denken wij ook als steun gebruiken, 3 wanden. Graag gratis prijsindicatie.

Schoorsteen opnieuw voegen

Onze schoorsteenvoegen zijn oud, heel misschien lekt de schoorsteen heel minimaal. Deze zou dus opnieuw moeten worden opgemetseld. Het gaat om een schoorsteen van ongeveer 1 meter hoog. We laten ook een dakkapel plaatsen in de lente, dus misschien een mooie gelegenheid om ook de schoorsteen aan te pakken. Ik hoor graag van u.

Schoorsteen repareren

Ik wil graag de schoorsteen laten repareren. In het bovenste gedeelte zitten slechte voegen en 1 steen is al naar beneden gekomen. Het gaat om de bovenste 2 rijen stenen ongeveer. Graag offerte voor alleen de reparatie en niet een gehele renovatie!

Gat in de gevel dichtmaken

We willen een gat in de gevel ten behoeve van de airco weer dicht laten maken met stenen. Oude kapotte stenen vervangen.

Schoorsteen bouwen

Ik wil op een huis van 10 jaar oud een schoorsteen laten bouwen.

Voegen van zij-, voor- en achtergevel renoveren

Graag offerte voor voegrenovatie van de voor,- zij,- en achtermuur. In totaal is de bruto oppervlakte 70m2 inclusief ramen en deuren.

Gevel impregneren

Gevel renoveren van een vrijstaand huis. Oppervlakte zal iets van 100 m² zijn. Graag vermelden dat u via deze site bent.

Schuur metselen

Schuur metselen (2,40 meter hoog, 2,20 meter breed, 2,75 meter lang) met een nieuwe dak. Fundering bestaat al.

betreft vierkante zuil waar hardstenen ...

betreft vierkante zuil waar hardstenen brievenbus in kan worden gemetsteld. Bovenop komt een hardstenen tegel.

Ten behoeve van een houten schuur die ...

Ten behoeve van een houten schuur die kant en klaar wordt geleverd moet een borstwering worden gemetseld. Ik laat eerst een betonnen fundering storten en daarop komt dan een borstwering. Metselwerk moet ook worden gevoegd

Betreft het metselen van 2 zijden van ...

Betreft het metselen van 2 zijden van een nieuwbouw huis (oude huis wordt nog afgebroken) schuur en tuinmuren, totaal 15000 stenen. fundering van huis, schuur en tuinmuren ligt er al.

Achter nieuwgebouwde twee onder een ...

Achter nieuwgebouwde twee onder een kapwoning dient op een aanwezig fundament over twaalf meter een steensemuur gebouwd te worden met een hoogte van 40 cm en om de twee meter een poer van 220cm.