Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor overstek vervangen door kunststof beplating:

Overstek vervangen door kunststof beplating

De bekleding van de overstek aan mijn woning ( halfvrijstaand, twee verdiepingen +zolder) is nu van hout, maar ik overweeg de multiplex bekleding te laten vervangen door kunststof. Of ik dit doe of opnieuw de multiplex ga schilderen, hangt af van de prijs van vervanging door kunststof. Een (rol-)steiger is noodzakelijk bij dit werk
Onze klant uit Beuningen (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor overstek vervangen door kunststof beplating uit heel Nederland:

Dak isoleren

Wij hebben een plat dak van ongeveer 70 m2 op een bungalow, nu het hout en de beplating van de overstek vervangen worden is het een mooie gelegenheid het plafond te isoleren.

Boeidelen en overstek vervangen of repareren

Onze dakgoot bekleding is aan vervanging toe. Het hout is goed, maar er beginnen ook al delen af te bladeren door een lekkage. Dit willen we graag vervangen door een onderhoudsvrije kunststof buiten en onderkant circa 5 meter.

Het isoleren van een dak en de gevel

Wij willen graag ons dak laten isoleren. In principe maakt het niet uit of dit aan de binnen of buitenkant is, echter willen we geen ruimteverlies aan de binnenkant. Bij voorkeur graag een rc/rd waarde van 6,5+ (zeer energiezuinig voor bonussubsidie), echter wanneer de extra kosten niet opwegen tegen deze bonus, dan graag een minimale rc/rd om voor subsidie in aanmerking te komen. Wij willen ook graag gevelisolatie (aan de buitenzijde), dus hier graag rekening mee houden voor aansluitingen e.d. (hebben nu geen dak overstek, dus wellicht dat dit gecreëerd moet worden voor aansluiting op de gevelisolatie?). Het totaal oppervlakte van de gevel zou ongeveer 174 m2 zijn. De totale oppervlakte van het dak bedraag ca. 185 m2. In het dak zit nu nog een velux dakraam, een ventilatie afvoerpijp en een schoorsteen. Dakpannen kunnen eventueel vervangen worden. Graag ontvangen wij een offerte voor isolatie aan de buiten en een voor isolatie aan de binnenkant (indien mogelijk), zodat we goed de keuze kunnen maken aan welke zijde we de isolatie laten aanbrengen. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag!

Keralit monteren op verschillende delen

- Schuur: heeft overstek boeidelen, zit oud type plastic delen op, moet vervangen door nieuw keralit. Op een hoekdeel tevens een stuk onderliggend rot hout vervangen. - Huisdak: heeft aan zijkant overstek boeidelen, zit oud type plastic delen op, moet vervangen door nieuw keralit. Waarschijnlijk op een hoek een stuk onderliggend houtdeel vervangen. Tevens bovenzijde boeideel voorzien van zink. Liefst combineren met gepand voegwerk van zijgevel zodat steiger beide kan dienen. - Dakkapel: is momenteel nog van hout, moet geheel worden 'ingepakt' met keralit (inclusief overstek boeidelen) . Betreft relatief hoog model dakkapel. - We hebben kleurnummer al wel besloten,. maar moet verder qua materiaal (liefst zsm) worden ingemeten en besteld. Planning daadwerkelijke montage in overleg.

Vervanging dak 140m2 inclusief dakgoten, velux ramen en pannen

Ik wil een nieuw dak op mijn huis laten leggen met unidek en keramische pannen. Het betreft nu een pannendak van de woning en aanbouw, in totaal 140 m2. De houten balken wil ik behouden. Nu loopt het dak tot aan de gevel, maar wil een overstek creëren, afgetimmerd met trespa platen. In het nieuwe dak moeten er Velux dakramen komen met het type MK-06. Ook moeten de zinken goten vervangen worden, met een totale lengte van ongeveer 32 meter. En regenpijpen met een lengte van 25 meter. Voor deze gehele klus moet er een steigerbouw aangelegd worden.

Overstek van dak blind gemonteerd afwerken met kunststof

De overstek die nu onafgewerkt blank hout is moet eraf en vervangen worden voor kunststof RAL 9010. Keralit of (Millin Big Board). Hoekwoning met aanbouw. Lijnen zo goed mogelijk recht trekken en vanuit de niok laten lopen. Zijaanbouw (indicatie totaallengte 2x 3.5meter) en zijkant hoofdwoning (indicatie 2x 4.5meter).

Erker vervangen

Ik wil de bestaande erker vervangen. Erker voorzien van 3 bovenlichten waarvan 1 openslaand. Afhankelijk van de prijs willen we thermopane met glas in loodramen in de bovenlichten. Boeideel met overstek. En het moet van hout zijn. De erker is 3 meter breed en 1,50 meter hoog.

Dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen

We willen graag van ons nieuwe huis het dak vervangen met nieuwe isolatie/dakplaten en strakke dakpannen. Isolatie graag volgens huidige eisen. Tevens willen we een indak-systeem met 24 zonnepanelen plaatsen op de achterkant (hier hebben we dan ook geen dakpannen nodig. Het dak is 9. 90 meter breed. Waarvan 40cm overstek aan beide zijde het is 5. 5 meter hoog waarvan ook 40cm overstek. Graag onderkanten afwerken met onderhouds vrij trespa in zwart. Tevens nieuwe dakgoten van zink.

Boeiboord overstek vervangen

Ik zou graag mijn overstek van mijn woning opnieuw laten aftimmeren. Het liefst met een onderhoud vrij materiaal. Hiervoor is een hoogwerker nodig volgens mij. Eventueel ook nog ook graag de voor en achter goten aanpakken maar het belangrijkste is de overstek.

Vervangen van houten betimmering en versteviging dakoverstek

Wij hebben een overstek van 11 meter voor en 11 meter achter. De 2 zijkanten hebben een overstek van ongeveer 8 meter. Deze is niet stevig gebouwd tijdens de bouw in 2010. Wij willen de overstek in zijn geheel vervangen en dan het liefst onderhoudsvrij. Andere optie is de bestaande overstek verstevigen en onderhoudsvrij maken aangezien deze van hout is