Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Beuningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Beuningen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Beuningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Beuningen of directe omgeving.

231 klanten uit Beuningen bevelen een bij Casius in Beuningen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Beuningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig), gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren, buitengevels van oude boerderijwoning isoleren, gevel opnieuw bekleden en isoleren, gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk, het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning, gevel renovatie, advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding, buiten gevels opnieuw voegen en evt impregneren, gevelbekleding van een loods en bedrijfspand, isolatieplaten stucen, voegen van de voorgevel herstellen en mogelijk impregneren, buitengevel isoleren, buitenmuur isolatie, het renoveren en bekleden van een gemetselde gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Beuningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Overstek vervangen door kunststof beplating

De bekleding van de overstek aan mijn woning ( halfvrijstaand, twee verdiepingen +zolder) is nu van hout, maar ik overweeg de multiplex bekleding te laten vervangen door kunststof. Of ik dit doe of opnieuw de multiplex ga schilderen, hangt af van de prijs van vervanging door kunststof. Een (rol-)steiger is noodzakelijk bij dit werk

Steenstrips met isolatie op de gevel aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Twee onder een kap woning. Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? Ongeveer 35 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een woning uit 1904 en de gevel slaat vocht door. Ook het voegwerk is zeer slecht, omdat er geen spouw aanwezig is. Zijn nu aan het oriënteren wat we gaan doen.

Muurtje metselen

Er is door de storm een muurtje bijna omgewaaid. Moet nu opnieuw gemetseld worden. Muurtje is ongeveer 1 meter breed en 2 meter hoog. Eventueel herstellen met de oude bakstenen als dat mogelijk is, anders helemaal opnieuw. Eventueel met afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Gevel vernieuwen op begane grond

De gevel op de begane grond willen wij graag laten aanpakken. Het gaat om het reinigen, voegen en impregneren. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Voegwerk van de gevel renoveren

Ik wil mijn gevel graag laten renoveren. De oppervlak is minimaal 25 m2. Het voegwerk moet vernieuw worden. Het gaat om de zijkant van de woning en een muur van de garage.

Schutting met metselwerk plaatsen

Als afscheiding is er op dit moment een muurtje van zo'n 60 cm hoog. Hierop willen wij graag pilaren met daartussen schuttingen. Ook willen wij graag een pilaar van 1.80 meter bij onze poort, aan de andere kant van het huis. De huidige pilaar is 1.20 meter hoog.

Erfscheiding laten metselen

Ik wil graag een erf afscheiding laten metselen. Het gaat om een stukje muur en vervolgens pedanten met daartussen houten schuttingdelen. Het gaat om een stuk van 13 meter, 10 meter en 2 meter. De voorkeur gaat uit naar rode bakstenen. Graag de offerte inclusief al het benodigde materiaal en het storten van de fundering.

Gemetselde schoorsteen laten vervangen

Ik wil een nieuwe gemetselde schoorsteen. Oude schoorsteen is loodtechnisch in een zeer matige staat. Ik heb de schoorsteen in eigen gebruik. Eventueel heb meer buren die dit ook willen laten doen (blok van 8 huizen).

Renovatie van de schoorsteen

Ik wil graag een schoorsteen laten reinigen/impregneren, voegen vervangen van bovenste 7 lagen, 1 hoeksteen vervangen en lood opnieuw aanbrengen bij dakpannen. Het betreft een vrijstaande woning en de schoorsteen is goed bereikbaar.

Muren opmetselen van grafkelders

Het betreft het opmetselen van de bovenste 3 of 4 randen van 20 grafkelders.

Voegen vernieuwen en gevel impregneren

De voor- en zijgevel van een vrijstaande woning dienen te worden gerenoveerd. De voegen moeten worden vervangen en eventueel de gevels geïmpregneerd. De woning is 8 meter breed, 6 meter hoog en 10 meter diep.

Vervangen van voegwerk

Het oude voegwerk verwijderen en opnieuw voegen. Lengte van het huis is 15.37 meter en de breedte van het huis is 7.34 meter. Graag prijs wat het ongeveer gaat kosten.

Voegwerk vervangen

Oud voegwerk verwijderen en opnieuw voegen. Graag bekijken wat er nodig is. Lengte huis 15.37 meter en breedte huis 7.34 meter. Vrijstaande woning, alle vier de zijden. Oppervlakte weet ik niet, alles minus 8 ramen. Graag uw advies en een prijs wat het ongeveer gaat kosten.

Kleine uitbouw

Wij zoeken een metselaar voor een uitbouw van ongeveer 10 m2. Het gaan alleen om het metselen. De rest is in eigen beheer. Stenen kunnen eventueel ook geleverd, dit in overleg.

Metselwerk / herstelwerk muur / spoedklus

De muur boven de raampartij in de achterpui heeft momenteel een grote horizontale scheur in het metselwerk waardoor de muur overhelt en voor een gevaarlijke situatie zorgt. Het metselwerk kan ieder moment naar beneden komen. Wij zoeken iemand die op korte termijn ons kan helpen (dus niet pas in december of januari) om dit te herstellen met bijv. een boeiboord/trespa-constuctie.

er moeten 2 deuren worden dicht ...

er moeten 2 deuren worden dicht gemetseld en voorzien van een klein stukje vensterbank. Zodat er in plaats van een kozijnen met balkon deuren. Er komen nieuwe kozijnen op die plaatst. Ook moet er mischien een loodflap komen om het dak waterdicht te maken. Ook moet er een rand worden gemetseld op de aanbouw.