Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Bennekom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Bennekom heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Bennekom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Bennekom of directe omgeving.

143 klanten uit Bennekom bevelen een bij Casius in Bennekom aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Bennekom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van de gevels van 212 appartementen, het isoleren en bekleden van een buitengevel, buitengevel schuren, een vrijstaande woning voorzien van betere isolatie, het isoleren en stucen van een kopgevel, gevel renoveren, gevel thermisch isoleren, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, buitenmuur isoleren en bekleden, gevelbekleding en waarschijnlijk isolatie vervangen, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Bennekom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Spuitkurk op woning aanbrengen

Voor een woning in het bos zou ik graag de mogelijkheid bekijken om spuitkurk aan te laten brengen. Het gaat om ong. 50m2 Kleur nog niet bekend, waarschijnlijk Noors rood of beton grijs. Muren zijn grotendeels gasbeton, nu grof gespoten. en 7 ramen.

Gevelvoegen herstellen, schoonmaken en impregneren

Ik ben opzoek naar iemand voor de buitengevel van de hoekwoning de voegen te vervangen, reinigen en impregneren. 1ste verdieping + zolder. Voor de gevel van de 1ste verdieping is puntdak aanwezig, die niet behandeld wordt. Oppervlakte waar het om gaat is ongeveer 25-30 m2. Tot 2 meter hoogte bereikbaar vanaf plat dak, rest met steigers of hoogwerker.

Gevelrenovatie van de woning

Het betreft een aanvraag / advies voor de gevel renovatie van de woning. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 1936. De voor- en zijgevel dienen te worden beoordeeld. Daarnaast wil ik de kelder laten impregneren. Deze ruimte is ongeveer 5 m2 groot.

Schutting in de vorm van stadsmuur metselen

Een schutting/afscheiding maken in een stijl van een oude stadsmuur. Zoals de schutting nu staat, zo mag ook het metselwerk/muur komen. Ook de schuttingdeur zou ik graag in de vorm van een oude poort willen. De muur hoeft niet geheel strak te zijn, maar net als een oude stadsmuur, her en der afgebrokkeld zijn. De muur moet een meter of 8 + 4, in het deel van 4 meter moet de poortdeur komen en in het lange deel twee raampjes. Ongeveer 2 meter hoogte bij de poort en de rest mag wat afgebrokkeld lijken. De fundering moet nog gemaakt worden. Alle materialen meeleveren. Hoe ouder hoe beter.

Betonrot in de luifel verhelpen

Wij hebben betonrot in de luifel boven de voordeur. Ik zou dit graag willen laten verhelpen. De luifel is ongeveer 4 meter breed.

Metselwerk afvoegen van een loods

Wij hebben een loods die nog afgevoegd moet worden. De muur moet gereinigd worden en afgevoegd. De loods is 40 meter lang en de bakstenen zijn tot circa 2 meter hoogte. Het gaat dus om totaal 160 m2. Daarnaast de kopse kanten van de loods. Dit is een klein oppervlak in verband met de grote deuren aan beide zijden.

Scheuren in de gevel repareren

Ik wil een scheur in de gevel laten repareren. De scheur is ongeveer 1 meter lang, alleen in de voegen.

PVC schroten als gevelbekleding

Op buitenterras PVC wandbekleding aanbrengen in de vorm van PVC schroten. Breedte is ongeveer ruim 2 meter, hoogte iets meer dan de eerste verdieping dus iets 3 meter. Mag in gebroken witte uitvoering.

Verf van gevel verwijderen

Op de buitenmuur van de onderverdieping is een laag witte verf aangebracht door de vorige eigenaren. We weten niet hoeveel lagen dit zijn en wat voor verf. Deze willen we graag laten verwijderen i.v.m. spouwmuurisolatie. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 5x3 meter.

Voegen verwijderen en nieuwe voegen zetten

+/- 135m2 voegen uithalen en knipvoeg aanbrengen. Betreft dus het verwijderen van de bestaande voegen en het plaatsen van nieuwe voegen. Graag een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen renovatie

Schoorsteen renovatie (voegwerk). Schoorsteen is 30 metsellagen hoog en 14 stenen in omtrek. Ik weet niet of alle voegen vervangen moeten worden, waarschijnlijk alleen de bovenste 10 lagen. Voegen verwijderen en nieuwe voegen plaatsen. Kan eventueel een foto sturen.

voegen schoorsteen en plaatsen nieuwe kap

Voegen schoorsteen en plaatsen nieuwe kap op de schoorsteen.

betreft binnenwand houten raamwerk ...

betreft binnenwand houten raamwerk waarschijnlijk met gipsplaten; moet worden muur van gasbeton- blokken, uit te voeren in de eerste week van september.