Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Bemmel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Bemmel heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Bemmel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Bemmel of directe omgeving.

128 klanten uit Bemmel bevelen een bij Casius in Bemmel aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Bemmel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, gevel stucen, gevel isoleren en bekleden, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel opnieuw voegen, het plaatsen van Cortenstaal tegen gevels, het isoleren en bekleden met crepi van buitengevels, gevel isoleren en bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Bemmel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Houten gevelbekleding zonder isolatie monteren

Betreft het deel van de gevel tussen raamkozijn en schuifdeur en rand van het dakterras. Breedte = 7 meter hoogte = ongeveer 1,5 meter. Er is reeds houten gevelbekleding aanwezig, deze is in zeer slechte staat en zal dus vervangen moeten worden. Eventueel met afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Metselen buitenmuur in tuin

Wij willen een schutting plaatsen in een gemetselde muur, wij hebben aan 1 zijde van onze tuin een gemetselde schutting in combinatie met hout, en dat zouden we ook graag aan de andere zijde willen. De muur is 7,10 meter lang, en zou de dikte worden van 1 steen in de breedte, ik denk 20 cm.

Schoorstenen zonder rookkanaal opnieuw metselen

Er staan 2 schoorstenen op het dak die geen functie meer hebben. Ze moeten vernieuwd worden omdat de oude schoorstenen niet meer degelijk zijn.

Tuinmuur metselen

Momenteel hebben we een tuinmuur met de buren, die trapsgewijs af loopt. Graag zouden we de huidige muur willen slopen en hier een nieuwe gemetselde muur willen zetten die overal 2 m1 hoog is. In de bijlage een plaatje van de huidige situatie. Een gedeelte is halfsteens, enkelsteens en een gedeelte staat nog niets, ook geen fundering. De huidige poeren zitten op ongeveer h.o.h. +/- 2,25 m1. We willen de huidige muur zelf slopen, zodat er op de bestaande fundering een nieuwe muur gemetseld kan worden. Graag zouden we 2 offerte's willen ontvangen voor het uitvoeren van het metselwerk. - materialen in eerste instantie bij de prijs inbegrepen, maar uitgesplitst dat we de bakstenen nog zelf kunnen bestellen. - Beide offertes met een stukje fundering wanneer dit nodig is. offerte 1 geheel metselwerk offerte 2 zoals de schermafdruk in de bijlage

Tuinafscheiding metselen

Graag willen wij een muurafscheiding laten metselen in de tuin. De muur zal 2.80 meter hoog worden en 4 meter lang. De muur komt tegen een bestaand deel van de woning aan, volsteens tegen het huis aangebouwd. Het betreft schoon metselwerk aan beide zijden.

Voegrenovatie: voegen in de gevel renoveren

Voor een bijna vrijstaande woning zouden wij graag een indicatie ontvangen voor een gedeeltelijke voegrenovatie, met knipvoeg en daarna het laten impregneren en isoleren van de muren. De oppervlakte is grof geschat 150 m2.

Enkele muur metselen van 220 cm hoog bij ...

Enkele muur metselen van 220 cm hoog bij 239 cm breed ten behoeve van tuinhekje. Tussen garage en muren van de buren. Fundering onduidelijk of dit nodig is. Stenen in de kleur van buitenmuur huis. Muur moet worden voorzien van houten buitendeur. Deur moet ook geleverd worden.

Het plaatsen van een nieuwe buitenmuur ...

Het plaatsen van een nieuwe buitenmuur om een boerderij van ongeveer 100 jaar oud. In de gevel rondom zitten 3 deuren, 2 openslaande tuindeuren en in totaal 18 ramen

Een ouderwets gemetselde toog. Waarvan ...

Een ouderwets gemetselde toog. Waarvan de voegen gelijk blijven en de stenen aangepastworden. In de toog blijven de stenen zichtbaar. De muur eromheen wordt aangesmeerd.