Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor vochtprobleem aan schoorsteen verhelpen:

vochtprobleem aan schoorsteen verhelpen

Wij hebben vocht in de binnenmuren op de slaapkamers boven waar het rookkanaal loopt. Dit zakt langzaam naar beneden. In 2015 is de hele buitengevel inclusief de schoorsteen opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Helaas hebben we toch weer vocht, nu alleen rondom het rookkanaal.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtprobleem aan schoorsteen verhelpen uit heel Nederland:

Kelder renovatie en waterdicht maken

Ik wil mijn kelder enigszins laten renoveren en waterdicht maken. Ik heb een vochtprobleem op zowel de muren als op de vloer (zoutuitbloei). Daarbij moet er een restje schoorsteen en een betonnen plaat verwijderd worden en alles netjes afwerken door een stukadoor.

Aansluiting van een houtkachel verbeteren

Ik wil onze houtkachel opnieuw laten aansluiten. Als de haard aan is komt er vocht langs de muur lopen. De aansluiting op het dak en de schoorsteen zijn in orde. Ze zijn reeds aangepast en niet de oorzaak van het vochtprobleem. De afvoerpijp is bij het plafond aangesloten op een groter gemetseld rookkanaal. We vermoeden dat het probleem bij deze overgang zit. We laten dat hier graag even beoordelen. We ontvangen graag uw plan van aanpak en offerte voor het herstelwerk.

Optrekkend of doorslaand vocht in een enkelsteens muur

In de zijgevel van mijn woning zit een plek van optrekkend of doorslaand vocht, die schimmel veroorzaakt aan de binnenwand in de woonkamer. Op deze plek heeft vroeger waarschijnlijk een schoorsteen gezeten; de plaats van het rooster is aan de buitenzijde nog zichtbaar (wel ooit dichtgemaakt) en de fundamenten kwamen we tegen onder de vloer. Ik wil graag weten hoe dit vochtprobleem het beste opgelost kan worden. De muur heeft geen spouw en de buitenzijde is bepleisterd. De buitenmuur komt niet in de zon en de plek blijft zichtbaar donker (koud en klam), ook na een periode van droog weer. Ik laat de situatie hier graag beoordelen en ontvang daarbij uw advies en prijsindicatie voor de aanpak.

Vochtprobleem onderzoeken

In de woonkamer is wat pleisterwerk losgelaten waar eerst de schoorsteen zat en met goedkoop materiaal is dit dicht gemaakt. Tevens zitten op eerste etage in 2 slaapkamerhoeken scheuren en wat vocht (lijkt het). Graag zou ik wil weten wat het precies is en dat het gemeten wordt met een hygrometer, dus wie heeft dat? Tevens zitten er studenten in het huis en ze hebben een brief gestuurd met klachten, is wel belangrijk om deskundig aan te pakken en advies te krijgen. Ook wat betreft gezondheidsklachten. Graag een bedrijf uit de directe omgeving. Ik werk onregelmatige tijden, dus graag bij geen gehoor voicemail inspreken met nr waar ik op terug kan bellen! Kan u eventueel donderdagochtend langskomen?

Vochtprobleem verwijderen

Doorslaande schoorsteen bij CV. Er kan vocht naar binnen toe, het huis in. Blaast naar beneden, komt op plafond van slaapkamers.

Vochtproblemen

Sinds vele jaren hebben wij last van vochtproblemen in onze 30er-jaren erkerwoning. In het stookseizoen veel schimmel op de woonkamermuren, maar daarnaast ook een vochtig rookkanaal op de eerste verdieping. Buren (2 onder 1 kap) hebben totaal geen last... Veel is al gedaan: kapotte dakpannen vervangen en aangesmeerd, dakgoot bekleed, kapotte rioolput vervangen, kruipruimte geïnspecteerd. Maar de problemen blijven bestaan. We zitten bijv. te denken om de schoorsteen en/of buitenmuur te impregeneren, maar weten niet of dat helpt/verstandig is. Graag willen we dat ons vochtprobleem spoedig wordt geanalyseerd en verholpen, want het is slecht voor ons huis en onze gezondheid!

- Bovenverdieping met plat dak en ...

- Bovenverdieping met plat dak en dakterras (dak is goed toegankelijk). We hebben vochtplekken aan het plafond met name hoeken rond schoorsteen (vermoeden is dat het dak niet helemaal goed is afgedekt (platdak) (zinkstrips...). Huis is geimpregneerd. - We hebben ook een vochtprobleem met de vloer op de bovenste verdieping (voorheen balkon (slechte constructie), nu betrokken bij slaapkamer). Door de vloerplaat trekt vocht de houten vloer in. Moet beter geisoleerd worden. - Hang en sluitwerk moet her en der ook vernieuwd/gerepareerd worden. - Nieuwe plinten op twee verdiepingen

Ik heb een vochtprobleem op de zolder, ...

Ik heb een vochtprobleem op de zolder, vermoedelijk bij de schoorsteen en aansluiting met de dakpannen.