Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor canexel vervangen door kunststof:

Canexel vervangen door kunststof

Canexel vervangen chalet door kunststof. Chalet is ongeveer elf bij vier meter.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor canexel vervangen door kunststof uit heel Nederland:

Gevelbekleding vernieuwen van chalet

Ik wil de huidige gevelbekleding (canexel) laten vervangen. Chalet maat met buitenafmetingen zijn 11 m bij 4,20 meter. - verwijderen van bestaande bekleding (canexel?) - herbekleden met behoud van bestaande deur en ramen Te bekijken welk materiaal te gebruiken => vereiste onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Eventueel ter plaatse afspreken om de mogelijkheden te bekijken. Werken idealiter nog uit te voeren vóór de zomer.

Canexel vervangen door kunststof van chalet

Ik wil mijn huidige canexel panelen (chalet op park in Ermelo ) geheel laten vervangen. Door kunststof panelen. Gelezen werd dat panelen merk Duafort een goed alternatief zijn, daar dit qua maatvoering gelijk is aan de huidige panelen. Afmeting 10.30 bij 3.75 mtr. Uitvoering werk in overleg ( geen haast) wel 2020.

Dakpanplaten plaatsen op zadeldak met bitumen

We willen graag het bitumen dak van ons L- vormige chalet van ca. 60 m2 laten vernieuwen met dakpanplaten. Het bestaande dak is constructief goed. De goten zijn wel slecht en moeten opgeknapt worden met bijvoorbeeld EPDM. De oversteek van het dak is slecht aan de onderzijde en zal deels vervangen moeten worden. Dit is nu voorzien van Canexel. Bezichtiging vooraf is mogelijk

Canexel vervangen door kunststof bij chalet

Ik heb net een chalet gekocht. Echter is er op sommige plekken rot in het hout. Mijn vraag is als ik het laat vervangen door kunststof wat het mij gaat kosten, als ik het uit laat besteden. Het chalet is 70 m². Ik weet niet of alles vervangen moet worden, of dat de huidige rotte plekken behandeld kunnen worden. Ik zou graag iemand naar de rotte plekken laten kijken en dit laten beoordelen, graag een eerlijk antwoord. Als het vernieuwd moet worden graag de oude planken afvoeren.

Gevelbekleding van Canexel vervangen door alternatief of kunststof

Ik zoek een gevelspecialist die de gevelbekleding van mijn woning kan vervangen. Sommige delen van onze Arcabo Charleston (van 9 bij 4.3 bij 2.4 m hoog tot goot) zijn aan de lange achterzijde rot en willen we laten vervangen. Ik gok 12 tot 20 delen. Dus een groot deel van de delen van de zijde a 9 bij 2.4 meter minus twee kleine ramen. Ze rotten voornamelijk onder de aansluitingen van gootdeel naar gootdeel. Daar moet dus ook iets aan gebeuren. Het mag door B-keuzedelen of kleurverschil, want het chalet gaan we erna volledig schilderen.

Canexel vervangen met kunststofpanelen

De Canexelpanelen van mijn chalet moeten vervangen worden. Hier en daar rot. Ik zou dit graag willen vervangen met kunststof panelen (bijvoorbeeld Eurotexx dubbele rabat). Het gaat om een Chalet van 60 m2.

Canexel vervangen door kunststof bij chalet

Mijn chalet is voorzien van Canexel. Ik wil de gevel graag vervangen voor kunststof omdat de regenkant erg slecht is (rotte plekken). Het gaat om ongeveer 75 m2 (zie bijlage). Het eraf halen kan ik zelf doen, dus het gaat alleen om het plaatsen. Ik kan zelf ook het oude materiaal afvoeren. Ik weet niet goed welke materialen er nodig zijn, dit zou ik graag willen overleggen, dan kan ik het eventueel zelf regelen.

Canexel vervangen door kunststof bij chalet

Bij ons chalet is het Canexel verrot, het kan kapot gedrukt worden. Voornamelijk de voorkant en 1 zijkant zijn er slecht aan toe, de achterkant en de andere zijde wil ik graag laten nakijken of deze ook aan vervanging toe zijn. De verrotte planken zouden er dus eerst afgehaald moeten worden. Het chalet is 10 x 3,60 meter. Bij het chalet is makkelijk te komen.

Canexel en isolatie chalet Voorthuizen vervangen

Ik wil canexel door zelfde maat kunststof vervangen. Ook de standaard isolatie vervangen Reden: vocht in wanden. Ik wil ook meteen mijn woning ontvochtigen als dat mogelijk is. Betreft 11jr oud chalet, ca. 11 x 3.80, eenvoudig te bereiken.

Canexel door kunststof vervangen bij een chalet

Chalet 10 meter x 3.60 meter 2,50 hoog Canexel vervangen door kunststof rabat delen.

Partners

Partners van Casius