Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor metselen van een rookkanaal:

Metselen van een rookkanaal

Tijdens het aanleggen van een rookkanaal moesten werkzaamheden gestaakt worden in verband met gevaar voor draagconstructie op zolder van schoorsteen. Eerst weer zo spoedig mogelijk omhoog metselen van 3 verdiepingen. Woonkamer is open, slaapkamer deels open en zolder. Het rookkanaal ligt open op 3 verdiepingen. Graag twee prijsopgaven. Een voor enkel het metselen van de begane grond en een voor het metselen van alle drie de verdiepingen.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor metselen van een rookkanaal uit heel Nederland:

Schoorstenen zonder rookkanaal opnieuw metselen

Er staan 2 schoorstenen op het dak die geen functie meer hebben. Ze moeten vernieuwd worden omdat de oude schoorstenen niet meer degelijk zijn.

Rookkanaal op begane grond metselen

Het rookkanaal is al aanwezig op de 1e en 2e verdieping alleen is deze op de begane grond verwijderd. Wij willen graag de open haard herstellen in de oude vorm. Het gaat om een stuk van 30 bij 60 cm.

Schoorsteen metselen

Ik wil graag een prijsindicatie voor het metselen van een schoorsteen aan de kopgevel van mijn woning, ca 14 m hoog. Het betreft een schoorsteen voor een standaard rookkanaal van een open haard, dubbelwandig.

Schoorsteen opnieuw op laten metselen

Ik denk dat de schoorsteen van ongeveer 1 meter hoog opnieuw moet worden opgemetseld. We hebben lekkage op onze nieuwe slaapkamer wanneer het regent. Dit is zichtbaar op het gestuukte rookkanaal ten hoogte van het plafond. Diverse stenen zijn gescheurd van de schoorsteen.

Vrijstaande schoorsteen metselen

Het betreft het metselen van een vrijstaande schoorsteen van 10 meter hoog waardoor aan 1 zijde het geïsoleerde rookkanaal loopt en aan de andere zijde riolering en een ventilatie kanaal loopt.

Schoorsteen op het dak metselen

Ik wil op een bestaand rookkanaal een schoorsteen op het laten opbouwen. Er staat nu alleen een aluminium pijp op het dak. Uitvoering tijdens de renovatie van het dak, dus een steiger is aanwezig. Circa 60 bij 60 cm en hoogte 30 tot 90 cm. Uitvoering net voor of net na de bouwvak.

Schoorsteenkanaal metselen

Ik heb een vrijstaande woning met 3 woonlagen. De vloeren zijn van beton en hout. Ik zou graag een rookkanaal laten aanleggen met een schoorsteen, Kunt u mij adviseren of het rookkanaal het beste via het dak of van de zijgevel aangelegd kan worden.

Openhaard en afvoerkanaal laten opmetselen

Het betreft een offerte aanvraag om de openhaard en het rookkanaal te laten opmetselen. - Monteren kalkzandsteen schouw/lijmen. - Rugwand , bodem metselen. - Rookkanaal op metselen en aansluiten op bestaande rookkanaal.

Open haard metselen en rookkanaal renoveren

Ik ben op zoek naar een bedrijf om een nieuwe open haard te metselen en rookkanaal te renoveren.

Schoorsteen, rookkanaal en houtkachel maken

De schoorsteen is aanwezig vanaf de begane grond t/m vloer van de 2e etage, net onder het dakbeschot van de dakkapel. Doel is buitendaks opnieuw opmetselen in een 2 kanaals uitvoering en bestaand rookkanaal voorzien van RVS schoorsteenvoering omstort met isolatie: - steiger met ladderopgang en ladderlift; - uitzetten maatgeving uitsnijden en verwijderen dakbedekking en dakbeschot, inplakken nieuwe dakopstand; - traceren rookkanaal in de woonkamer, maken van sparing in de wand ten behoeve van het te plaatsen aansluitstuk; - grondig reinigen kanaal en afvoer roet en ingevallen puin; - bemonsteren benodigde metselstenen; - met goedgekeurde stenen metselen schoorsteen ongeveer 77 x 77 x 120 cm; - tijdens opbouw metselwerk leveren en plaatsen opstand, 20 ponds vloerlood en loketten; - in bestaand rookkanaal plaatsen en leveren rvs schoorsteenvoering 150 mm, onderzijde afwerken met een T aansluitstuk in wand schoorsteenmantel; - formeren schoorsteenkop door middel van metselen rollaag, plaatsen RVS uitmondingen; - leveren en plaatsen van een op maat gemaakte aluminium gepoedercoate schoorsteenkap met vogelgaas ral 7021; - licht verdiepen voegen van metselwerk met sterke specie. Daarna metselwerk behandelen met Geroseal coating; - verwijderen van de steiger, schoonmaken; - inclusief benodigde afdekking. Ik heb de vergunningen.