Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor doortrekken van gevel (muur):

Doortrekken van gevel (muur)

Doortrekken van gevel. We willen graag gevel doortrekken naar het schuine dak. De breedte van het dak is 4 m. Met 1 raam en schuifdeur naar het balkon.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor doortrekken van gevel (muur) uit heel Nederland:

Prefab uitbouw in een week realiseren achterzijde woning

Graag laten wij een uitbouw van ongeveer breed 5 en diep 3 meter plaatsen. Volgens prefab concept, kunststof schuifpui met vier vlakken zodat vanuit midden beide zijden open kunnen, vloerverwarming doortrekken, overstek met 4 spots aan de binnenkant en buitenkant voor elk raamvlak, 2 dubbele stopcontacten buitenkraan, stopcontact buiten. Het moet afgemetseld worden, of metselpanelen. Er is geen vergunning nodig, dit heb ik gecontroleerd. Er moeten sowieso 4 heipalen komen, ieder van 6 m diep. De gevel afwerken met rode baksteen. Ook een pvc regenpijp plaatsen. Geen stucwerk, dit regelen wij zelf. Geen groen dak en geen daklicht. Geïsoleerde betonvloer. Afwerkvloer moet glad zijn. Vloer wordt naadloos aangesloten op bestaande woning. Wanden bestaan uit een houtenskelet en moeten worden geïsoleerd zodat er een rc waarde van 5 is, stootvaste osb platen worden dan geplaatst en 9 mm gipsbeplating er tegenaan. Uitbouw graag in augustus plaatsen.

Gemetselde dakopbouw op plat dak realiseren

Wij willen graag een dakopbouw op een plat dak van 5,40 x 8,00 meter. In onze wijk zijn de daken van het huis al voorbereid voor een dakopbouw. Ze zijn sterk genoeg en een trapdoorgang is al gemaakt. De trap zelf moet nog wel geplaatst worden. We hebben geprobeerd om een omgevingsvergunning aan te vragen maar voor particulieren is dat vrij lastig. We hebben echt offertes/ facturen nodig. We hebben twee opties in de wijk: de gevel bekleding van een soort oranje hout, of de gevel optrekken en door metselen van de gevel. Onze voorkeur gaat uit naar de laatste. We willen 2 slaapkamers en een overloop. Er zullen 4 ramen in komen met kunststof kozijnen. Het dak wordt dicht en plat. We willen een semi-complete oplevering. We willen isolatie, voorbereidend loodgieterswerk (doortrekken van leidingen) en de elektra doortrekken naar het eerste elektra punt in de opbouw. De rest kunnen we zelf. Stucwerk is ook niet nodig. Graag zouden we voor de zomer volgend jaar klaar zijn met het project.

Aanbouw met veel glas realiseren en mogelijk een kelder onder de te bouwen aanbouw

Wij willen graag een aanbouw met veel glas. Rechts staat al een aanbouw van de buren met gemetselde muren. De afmetingen willen we circa 520 cm x 200 cm. Fundering met randbalk is al aanwezig. We willen hoge isolatie, liefst R5 waarde (Mogelijk SIP panelen ?) Dak en vloer willen we ook goed geïsoleerd. De gevel afwerking denken we aan composiet, maar er is veel mogelijk vandaar willen we graag advies. De gevel hoeft niet doorgebroken te worden. We willen aan de voorzijde een pui maken van 2 vaste ramen aan de zijkanten (Triple glas) en in het midden 2 schuifdeuren. Op het dak willen we een lichtstraat van ongeveer 1 x 4 meter. Vergunning is niet nodig. We willen een casco oplevering. Eventueel willen we een kelder onder de aanbouw. Fundering hebben we voor de kelder. Dak van de kelder kan gelijk de vloer van de aanbouw worden. We willen dezelfde afmeting maar iets kleiner, zodat het binnen de randbalken van de fundering past (1,70 x 4,5 meter lang ongeveer.) Ook een casco oplevering. Het wordt waarschijnlijk voornamelijk voor opslag. Trap maken doen we ook zelf. Allen de loze leidingen hoeven gemaakt te worden, doortrekken kan ik ook zelf.

Vergroten van woonkamer door serre te realiseren

Vergroten woonkamer middels een aanbouw. Woning is vrijstaand, goed bereikbaar en biedt voldoende werkruimte om het huis. Omschrijving van de opdracht* 1. Maat serre 4,75 x 2,5m. 2. Uitvoering hout. 3. Fundering op palen 4. De serre aan onze woonkamer staat vrij vd buren. Meenemen bestaande houten kozijn (=verdiepingshoogte, woningbreedte met openslaande deuren). 6. 1 zijde vd serre uitvoeren in een geïsoleerde gemetselde muur, andere zijde met groot raamkozijn hoogte begane grond. De andere zijde willen we de huidige pui in zetten, met twee openslaande deuren en twee kamerhoge ramen. Het dak uitvoeren met een grote lichtstraat (serre noordzijde dus behoefte aan extra lichtinval). 7. De woning is van 2006 en heeft volgens mij HR++ glas. 8. Wij hebben ook een convectorput (4 x 0,5m) waar we vanaf willen. Dichtmaken en een meerprijs voor vloerverwarming woonkamer en keuken, 35 a 40 m2 9. Aanbrengen 8 licht spotjes binnen aan de rand vd lichtstraat (voeding aanwezig, vanuit gevel doortrekken). 10. Dakoverstek 70 cm voorzijde serre inclusief 4 licht spotjes (voeding aanwezig, vanuit gevel doortrekken) 11. Dakoverstek +- 25cm zijkant serre rechts (zijde kozijn) 12. Kozijn zijkant gelijk trekken met binnenmuur in plaats van buitenmuur. 13. Aanbrengen 1 dubbele wcd (verlengen vanaf huidige wcd 2 m1 afstand) en verplaatsen lichtschakelaar Extra info: - Het is mij niet duidelijk of de achtergevel op een latei rust. In prijs rekening houden met het aanbrengen van een stalen balk. - Prijs inclusief plafondafwerking (stucwerk) en zijwand behangklaar aanbieden. Een hele lijst maar volgens mij ben is de omschrijving redelijk gedetailleerd. Graag ontvang ik een offerte op maat. Indien nodig kan ik u foto’s vd situatie mailen. We willen na het broedseizoen beginnen, ik denk zo rond juni.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen graag een uitbouw van 2,5 meter diep en 5,75 meter breed. De gevel moet in feite 2,5 meter naar voren geplaatst worden. Het gaat om een nieuwbouw woning dus alles is nieuw. We willen alleen net even wat meer ruimte creëren. Hoor graag wat de kosten zijn inclusief metsel, hei werk enzovoort. Vergunning is niet nodig. De muren zouden gemetseld moeten worden. We willen de vloerverwarming doortrekken (het heeft een pomp systeem). Verdere afwerking aan de binnenzijde is niet nodig. Het huis is gebouwd in een tunnelframe. De muren moeten worden verlengd met een balk in het plafond en een steunbalk erin. Rond mei willen we graag beginnen.

Doortrekken gevel

Aan de achterzijde van de woning zouden we graag de gevel doortrekken van de begane grond naar de eerste verdieping waar nu een schuindak loopt. De gevel breedte is 5 m 10. De verdiepingen zijn 2 m 70. De diepte van de gevel tot aan schuine dak op hoogste punt is 5 m 40. Voorkeur gaat uit naar complete afwerking, zonder elektra, wel stucwerk. De binnenkant moet hout zijn en de buitenkant van baksteen. Er is een vergunning nodig en daar ben ik nog mee bezig.

Achtergevel met 1 verdieping optrekken in een schuin hellend dakvlak

Huis bestaat uit vier verdiepingen. Onderste 2 met rechte achtergevel. Bovenste 2 met hellend pannendak. Ik wil op de 3e woonlaag de gevel doortrekken zodat een rechte achtergevel in beide slaapkamers ontstaat (ipv nu schuin met twee kantelramen), met meer stahoogte en lichtval (kozijn over vrijwel gehele breedte). Foto gewenste situatie bijgevoegd (reeds gerealiseerde opbouw elders in de straat). Huidige situatie zie foto, zoals de overige huizen. Tevens graag een prijsvoorbeeld (met voor- en nadelen) met gemetselde zijmuren. 12 augustus wordt het huis opgeleverd, ik zie dit project ZSM gerealiseerd na deze levering.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning. De maten zullen ongeveer 2,75 bij 6 meter zijn. Het doortrekken van electra en verwarming en het aanbrengen van stucwerk dienen mee geoffreerd te worden. De schuifpui die nu aanwezig is mag in de gevel van de uitbouw geplaatst worden en er is geen vergunning nodig.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een vrijblijvende offerte aanvragen voor een dakopbouw. Het gaat hierbij om een plat dat waarvan het oppervlakte 45m2 is. Ik zou graag 2 prijs indiciaties willen ontvangen, 1 met de all in prijs dat betekend met het aanvragen van de vergunning, inspectie bouwtekening. - Plat dak ontmantelen - Plaatsing dakopbouw van circa 45m 2 en circa 2,5 m hoog - Intern aanleg van 1 slaapkamer hal en 1 badkamer (voor 1 douchecabine en 1 wasbak en een toilet) - afwerking dak en gevel, ventilatie, goede afwatering dak, - Kunststof kozijnen met kantel / draairamen - Wind-en waterdicht - Trap van 2e naar 3e verdieping - Doortrekken van electra, cv en waterleidingen - Afvoer bouwafval - Stucen binnenwanden En 1 prijsindicatie van alleen een dakopbouw zonder aanvraag van vergunning elektra enz.

Uitbouw aan achterzijde woning

Wij willen aan de achterzijde van onze woning een uitbouw realiseren van +/- 8,5 meter breed en 2,4 meter diep. Het bestaande kozijn kan verplaatst worden naar de uitbouw. Al dan niet de gevel uitbreken, of een kozijn plaatsen waar nu het kozijn met openslaande deuren is. Met een plat dak, daar komt niets meer op. Verwarming doortrekken: leidingen en radiatoren aanbrengen. Stroompunten en lichtpunten voor spotjes aanbrengen. Materiaal lijst van bestaande bouw is ook beschikbaar.