Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor metselwerk tuinmuurtje:

Metselwerk tuinmuurtje

Tuinmuurtje van 0,60 m hoog en 11,5 m breed. Betreft een hoekwoning.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor metselwerk tuinmuurtje uit heel Nederland:

tuinmuurtje renoveren

Ik wil een omgereden lage tuinmuur laten herstellen met pilaren van 50 cm hoogte door metselwerk.

Tuinmuurtje van metselwerk herstellen

Het gaat om herstellen/vervangen van ongeveer tien zwarte bakstenen van een laag tuinmuur. Stenen zijn licht beschadigd en moeten vervangen worden

Metselwerk van het tuinmuurtje repareren

Er is een auto tegen de hoek van mijn tuinmuurtje gereden, deze is ervan af. Het gaat om ongeveer 10 bakstenen. Sommige stenen zijn kapot en heb ook geen reserve meer. Het ijzeren hekwerk is ook scheef. Wat gaat mij dit kosten. Zie bijgevoegde foto's.

Tuinmuurtje met beren en rollen metselen

Rond de voortuin wil ik een muurtje hebben. Lengte ongeveer 12 meter met 5 beertjes en rolletjes daar tussen in. Fundament ligt er al. Gaat om schoon metselwerk.

Metselwerk tuinmuurtje herstellen

Ik heb aan de voorkant van mijn huis een dubbelsteens gemetseld tuinmuurtje van ongeveer 30 cm hoog en 20 cm dik. Er is een auto tegen de hoek gereden. Daarom ligt er een stuk van 30 cm hoog over een lengte van ongeveer een meter los. Ik zoek een metselaar of aannemer die dit kan herstellen en die vrijblijvend een offerte wil opstellen.

Tegel- en metselwerk herstellen

Herstellen van +/- 2 m² losgekomen vloertegels (in cement gelegd) in badkamer en dorpel hermonteren. Tevens herstellen van kapot gereden tuinmuurtje [ongeveer 50 stenen]. Foto's van situaties eventueel beschikbaar.

Lage tuinmuur metselen

Ik wil een laag tuinmuurtje laten metselen. Mooi metselwerk, enkelsteens muur van ongeveer 9 strekkende meter. 2 hoeken van 90 graden. Ondergrond is momenteel grasgrond. Graag een prijs inclusief het maken van fundering, en een prijs exclusief fundering. Ook een prijs met en prijs zonder steen.

Terras en tuinmuurtje afwerken en bloembak maken

Half afgebroken tuinmuurtje afwerken - wat nieuw metselwerk, 1 rij tegels van terras af halen, en op die plaats en de fundamenten van een geheel afgebroken muurtje, een lage plantenbak maken(laag muurtje), paadje naar bestating achter de bak. Eventueel foto beschikbaar.

Herstellen metselwerk van een tuinmuur

Ik woon in een jaren 30 woning op de begane grond. Tussen mij en de buren zit een tuinmuurtje (vast aan de woning) die vervallen is. Voor de VVE dien ik een drietal offertes op te vragen om dit muurtje te laten herstellen.

Het gaat om het metselen van een garage ...

Het gaat om het metselen van een garage met muren op de erfafscheiding, als optie mag de vakman ook het platte dak aanbrengen en de fundering metselen. In de garage moet een roldeur komen. Eventueel kan ik de meeste werkzaamheden ook zelf uitvoeren behalve het metselwerk, dat kan ik niet zelf. De garage moet voorzien worden van een loopdeur en een raam. Ik heb uitgerekend dat de garage en de muren samen bestaan uit ca 4500 metselstenen. 1 tuinmuurtje wordt 60 cm hoog met gemetselde poeren om de 2,00m.