Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor het isoleren van een achtermuur van de keuken:

Het isoleren van een achtermuur van de keuken

Het huis is van 1928 en later is er een keuken aangebouwd, maar dit is een halfsteens muur. Nu wil ik dit graag aan de buitenkant isoleren, het gaat om ongeveer lengte 2.90 en de breedte 3.60 waar nog openstaande deuren inzitten en zou dit graag met gevelpanelen willen afwerken. Het gaat om alle werkzaamheden en wanneer is in overleg.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het isoleren van een achtermuur van de keuken uit heel Nederland:

Isoleren wanden

We willen graag onze bijkeuken-muur aanpakken. We willen graag een halfsteensmuur die naar buiten toe staat laten isoleren in de binnenkant. Als afwerking willen we deze muur voorzien van beplating waarover je zou kunnen behangen met glasvezel behang of sauzen. Gaat om 14 m2 Woning gebouwd in jaren 60. De buitenmuur is grotendeels heeft wat vocht doorslag plekken laag bij de vloer. Mogelijk moet de achtermuur ook worden geïsoleerd, of met iets anders wat aangepast worden. Het gaat om 4 m2. Liever alles niet te dik maken om zo de ruimte niet teveel te verkleinen.

Achtermuur van buitenaf isoleren en afwerken in glad strijkwerk

Muur achterzijde huis vertoont scheurtjes. Alleen vullen en overschilderen is niet genoeg. Een dikkere laag maakt het blijvend mooi. Het gaat om een cementmuur van ongeveer 40m2. Het is de bedoeling dat deze van buitenaf wordt geisolleerd en vervolgens glad afgestreken in een witkleur. Omdat er een serre aan deze zijde van de woning is van ongeveer 2,5meter zou er wel wel een stijger moeten komen.

Buitenmuur repareren, isoleren en afwerken

Huis is oud, maar wel volledig gerenoveerd (met aanbouw voorzijde). Achtermuur is niets aan gedaan. Is metselwerk met oude stuclaag. Zitten een paar scheuren in en stuclaag laat op sommige plaatsen los. Oude stuclaag verwijderen, scheuren repareren, verstevigende netten aanbrengen en opnieuw stucen. (Isolerend?) Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitenmuren laten stuken

Zijmuur en achtermuur isoleren en afwerken met stucwerk. Er zit nu stucwerk met structuur op. Buitenwerk Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen Het werk is in Gronau, 5 km over de grens bij Enschede.

Buitenmuur stuken

Wij hebben buiten een zij- en achtermuur die slecht gevoegd zijn en bij het dak met beton gevoegd. Graag zouden wij deze muren buiten laten stuken met glad pleisterwerk in een kleur gemengd. Tevens willen wij deze muren isoleren. Het betreft rond de 100 m2. Het bouwjaar van het huis is 1928 en heeft geen spouwmuren. Er moet een steiger worden geplaatst die deels over het dak van de aanbouw geplaatst dient te worden.

Garage bij woonkamer trekken. Doorbraak ...

Garage bij woonkamer trekken. Doorbraak dragende muur woonkamer met plaatsen schuifdeuren. Halfsteens garagemuur en plat dak isoleren. Garagedeur vervangen door kozijn, extra kozijn plaatsen in achtermuur. Vloer isoleren. Maten garage: 2,7x7m.