Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitenmuur opnieuw laten opmetselen :

Buitenmuur opnieuw laten opmetselen

Ik zoek een metselaar die de buitenmuur/draagmuur van onze slaapkamer opnieuw wil opmetselen. De muur staat momenteel bol (slecht voegwerk) en de muur moet worden verwijderd en opnieuw opgemetseld. Het betreft een muur van een aanbouw met plat dak waarbij het dak tijdens de werkzaamheden gestut zal moeten worden. De oppervlakte bedraagt ongeveer 23-25 m2.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuur opnieuw laten opmetselen uit heel Nederland:

Buitenmuur metselen

Ik wil metselwerk laten uitvoeren op de fundering. Eerst moet er 13 m2 meter gemetseld worden en een paar weken later verder opmetselen van nog eens 64 m2. Ik zorg voor de stenen, cement en het zand.

Binnen- en buitenmuur opmetselen

Wij hebben jaren '60 woning. Het badkamerraam van 1.54 meter hoog en 2.05 meter breed willen wij vervangen door een raam van 40 cm hoog en 2.05 meter breed. Hieronder zal de gevel dichtgemetseld moeten worden.

Buitenmuur herstellen en opmetselen

Het herstellen en opnieuw opmetselen van een enkelsteens buitenmuur van ca 20m2. Er zijn stempels aanwezig voor evntueel opvangen van constructies, en verbeterpunten worden op prijs gesteld. We kunnen ondersteunen met het schoonmaken/opruimen van de bakstenen en voorbereidende zaken doen.

Buitenmuur metselen vanaf de fundering

Het betreft het opmetselen van de buitenmuur van een vrijstaande woning vanaf de fundering. Het zal gaan om ongeveer 80 tot 100 m2 muur. Separaat hoor ik graag wat de kosten zijn voor het afbrengen van de oude muur.

Buitenmuur metselen

Voor een toekomstige uitbouw. Fundering opmetselen, 2,4 meter diep, 5,7 meter breed. Rechter muur tot 2,4 meter hoogte. Linker muur tot 0,5 meter hoogte + pilaar op de hoek voor dak ondersteuning. Locatie is bereikbaar.

Binnen- en buitenmuur opmetselen

De garagedeur wordt verwijderd en er moet een buitenmuur met daarin een buitendeur worden gemetseld. Daarnaast moet er een muurtje komen om een toilet in de plaatsen en nog een tussenmuur. Totaal ongeveer 12 m2. Dit werk moet de 2e week van oktober gedaan worden.

Buitenmuur afbreken en opbouwen

Bovenste gedeelte van buitengevel(tot nok) afbreken en opnieuw opmetselen en voegen. Ik kan eventueel voor alle materiaal en steiger zorgen 15 m2

Opmetselen van een topgevel

Na opbouw garage moet de buitenmuur opgemetseld worden Betreft 12mtr2 Stenen aanwezig Werkhoogte vanaf 2,5 mtr tot 6 mtr

Buitenmuur opnieuw laten metselen

De witte buitenmuren afbreken( zie foto)en opnieuw laten opmetselen met metselstenen.

Opmetselen bestaande buitenmuur

Graag willen wij een prijs voor het volgende, 1) Het opmetselen van een bestaande muur tussen ons en de buren, enkel steens, 1 stuk muur is 3.64 meter lang en moet 8 bakstenen worden opgemetseld en een ander stuk muur is 3.40 meter lang en moet 2 bakstenen worden opgemetseld. En vervolgens gevoegd. Deze muur hoeft alleen aan de kant van de buren netjes te zijn. De blokken worden door ons zelf verwijderd evenals de 2 oude rijen stenen van het linker gedeelte, muur is dus klaar om te metselen. 2) Een muurtje metselen op een al gemaakte fundering , ook enkelsteens. Het gaat dan om een lengte van ongeveer 6 meter en dit zal 8 bakstenen hoog worden. Mijn man maakt hierboven zelf dan weer een gepotdekseld gedeelte. Het gaat dus om de 2 bovenstaande klusjes , het metselen en het voegen, gewone voeg, materiaal is al aanwezig. Graag ontvangen wij spoedig een richtprijs.

Partners

Partners van Casius