Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor afvoerkanaal in buitenmuur maken voor mobiele airco:

Afvoerkanaal in buitenmuur maken voor mobiele airco

Voor de Brezan in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een aannemer die op een zeer nette wijze een afvoer kanaal in een buitenmuur kan creëren voor een mobiele airco. Dit moet wel zeer vakkundig worden gemaakt aangezien het een huur pand betreft. Zie foto's voor de binnen en buitenkant.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afvoerkanaal in buitenmuur maken voor mobiele airco uit heel Nederland:

Installeren van een pelletkachel

Ik heb een MCZ Ego pelletkachel aangeschaft die geplaatst moet worden. Hiervoor moeten er 2 gaten geboord worden van 150mm dia. in de buitenmuur. Er zal ook een geschikt afvoerkanaal gemaakt moeten worden van 2.5 meter hoog met een enkelwandige buis. Er is mij verteld dat de kachel niet heet wordt aan de onderkant. Ik heb geen hitte bestendige vloer. Een schoorsteen is niet nodig. Ik beschik over het materiaal wat er nodig is voor deze klus.

Afzuigkap naar buiten aanleggen

Ik heb momenteel een motorloze afzuigkap die op het centrale ventilatiesysteem van het huis aansluit. Dat wil ik niet meer. Ik ga een nieuwe afzuigkap met motor kopen. Dus ik wil graag een offerte voor de benodigde werkzaamheden om de nieuwe afzuigkap naar buiten aan te leggen, gat boren, afvoerkanaal, ventilatierooster monteren. Het is mij niet duidelijk waar de buitenmuur uit bestaat, graag laat ik dit door de vakman beoordelen. Ik heb wel “ binnen 2 maanden” aangegeven maar dat is niet zo strikt. Dus ik ben wel flexibel als er iemand geschikt kan gevonden worden

Gat voor de afzuigkap laten maken

Boren van een gat in de buitenmuur (beton, spouw en baksteen) t.b.v. het afvoerkanaal van de nieuwe afzuigkap. Er is al een gat aanwezig. Deze is echter te laag en dient weer opgevuld te worden. Indien mogelijk met het materiaal uit het nieuwe gat.

Tweedehands geiser installeren

Ik heb een voorlopige koopovereenkomst voor een gesloten geiser van Vaillant. Deze wordt geleverd zonder aan- en afvoerpijpen. De aansluitpunten in de keuken zijn vernieuwd en hij komt op anderhalve meter van het afvoerkanaal (rond gat in de buitenmuur) te hangen. Wat zouden de geraamde kosten hiervoor zijn?

Houtkachel met aansluiting verplaatsen

In onze vrijstaande woning staat een houtkachel die we willen verplaatsen. Er moet op de nieuwe plek een rookkanaal via de buitenmuur worden geplaatst. We hebben alle materialen al aanwezig. De plek van het afvoerkanaal zal geen probleem zijn, we hebben hier geen omwonenden. Ik zoek een vakman die hier binnenkort tijd voor heeft en ontvang graag uw offerte.

Afvoer maken door buitenmuur

Een gat boren door de buitenmuur tbv een afvoerkanaal voor afzuigkap. Betreft geen beton maar steen. Daarnaast evt een sleuf van 1 meter frezen in betonnen plafond tbv om te leggen elektra. Een kan op korte termijn geschieden. (Volgende week)

Koof met verlichting voor de afzuigkap maken

Op 26 april wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd zonder keuken. Wij willen voordat we er een keuken gaan plaatsen een koof met verlichting laten maken aan één wand met een lengte van 3,2 meter. In die koof moet het afvoerkanaal van de afzuigkap gaan lopen. Er is al een aansluitpunt voor de verlichting aanwezig. Er moet ook een gat in de buitenmuur worden gemaakt. Daarop willen we een bol rvs-rooster. We willen de koof mooi glad laten stuken en daarna de verlichting laten afmonteren. We ontvangen graag uw offerte.

Afvoer voor afzuigkap naar buiten aanleggen

Ik wil graag voor mijn afzuigkap een afvoer naar buiten laten maken. Daarvoor is nodig dat er een afvoerkanaal van ongeveer 1,5 meter met bocht wordt aangelegd en een gat door de spouwmuur naar buiten wordt gemaakt. Op de buitenmuur wil ik een RVS rooster laten plaatsen. Omdat het afvoerkanaal boven op mijn keukenkastjes komt te liggen, ontvang ik graag advies hoe dit fraai weg is te werken. Ik denk dan aan het timmeren van een koof. Ik ontvang graag uw offerte.

Afvoerkanaal voor een houtkachel plaatsen

Wij wonen in een hoekwoning en willen graag een houtkachel laten aansluiten. Daarbij moet er door de buitenmuur van de woonkamer een afvoerkanaal worden gemaakt. Langs de buitengevel moet er een dubbelwandig rvs rookkanaal worden aangelegd naar de top van ons puntdak. Ik nodig bedrijven graag uit voor een bezoek, zodat ik advies kan ontvangen over de beste aanpak en materiaalkeuze met de bijbehorende kosten.

Nieuwe geiser en afvoer laten plaatsen

Mijn dochter heeft een voormalige huurflat gekocht, waar nog een afvoerloze oude Fasto geiser hangt. Er is nog geen afvoerkanaal naar buiten toe. De geiser willen we laten vervangen door een gecombineerde keuken- badgeiser en dan ook een afvoer door de buitenmuur laten maken. We ontvangen graag een offerte met de plaatsingskosten en een aanbieding voor verschillende modellen geisers.