Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Apeldoorn of directe omgeving.

1795 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: appartementen metselen, nieuwbouw buitengevel metselen, metselwerk 100 meter bedrijfspand nieuw, muren isoleren, huis van buiten stucen met isolatie, klampmuur vervangen door nieuwe gevel met isolatie, metselwerk bouw loods, buitengevel van vrijstaande woning bekleden, gevel bekleden met hardhout of zink, buitengevel isolatie aanbrengen en afwerken met steenstrips, gevel spachtelputzen, buitengevel isoleren, gevel volledig verbouwen, boerderijgevels stuken, buitenmuren isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Buitenmuur opnieuw laten opmetselen

Ik zoek een metselaar die de buitenmuur/draagmuur van onze slaapkamer opnieuw wil opmetselen. De muur staat momenteel bol (slecht voegwerk) en de muur moet worden verwijderd en opnieuw opgemetseld. Het betreft een muur van een aanbouw met plat dak waarbij het dak tijdens de werkzaamheden gestut zal moeten worden. De oppervlakte bedraagt ongeveer 23-25 m2.

Gevel isoleren en Keralit platen aanbrengen

Ik wil de gevel isoleren en de platen vervangen met keralit platen. Tussen beneden en boven kozijnen. Het huis is 5,5 bij 10 meter en het gaat om 10 platen.

Buitengevel stucen

Buitenzijde van het huis laten stuken, bij elkaar ongeveer 100 m2. Jaren '30 woning, met een aanbouw uit 2009. De aanbouw is voorzien van stucstenen. Zit te denken aan voorstrijk en 2 lagen stuc.

Gevel van verf ontdoen

Onze woningis door vorige bewoners geverfd (eerst wit en daarna nog eens geel er overheen). Als wij het huis willen isoleren en stucen, moet de verflaag eerst verwijderd worden. Het gaat om circa 170 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Isoleren zijmuur begane grond

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om de zijmuur op de begane grond. Ongeveer 35m2, met 1 voordeur en 1 raam erin. De geul aan onderzijde muur kunnen wij zelf uitgraven.

Afvoerkanaal in buitenmuur maken voor mobiele airco

Voor de Brezan in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een aannemer die op een zeer nette wijze een afvoer kanaal in een buitenmuur kan creëren voor een mobiele airco. Dit moet wel zeer vakkundig worden gemaakt aangezien het een huur pand betreft. Zie foto's voor de binnen en buitenkant.

Onderdorpel vervangen door hardsteen

Van mijn achterdeur is de onderdorpel verrot. Eind mei komt daar nieuw bestrating voor. Dan willen we ook een nieuwe dorpel, bij voorkeur steen. Deurkozijn is van hardhout.

Houten gevelbekleding monteren

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering)Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Een aantal kozijnen moet vervangen worden. Dit doe ik liever met onderhoudvriendelijk hout dan met kunststofkozijnen. Er moet HR++ of triple glas in. Ik ben op zoek naar een mooie, milieuvriendelijke en onderhoudsvriendelijke renovatie van de kozijnen en rabat delen.

Metalen gevelbekleding zonder isolatie

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? Ongeveer 15 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De buitenkant van een halfsteense balkonmuur moet worden afgekleed. Deze is nu verzadigd met water. Deze bevindt zich boven serre. Dit moet met een zinken bekleding gebeuren.

Voegwerk in buitenmuren herstellen

Graag ontvang ik een offerte voor het repareren van 2 buitenmuren voegwerk. Het gaat om een huis uit 1958. De voegen aan de weerskant zien er slecht uit. De maten weten we niet precies, krijgen het huis pas per 1 mei, maar het gaat ongeveer om 60 m2.

Schuttingmuur metselen

Wat kost een schuttingmuur met een totale lengte van 45 strekkende meters. Hoogte: 10 meter lengte 1 meter hoog, 35 meter 1. 80 cm hoog. 1 hoek.

Buitenmuur repareren

Ik wil een afgebroken muur vernieuwen of repareren. De muur is ongeveer 3 meter lang en 90 cm hoog. Het liefst wil ik dat het niet zichtbaar is dat de muur gerepareerd is dus waarschijnlijk moet de hele muur vervangen worden.

Windveren vervangen en schilderen

Bij ons huis met mansardedak moeten de windveren deels vervangen en geschilderd worden (voor- en achterzijde).

Poer opmetselen

Bij onze oprit is een hekwerk met gemetselde poeren. Doordat er met een auto tegen een poer is aangereden, is die kapot gegaan. Ik zoek nu een metselaar die de poer opnieuw kan opmetselen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarbij dan uw prijsopgave.

Tuinmuur met fundering maken

Tuinmuur afmetingen zijn 8 meter bij 1,80 meter. Ik wil een soort Chinese muur maken, met tweede keus Kosten materiaal ? Geen fundering aanwezig kosten?

Tuinmuur metselen

We willen graag de prijs weten van een gemetselde tuinmuur, inclusief betonnen fundering. Materialen in overleg met de vakman. Start zal waarschijnlijk volgend jaar in het voorjaar worden. Graag 2 prijzen: - 24 meter aan een zijde en 10 meter aan de andere zijde - 10 meter aan een zijde en 10 meter aan de andere zijde

Betonnen latei vervangen

Graag ontvangen wij van u een vrijblijvende offerte voor de reparatie of vervanging van een latei van onze recent aangekochte woning. De latei bevindt zich op de begane grond aan de voorzijde van de woning. De afmetingen zijn ongeveer 246 cm lang, 5,5 cm hoog en 8,5 cm diep (deze is waarschijnlijk dieper, niet exact te meten door kozijn). De latei vertoond scheurtjes. Wij horen graag van u!

Aangereden poer opnieuw opmetselen

Onze poer is aangereden. Deze is ongeveer 1,20 meter hoog, 17 steens. De breedte is ongeveer anderhalve steen. De poer moet opnieuw gemetseld worden, wij kunnen de stenen zelf aanschaffen (of in overleg deze ook aanleveren) .

Buitenmuur voegen in kleur

Kunt u buiten gevel voegwerk kleuren in een antraciet kleur ? Het gaat om ongeveer 100 m2 alleen begane grond.

Metselwerk schoorstenen bovendaks inspecteren

Er vindt vochtdoorslag/-lekkage plaats bij 1 van de 3 kanalen van 1 schoorsteen. Beide schoorstenen moeten ook geïmpregneerd worden. (voegen, bovenafwerklaag)

Schoorsteen metselen

Wij zijn op zoek naar een collega vakman dien een schoorsteen kan metselen vanaf de grond voor aansluiting naar vrijstaande kachel. Hij zal 1 keer door een plat dak moeten en 1 keer door een overstek dak. Vanaf de grond tot 1 m1 boven dak is ongeveer 8.5 m1 hoog. Er dient 1 deel gestuukt te worden en 1 deel zal schoon metselwerk moeten worden. De binnen afwerking verzorgen wij zelf.

Scheur in de gevel laten herstellen

Onze vrijstaande woning staat dicht met de voorgevel dicht bij een drukke straat waar zwaar verkeer langs komt. In de gemetselde gevel wil ik een scheur laten herstellen en wellicht ankers laten aanbrengen. De scheur begint onder de ruit op de begane grond in de voorgevel, de latei is gescheurd en de scheur is verder naar boven getrokken in die gevel. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en sta open voor uw advies. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en prijsopgave.

Halfsteens tuinmuur metselen

Ik ben mij aan het oriënteren op een erfafscheiding. Om het hoogteverschil op te vangen dat aanwezig is, ben ik geïnteresseerd in een enkelsteens tuinmuur lengte ca. 17 m. en hoogte 0,5 m. Het gaat om metselen en voegen. Prijs graag incl. fundering, alle materialen, btw en manuren. De voorkeur gaat uit naar rode bakstenen.

Schoorsteen afbikken, impregneren en opnieuw stukadoren

Op de achterzijde van mijn vrijstaande pand staat een schoorsteen op het dak die wat onderhoud nodig heeft. We laten de stuclaag op de buitenzijde graag afbikken, de schoorsteen impregneren en er daarna een nieuwe stuclaag op aanbrengen. Ook wil ik het schoorsteenkanaal dan gelijk even laten controleren. Er staat momenteel een steiger bij, dus de vakman kan even een kijkje nemen om te zien hoe de schoorsteen erbij staat. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en offerte.

Oude gevelvoegen opnieuw voegen

Gaarne prijsinformatie betreffend het renoveren van twee muren van een hoekwoning. Deze muren zijn ongeveer 45 en 30 vierkante meter groot. De voegen uitslijpen en vervolgens opnieuw voegen. Tevens graag een prijsopgaaf om het vervolgens te impregneren.