Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Gelderland.

474 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren, isolatie buitenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

donderdag 9 juli 2020

Gevelisolatie

Ik zou graag ca 172 m² gevelisolatie met pleisterwerk (siliconenbasis) bij bestaande woning (geschilderd metselwerk) willen aanbrengen op de begane gornd en eerste verdieping. Verder wil ik graag 27 m² gevelisolatie met steenstrips in Sokkelbereik.+ ca. 36 m² houten gevelbekleding op houtskeletbouw (buitenwanden).
dinsdag 7 juli 2020

Isolatie buitenmuur

Het gaat over een 'bungalow' uit 1965 die een souterrain heeft die half onder de grond is. In totaal gaat het over 200m2 buitenmuur die geisoleerd moet worden. Ik heb het materiaal zelf niet.
maandag 6 juli 2020

impregneren buitenmuur

Bestaande (gestucte) buitenmuur laat vocht door. Oude stucwerk moet eraf (kan ik eventueel zelf) en daarna liefst impregneren. Is in totaal 140 m2 maar gaat waarschijnlijk 44 m2.
vrijdag 3 juli 2020

Schoorsteen laten renoveren

Vochtvlekken aan binnenzijde schoorsteen. Vochtdoorslag aan westzijde. Voegen en/of zink vernieuwen.
dinsdag 30 juni 2020

Een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren

Ik zoek een gevelspecialist die de voorgevel van mijn pand kan herstellen en voorzien van nieuwe pleisterwerk. Het betreft een gemeentelijk monument. Geen idee om hoeveel m2 het gaat. Betreft ook klein stukje zijgevel.
dinsdag 30 juni 2020

Voegwerk herstellen

Ons voegwerk is er slecht aan toe en graag zouden wij dit willen herstellen met ouderwetse knipvoeg. Ik weet niet of kalk voeg is of niet. Schatting is ongeveer 60 a 70 m2.
maandag 22 juni 2020

Voegen/renovatie van een laag tuinmuurtje

Ik heb in de achtertuin een laag tuinmuurtje waarop een schuting is gemonteerd. Wil graag het muurtje behouden, maar het voegwerk is ontzettend slecht en moet vervangen worden.
woensdag 17 juni 2020

Gevel isoleren

Het gaat om achterzijde van de woning. Gevel is van baksteen zonder spouw, bouwjaar 1900. Gevel is momenteel gestuct. Mogelijk ook vervanging van kozijnen en beglazing. Ook interesse in isolatie van totaal +/_ 40 m2 isolatie plat dak. Het is mogelijk/wenselijk voor prijsopgave, situatie te komen opnemen.
maandag 15 juni 2020

Buitengevel isoleren

Het betreft een vrijstaande woning uit 1930/1940 met knikkap en een steens buitenmuur. De woning is 12 m lang en 10 m breed. Ik ontvang graag een offerte.
maandag 15 juni 2020

Gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen

Onze achter gevel moet opnieuw gestuct worden. Tevens willen wij de knip voegen van de voor en zij gevel laten vervangen
maandag 15 juni 2020

Gevel isoleren

Het gaat om een kalkzandstenen buitenmuur. Ik wil het van buitenaf laten isoleren en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het huis is van 1917 en heeft geen spouw. De oppervlakte is 40 m2.
maandag 8 juni 2020

Gevelbekleding vervangen

Vervanging van de huidige kunststof bekleding geplaatst in 1995 door nieuwe kunststof bekleding, betreft het gedeelte boven de voordeur tot het badkamerraam.
maandag 8 juni 2020

Gevel laten bekleden met spuitkurk

Het huis is 100 jaar oud. De muur moet wel eerst aangeheeld worden. Dubbelsteens, vrijstaand aan boerenweg dus veel tractorverkeer. De exacte oppervlakte is niet bekend.
zaterdag 6 juni 2020

Tuin muur laten metselen

33 m2 tuin muur op bestaande fundering metselen
vrijdag 5 juni 2020

Vrijstaande woning isoleren

We hebben een vrijstaande woning uit 1973 die geïsoleerd moet worden. Gezien het oude isolatie materiaal wat nog in de spouwmuur zit willen we overwegen of we de gevel aan de buitenzijde kunnen isoleren en strak afwerken. Het gaan om ongeveer 150 m2 waarbij aan 1 zijde een steiger opgezet moet worden. De andere zijdes zijn goed te bereiken.
woensdag 3 juni 2020

Tuinmuur metselen

Metselen van tuinmuur, lengte 11 meter, hoogte 190 cm, inclusief fundering. Mogelijk is het nodig om kolommen te metselen ann beide einden en eventueel op twee/drie plekken in de muur
dinsdag 2 juni 2020

Gevels isoleren/renoveren

Ik wil graag de gevels van mijn woning laten isoleren/renoveren. Het is een 1 muurs woning van drie onder 1 kap Waar wij het rechter huis van hebben met zij muur op Noord Oost voorkant zuidoosten Achterkant Noord westen. De gevels moeten van buitenaf geïsoleerd worden. De voorgevel is een steense muur, de andere gevels zijn afgesmeerd. Ik schat een totale oppervlakte van ca. 50 m2. Bijna 20 jaar geleden zijn de muren van binnenuit geïsoleerd, maar ze zijn nu erg vochtig. Graag isoleren/renoveren op een duurzame en zo natuurlijk mogelijke manier.
zaterdag 30 mei 2020

Buitengevel voorzien van nieuw schilderwerk en voegen verbeteren

Ik zoek gevelspecialist die mijn zijgevel kan renoveren.De buitenmuur verflaag is aan vervangen toe en een aantal voegen dienen aangevuld te worden. Het gaat om 25 m2 aan schilderwerk (bovenste gedeelte gevel).
woensdag 27 mei 2020

Houten bekleding gevels vervangen

Vervangen van bestaande houten bekleding gevels, door kunststof. 125 m2. Voorkeur protexs.
dinsdag 26 mei 2020

Isoleren dak en muren gehele huis

Wij hebben een huis gekocht uit 1972, houtskeletbouw, buitenkant half enkelsteens, half hout en met een schuin dak. 1 augustus krijgen wij hiervan de sleutel en dan zouden wij zo spoedig mogelijk de muren en het dak willen isoleren. Er zijn meerdere mogelijkheden: - Het dak van de buitenzijde isoleren met isolatieplaten en indien mogelijk afwerken met crepi. Huidige isolatie moet eerst verwijderd worden. - Het dak vanuit binnen isoleren - De muren vanuit binnen isoleren - De muren vanuit buiten isoleren Voor al deze mogelijkheden zouden wij graag een offerte willen hebben. Voor zowel de wanden en het dak gaat het om ongeveer 150 m2. Graag hebben wij iemand die langskomt.
dinsdag 26 mei 2020

Het isoleren en bekleden van de achtergevel

Het werk betreft het isoleren van de buitenkant van de achtergevel inclusief het bekleden van de gevel met thermowood. Het bouwjaar van het huis is 1927. Het betreft een vrijstaande woning. Het is een gemetselde gevel, betreft de begane grond en eerste verdieping en is ongeveer 30 m2 groot.
zaterdag 23 mei 2020

Keralit gevelbekleding laten plaatsen en oude verwijderen

oude platen verwijderen en nieuwe keralit plaatsen achtergevel tussenwoning. zie foto.
donderdag 21 mei 2020

Dilatatievoegen vervangen met rubberen strips / géén kit!

Rubberen strips in dilatatievoegen zijn oud en verweerd door zonlicht. Deze moeten vervangen worden door nieuwe rubberen strips. Dit zijn géén kitvoegen ! Omdat deze dilatatievoegen op de meeste plaatsen tussen twee woningen in zitten, gaat het om de voegen bij in totaal 8 woningen, in dezelfde straat. Zowel voor- als achterkant van de woningen, soms ook aan de zijkant. Graag in de offerte meenemen: prijs per lengte. Tevens prijs per woning, omdat niet alle huizen evenveel / even lange dilatatievoegen hebben.
maandag 18 mei 2020

Hout vervangen door keralit

Onze tweekapper heeft aan de voor- en aan de achterzijde een houten gevel. Deze wil ik laten vervangen door keraliet. tevens de boeiboorden van de aanbouw moeten vervangen worden door keraliet. Denk dat t handig is om langs te komen. Wil dan graag een vrijblijvende offerte ontvangen.
woensdag 13 mei 2020

Gevel isoleren en stucen

Het gaat om de zijgevel en de voorgevel op de begane grond. Wel moet er rekening gehouden worden met de elektriciteit en de radiator. En ook zijgevel 1e verdieping. Alles bij elkaar ong. 50 m². Dan nog op rest van bestaande muren een stuclaag. ongeveer 40 m².

Partners

Partners van Casius