Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Gelderland.

448 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren, buitengevels renoveren, gestuukte buitenmuren van volledige woning opknappen, volledige buitengevel renovatie, prefab steenstrip isolatieplaten plaatsen, woning isoleren, isolatie aanbrengen, gevel en kruipruimte isoleren, gevel bekleden, advies en isoleren voor en achtergevel isoleren, gevelrenovatie uitvoeren, gevel reinigen, voegen en wit schilderen, buitenkant van de gevel isoleren en afwerken, garage metselen, buitenzijde isoleren en afwerken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

dinsdag 12 maart 2019

Klein gevelherstel

Doordat wij de zonwering open hebben laten staan bij een regenbui, is de zonwering los gekomen en zo de muur beschadigd. Graag willen wij dit stukje van de muur laten herstellen zodat wij weer gebruik kunnen maken van de zonwering. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Minder dan 10 m²
dinsdag 12 maart 2019

Vocht – klein gat in muur

Een deel van het balkon was te lang nat, daarom is de muur vochtig. Ik zou graag advies krijgen over de omvang van het probleem. (Eventueel moeten naar aanleiding hiervan verdere afspraken worden gemaakt. Ik zou hiervoor dan een tweede afspraak en offerte aanvragen.) Er is verder een klein gat ontstaan die gesloten moet worden.
maandag 11 maart 2019

Voegwerk vervangen

De regenkant van het huis heeft losse voegen. Er is nieuw voegwerk en coating nodig. Het gaat om de begane grond, 1e en 2e verdieping. De oppervlaktre is ongeveer 25 m2, exclusief raampartijen.
maandag 11 maart 2019

Renovatie buitengevel van zorgboerderij

Ik heb een stuk stenen muur waar de voegen hersteld moeten worden en een stuk muur wat bepleistert is en scheuren vertoont. Dit alles willen wij hersteld hebben.
maandag 11 maart 2019

Buitenkant van de gevel isoleren en afwerken

We willen ons huis aan de buitenkant isoleren. Daaroverheen moet nog een afwerking komen. Wij wonen in een oud huis uit 1905 op een prominente plek dus de buitenkant moet wit blijven. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 200 m2.
zondag 10 maart 2019

Verwijderen, afvoeren, leveren en aanbrengen Cedar Rabat delen

verwijderen, afvoeren, leveren en aanbrengen van netto ca. 28,1 m2 Red Cedar Rabat delen (rustiek) met RVS bevestigingsmiddelen aan de kopgevel (ruim 25,8 m2) en boven de voorkant van de woning (ruim 2,2 m2). Zie bijgevoegde foto’s. Onder de kopse gevel staat een aanbouw van 3 meter breed met een schuin dak met dakpannen.
vrijdag 8 maart 2019

Buitenzijde isoleren en afwerken

Ik wil mijn jaren '60 woning aan de buitenzijde isoleren. De oppervlakte is 36 m2 exclusief raampartijen. Hierna overweeg ik de gevel af te laten werken met, hout, crepi of steenstrips.
donderdag 7 maart 2019

Gevel isoleren

Ik wil de buitengevel laten isoleren. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 100 m2.
dinsdag 5 maart 2019

Kantoorgebouw verbouwen

Ik wil mijn kantoorgebouw verbouwen waarbij de kerntaak de kwaliteitsverbetering is. Het gaat om een gebouw van circa 300 m2 dat voorzien moet worden van geïsoleerde platen en afgewerkt moet worden met keramische steenstrips van 240 x 51 x 14 mm.
dinsdag 5 maart 2019

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Er is in de zijgevel van mijn woning sprake van spouwmuurvervuiling. Deze moet verwijderd worden. De lengte van de gevel is circa 9 meter.
maandag 4 maart 2019

Latei, kozijn en raam plaatsen

Er moet een latei met raam geplaatst worden. Maat raam 64 breed en 39,5 hoog. Betreft een wc-raam van enkel glas. Mijn voorkeur voor het kozijn gaat kunststof of staal.
maandag 4 maart 2019

Buitengevels renoveren

Onze vrijstaande woning is geschilderd, maar de verf is niet damp-open, waarschijnlijk een acrylaat dispersie, meer info is helaas niet bekend over de verf. Om de spouwmuren te kunnen laten isoleren, moet deze verf verwijderd worden. Daarna zou er een damp-open verf aangebracht moeten worden, Keimen? Tevens zijn er een paar scheuren in de buitenmuur, die ook herstelt moeten worden. En natuurlijk wil ik uiteindelijk een isolatie in de spouw. De oppervlakte van de woning is 125 m2.
donderdag 28 februari 2019

Boerderij isoleren

Het betreft een oud boerderijtje, voorhuis, zonder spouw. Hier zouden wij graag de gevels willen laten isoleren en laten afwerken met Crepi. De oppervlakte van de gevels ligt tussen de 60 en 65 m2.
donderdag 28 februari 2019

Gevel isoleren

Het betreft een aanbouw van ongeveer 5 meter lang en 2.30 meter breed. De hoogte schat ik in op 2 meter. We wonen er nog niet dus ik kan het nog niet meten. In deze aanbouw zijn de keuken en toekomstige badkamer gevestigd. We willen de hele aanbouw (huis plus aanbouw komen uit 1924) van binnen en buiten aanpakken. Om ruimteverlies te voorkomen kiezen we daarom voor isolatie van buitenaf. De aanbouw is rechttoe rechtaan, wel met 1 groot nieuw raam, 2 kleine ouderwetse raampjes en 1 deur. Aan de buitenkant is hij nu afgewerkt met pleisterwerk/cement. Een lange zijkant van de aanbouw grenst aan de buren, dus deze hoeft niet gedaan te worden.
zaterdag 23 februari 2019

Tuinmuur metselen

Ik wil een tuinmuur laten metselen in baksteen. Een muur, inclusief fundering. Lengte: 18 meter, hoogte: 1,80 meter boven het maaiveld. Voor de muur eventueel nog gedeeltelijk een verhoogde border. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!
zaterdag 23 februari 2019

Schutting metselen

Ik wil een schutting van 27 meter laten metselen. Wij ontvangen graag een offerte!
vrijdag 22 februari 2019

Metselen van een scheidingsmuur in de tuin

Ik zoek een metselaar die in mijn tuin een muur kan metselen ten behoeve van een afscheiding. De muur moet ongeveer 1 meter hoog en 18 meter lang worden. Er moet waarschijnlijk een degelijke fundering voor de muur gemaakt worden. De rest bespreek ik graag met de metselaar.
woensdag 20 februari 2019

Voegwerk vervangen van een hoekwoning

Ik wil van een hoekhuis het voegwerk laten controleren en eventueel laten vervangen. Het gaat om zo'n 60m2.
dinsdag 19 februari 2019

Kantoorpand gevel afwerken en isoleren

Het gaat om een kantoorpand wat wordt getransformeerd naar woningen waar ik de buitengevel van wil laten isoleren. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 3000 m2. Daarna wil ik weten of er producten zijn waar de afwerking meteen op gaat zitten. Anders moet het ook afgewerkt worden. Mijn architect gaat uit van deels stucwerk en deels hout.
maandag 18 februari 2019

Gevels stucen en isoleren

Buitenwerk Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen
vrijdag 15 februari 2019

Buitenmuur zit lange scheur in moet hersteld worden

Het gaat om een lange scheur van ongeveer 8 m lang. die moet volgens mij uit gefreesd worden en daarna weer gemaakt. het gaat om de buitenmuur. Verder moet er een hoekje opnieuw gemetseld worden van ongeveer 8 stenen. ik wil dit graag in de maand mei laten uitvoeren.
dinsdag 12 februari 2019

Opmetselen achterkant huis

Ik wil de achterkant van de woning opmetselen. Gaat om de onderkant van het raam. 3.60 bij 80 centimeter 60.bij 2.20 1.meter bij 90 centimeter
zondag 10 februari 2019

WC raampje verwijderen en dichtmetselen

Ik wil het bestaande toiletraam laten verwijderen en dicht latenmetselen, en daarna een wc ventilator opening ernaast boren. Het wc raam is een multiplexkist met klapraam van 20x56 cm.
donderdag 7 februari 2019

Gevel isoleren en bekleden

Op dit moment zitten er Red Cedar schroten op de gevel. Deze wil ik laten isoleren en indien de schroten slecht zijn zullen deze ook moeten worden vervangen. Het gaat om een stuk van 6 meter breed en 3 meter hoog.
dinsdag 5 februari 2019

Buitengevel isoleren

Voor mijn woning uit 1918 wil ik een zijde van de woning aan de buitenzijde isoleren. Dit is een muur van ongeveer 9.5 meter bij 6 meter hoog (begane grond en verdieping) met twee kleine raampjes (minder dan 1 m2 per raam) en een raampartij van ongeveer 2 m2 totaal.

Partners

Partners van Casius