Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Gelderland.

410 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: schuur realiseren, binnen- en buitenmuren nieuw bouwen, stuclaag verwijderen van betonwand, binnenmuren in fietsparkeergarage metselen, tuinmuur metselen, poorten metselen, tuinscheiding metselen, tuinmuur metselen op fundering, gevel renoveren van een herenhuis, tuinmuur op de erfscheiding, afscheidingsmuur op erfgrens maken, buitenmuur metselen, tuinmuur metselen, tuinhuis metselen en schutting metselen, buitenmuur metselen en glad voegen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

donderdag 19 oktober 2017

Tuinmuur metselen

Momenteel hebben we een tuinmuur met de buren, die trapsgewijs af loopt. Graag zouden we de huidige muur willen slopen en hier een nieuwe gemetselde muur willen zetten die overal 2 m1 hoog is. In de bijlage een plaatje van de huidige situatie. Een gedeelte is halfsteens, enkelsteens en een gedeelte staat nog niets, ook geen fundering. De huidige poeren zitten op ongeveer h.o.h. +/- 2,25 m1. We willen de huidige muur zelf slopen, zodat er op de bestaande fundering een nieuwe muur gemetseld kan worden. Graag zouden we 2 offerte's willen ontvangen voor het uitvoeren van het metselwerk. - materialen in eerste instantie bij de prijs inbegrepen, maar uitgesplitst dat we de bakstenen nog zelf kunnen bestellen. - Beide offertes met een stukje fundering wanneer dit nodig is. offerte 1 geheel metselwerk offerte 2 zoals de schermafdruk in de bijlage
donderdag 19 oktober 2017

Poeren metselen en beton storten

Gedetailleerde omschrijving: Twee poeren met als fundering gewapend beton. De onderste laag cement is gestuct en vanaf 30 cm boven de grond met stenen gemetseld. In een van de poeren komt een natuurstenen brievenbus. Aan de poeren moet in de toekomst een eiken toegangsweg gehangen kunnen worden. De poeren zijn ongeveer 70 x 70 cm en 110 cm hoog. Moet nu nog beton gestort worden. De gaten zijn reeds gegraven.
woensdag 18 oktober 2017

Gevel renoveren en voegen/vervangen

Aan de voorzijde van de woning aan de gevel wil ik de kapotte stenen vervangen en het hele huis voorzien van nieuwe voegen. Het gaat om een stuk van ongeveer 5 m2.
zondag 15 oktober 2017

Voegen verwijderen en opnieuw voegen

Ik zou graag een strook van 70 cm bij 19 meter opnieuw willen laten voegen. Dit betreft de onderrand van de buitengevel.
zaterdag 14 oktober 2017

Tuinmuur metselen op fundering

Een tuinmuur metselen met als basis steen en fundering, hoogte 2 meter. Graag een offerte voor een 12 meter rechte tuinmuur. De tuinmuur kan ook eventueel uitgebreid worden tot 25 meter, dan zit er een hoek in, ook hiervoor graag offerte. Kunt u een prijs per meter geven of twee keer een totaalprijs?
vrijdag 13 oktober 2017

Gevel renoveren van een herenhuis

De gevel moet voor en achter gereinigd worden en opnieuw gevoegd. Her en der moeten stenen vervangen worden. Het gaat om een herenhuis 2 onder 1 kap waarvan de buurman ook mee wilt doen.
woensdag 11 oktober 2017

Windveren vervangen en schilderen

Bij ons huis met mansardedak moeten de windveren deels vervangen en geschilderd worden (voor- en achterzijde).
dinsdag 10 oktober 2017

Tuinmuur op de erfscheiding

Tuinmuur op de erfscheiding, lengte 10 meter, hoog 1,80
dinsdag 10 oktober 2017

Afscheidingsmuur op erfgrens maken

Tuinmuur als erfscheiding lengte 10 meter, hoog 1,80
woensdag 4 oktober 2017

Gevels stralen en opnieuw snijvoegen

Ik wil de voor- en zijgevel van mijn woning laten renoveren. Het gaat om een oppervlakte van 50 m2, deze moet met een snijvoeg gevoegd worden de gevel hoeft niet geïmpregneerd worden.
woensdag 4 oktober 2017

Reparatie aan metselwerk

Gedeelte van buitenmuur is gescheurd en moet hersteld worden. Gaat om ongeveer 3.5 meter.
zondag 1 oktober 2017

Tuinmuur metselen

Scheidingsmuur in tuin, 20 meter 180 hoog.
donderdag 28 september 2017

Gevel vernieuwen op begane grond

De gevel op de begane grond willen wij graag laten aanpakken. Het gaat om het reinigen, voegen en impregneren. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
woensdag 27 september 2017

Buitenmuur met betonnen fundering maken

De betonnen fundering is reeds gedaan. Hier dient een buitenmuur gemaakt te worden voor een houtskeletbouw bijkeuken met plat dak. De afmeting hiervan is 3 bij 5.75 meter. De buitenmuur dient tot 90 cm hoog gemetseld te worden.
dinsdag 26 september 2017

Stenen tuinmuur plaatsen

Graag willen wij een stenen tuinmuur laten metselen. Hiervoor dient er een taxus haag verwijderd te worden. Daarna moet er een fundering worden geplaatst en een muur geplaatst. De lengte zal ongeveer 7.50 meter worden en de hoogte 2 meter.
maandag 25 september 2017

Gevel renoveren

Wij willen de zijgevel van een woonhuis laten renoveren en willen hier graag een globale kosten indicatie van ontvangen. Het gaat om een (spouw gebouwd) buitengevel met de afmeting van 8,5 meter lang en 3 meter hoog. De raamkozijnen dienen behouden te worden. Omdat het nu een "lappen deken" is geworden denken wij zelfs aan het eventueel herbouwen/vervangen van de buitengevel om zo weer een net aangezicht te krijgen. U mag een prijs geven voor hetgeen u denkt dat nodig is om dit weer een nette gevel te laten worden, wij gaan er dan vanuit dat u zorg draagt voor alles, materiaal e.d. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman is verantwoordelijk voor de afvoer van het afval.
maandag 25 september 2017

Tuinmuur metselen

Wij willen een tuinmuur laten metselen, over een totale lengte van 25 meter, tussen huis en garage, van ongeveer 1,8 meter hoog. In de muur moet op twee plaatsen een toegang komen
maandag 25 september 2017

Muur metselen als erfafscheiding

Wij willen een tuinmuur laten metselen, over een totale lengte van 25 meter, tussen huis en garage, van ongeveer 1.80 meter hoog. In de muur moet op twee plaatsen een toegang komen; één naar garage (dubbele poort), en één gewone deur. Op moment staat er al een laag, 30 cm hoog, stenen muurtje rond de tuin - vraag is ook of daar op gemetseld mag worden, of dat die eerst verwijderd moet worden. De muur voeren we graag in vergelijkbare steensoort als huis en garage, gebouwd rond 1950.
vrijdag 22 september 2017

Loodslabben herstellen

Aan weerszijden van de opbouwen zijn ingemetselde loodslabben aanwezig over een lengte van circa 9 meter. Deze hebben scheuren die moeten worden gemaakt.
woensdag 20 september 2017

Poer opmetselen

Bij onze oprit is een hekwerk met gemetselde poeren. Doordat er met een auto tegen een poer is aangereden, is die kapot gegaan. Ik zoek nu een metselaar die de poer opnieuw kan opmetselen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarbij dan uw prijsopgave.
maandag 18 september 2017

Rookkanaal wegbreken en opnieuw opmetselen

Ons rookkanaal lekt op zolder. Op de eerste verdieping is er geen originele schoorsteen meer, daar zit dubbelwandige pijp. Maar vanaf de vloer van de zolder tot de nok, iets minder dan 4 meter hoog, loopt nog de oude gemetselde schoorsteen. Die is slecht van binnen en willen we weggebroken en opnieuw opgemetseld hebben want helaas is de binnendiameter van het bestaande kanaal 14 cm en daar kan dus geen 15 cm flexibele buis doorheen. Dus: wegbreken schoorsteen van vloer tot aan nok, het stuk schoorsteen op het dak is wel goed, en dan weer opnieuw opmetselen en aan laten sluiten op bestaande schoorsteen.
zondag 17 september 2017

Steens tuinmuur metselen

Tuinmuur 160 hoog en 45 meter lang. Fundering brengen we zelf aan evenals de aankoop van stenen. NB: kan deze lengte/hoogte met een steensmuur en hoeveel stenen heb ik dan nodig?
zaterdag 16 september 2017

Gevels van vrijstaande woning renoveren

Wij zijn op zoek naar een collega vakman voor het renoveren van de gevel van een vrijstaande woning. Het gaat om het stralen, voegen vervangen en het impregneren van de gevel. De oppervlakte is totaal 214 m2.
vrijdag 15 september 2017

Renoveren van meerdere schoorstenen

Het gaat hier om een collectieve vrijblijvende aanvraag voor het renoveren van 6 schoorstenen in een blok van 6 aaneengeschakelde woningen. De voegen dienen te worden vervangen, er zijn stenen stuk en het lood moet gerepareerd worden of vervangen.
maandag 11 september 2017

Rookgat en geisergat dichten

Ik had een moederhaard, maar die is weggehaald. Nu zit er nog een gat in de muur naar de schoorsteen. Het gat in de muur moet dichtgemetseld. Ik heb ook nog een gat in de muur in de keuken door de geiser die daar is weggehaald. Die kan volgens mij ook dichtgemetseld.

Partners

Partners van Casius