Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Gelderland.

409 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kademuur metselen, gevel reinigen, renoveren en impregneren van een wooncomplex, blokken lijmen in bedrijfspand(en), aanbouw metselen, isoleren en voegen, dijkwoning isoleren en afwerken, kalkzandsteen binnenmuren lijmen en kimband zetten, tuinmuur metselen inclusief fundering, muur als erfafscheiding maken, buitenmuur metselen, tuinwand metselen, schutting vervangen door tussenmuur, tuinmuur maken aan de zonnezijde, buitenmuur metselen, schuttingmuur metselen, vochtige buitenmuur repareren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

zaterdag 16 december 2017

Buitenmuur voegen

Ik heb een buiten muur van ongeveer 6 vierkante meter ,die wil ik graag op nieuw laten voegen,de voeg is niet meer helemaal dicht,waar door het vochtig wordt binnen.
dinsdag 12 december 2017

Lood bij de schoorsteen vervangen

Ik wil de loodslabben bij onze schoorsteen graag laten vervangen. We hebben een geringe lekkage gehad, maar nu is het droog. We ontvangen graag uw offerte.
woensdag 6 december 2017

Voegen van schoorsteen vernieuwen

De voegen van de schoorsteen op onze vrijstaande woning dienen te worden uitgehakt en daarna opnieuw gevoegd. De schoorsteen is ongeveer 1 meter hoog en goed bereikbaar. Tevens dienen er ook nieuwe loodslabben geplaatst te worden. Er is op dit moment lekkage aanwezig. Indien mogelijk laten wij de werkzaamheden graag op korte termijn uitvoeren.
woensdag 6 december 2017

Gat boren door spouwmuur

Gat 110 mm door spouwmuur ( steen)
dinsdag 5 december 2017

Lood in de muur aanbrengen

Boven de carport van de garage moet een nieuwe loodlaag worden aangebracht met een opstand tot aan de binnenmuur, dus gevel loskhakken en daarna weer dichtmetselen. De totale lengte bedraagt ongeveer 20 meter en een nieuwe strook bitumen er langs.
dinsdag 5 december 2017

Muur opmetselen in de tuin

Wij overwegen om eind december een oud en vergaan tuinhuis te gaan verwijderen. We willen dan aan de kant van onze buren een bestaande gemetselde muur laten verlengen. Er moet een stuk van ongeveer 3 meter lang worden gebouwd. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten bekijken. Daarbij ontvangen wij graag uw advies en een prijsindicatie.
dinsdag 5 december 2017

Metselen van een rookkanaal

Tijdens het aanleggen van een rookkanaal moesten werkzaamheden gestaakt worden in verband met gevaar voor draagconstructie op zolder van schoorsteen. Eerst weer zo spoedig mogelijk omhoog metselen van 3 verdiepingen. Woonkamer is open, slaapkamer deels open en zolder. Het rookkanaal ligt open op 3 verdiepingen. Graag twee prijsopgaven. Een voor enkel het metselen van de begane grond en een voor het metselen van alle drie de verdiepingen.
woensdag 29 november 2017

Schoorsteen opnieuw opmetselen

Stenen van de schoorsteen opnieuw metselen, hier zitten scheuren in. Het gaat om een jaren '30 rijtjes tussenwoning met 3 woonlagen.
dinsdag 28 november 2017

Schuttingmuur metselen

Wat kost een schuttingmuur met een totale lengte van 45 strekkende meters. Hoogte: 10 meter lengte 1 meter hoog, 35 meter 1. 80 cm hoog. 1 hoek.
dinsdag 28 november 2017

Kalkzandsteen binnenmuren lijmen en kimband zetten

Wij willen in 2018 in eigen beheer onze nieuwe woning gaan bouwen in Duiven. We zijn nu de begroting aan het opstellen en zoeken partners voor diverse onderdelen. We zoeken een bedrijf dat voor ons de binnenmuren kan metselen met kalkzandsteenblokken. Het gaat om 173 m² met blokken van 12 cm en om 35 m² met blokken van 15 cm. Er moet ook 74 meter kimband worden gezet. Ik ontvang graag uw offerte.
vrijdag 24 november 2017

Buitenmuur repareren

Ik wil een afgebroken muur vernieuwen of repareren. De muur is ongeveer 3 meter lang en 90 cm hoog. Het liefst wil ik dat het niet zichtbaar is dat de muur gerepareerd is dus waarschijnlijk moet de hele muur vervangen worden.
vrijdag 10 november 2017

Gat boren voor de afzuigkap

Er moet een gat geboord worden in de muur voor de afzuigkap. Waar afzuigkap zit, moet naar buiten geboord worden en daar zit momenteel geen gat. De werkzaamheden moeten in de week van de 15e van januari gaan plaatsvinden.
dinsdag 31 oktober 2017

Het afbreken en weer opbouwen van een schoorsteen

Het afbreken en weer opbouwen van een schoorsteen. De verschillende uit te voeren activiteiten: Het afbreken van de schoorsteen tot aan de daaronder gelegen laag wit metselwerk. Het afvoeren van het puin. Het vernieuwen van alle loodslabben. Het weer opnieuw opbouwen van het metselwerk. Het voegen van het metselwerk en behandelen met impregneer. De bovenkant van de schoorsteen voorzien van een aflopende waterdichte afdeklaag. De aansluitingen op het dakbeschot weer in orde maken. Het metselwerk moet worden gedaan met kalkzandsteen met gebroken buitenzijde, weet niet precies hoe je dat noemt, in een donkergrijze kleur. Ook de voegen moeten in een donkergrijze kleur. De onderkant van de schoorsteen is ongeveer 3 meter boven een plat dak. Twee zijden van de schoorsteen bevinden zich boven dit platte dak, de andere 2 zijden worden omsloten door het schuine dak. Een stelling kan vanaf het platte dak worden opgebouwd.
dinsdag 31 oktober 2017

Metselen binnenspouwblad porotherm baksteen

Als opdracht voor school is mij gevraagd een offerte aan te vragen voor het metselwerk van het binnenspouwblad. Zouden jullie mij kunnen voorzien met een prijs (hoeft niet op de euro nauwkeurig) dat dit metselwerk zou gaan kosten? Het gaat om 200 vierkante meter porotherm blokken, PL 25. Ik hoor graag van jullie. Met vriendelijke groet, Graag contact via de mail.
maandag 30 oktober 2017

Rookkanaal op begane grond metselen

Het rookkanaal is al aanwezig op de 1e en 2e verdieping alleen is deze op de begane grond verwijderd. Wij willen graag de open haard herstellen in de oude vorm. Het gaat om een stuk van 30 bij 60 cm.
zaterdag 28 oktober 2017

Muren laten voegen

De muren van de bungalow moeten opnieuw worden gevoegd. Oppervlakte is ongeveer 20 vierkante meter. Hoogte 2,50 meter. De oude voegen moeten nog worden verwijderd.
zaterdag 28 oktober 2017

Tuinmuurtje in de voortuin plaatsen

Graag willen we een offerte voor een 18 mtr lang tuinmuurtje in de voortuin, zonder hoeken. Inclusief fundering en alle materialen. Heb wel een voorbeeld foto hoe het muurtje er ongeveer uit zou moeten komen te zien.
vrijdag 27 oktober 2017

Twee of drie schoorstenen renoveren

Ik wil graag twee of drie schoorstenen laten renoveren. De huizen zijn gebouwd in 1938 en de buitenwanden van de schoorstenen zijn aan vervanging toe. De stenen zijn donkerrood van kleur. De werkzaamheden moeten in het voorjaar gaan plaatsvinden.
donderdag 26 oktober 2017

Tuinmuur metselen

Als erfafscheiding zoeken we een aannemer die een tuinafscheiding kan metselen. Gaat om ongeveer 25 meter lengte en de hoogte 2 meter. Oude steentjes met grote voeg voor landelijke look. Graag ontvangen we uw offerte.
dinsdag 24 oktober 2017

Deur dicht metselen

Ik wil dat de garage deur wordt dichtgemetseld. De afmetingen zijn 91,5 cm bij 210 cm.
donderdag 19 oktober 2017

Tuinmuur metselen

Momenteel hebben we een tuinmuur met de buren, die trapsgewijs af loopt. Graag zouden we de huidige muur willen slopen en hier een nieuwe gemetselde muur willen zetten die overal 2 m1 hoog is. In de bijlage een plaatje van de huidige situatie. Een gedeelte is halfsteens, enkelsteens en een gedeelte staat nog niets, ook geen fundering. De huidige poeren zitten op ongeveer h.o.h. +/- 2,25 m1. We willen de huidige muur zelf slopen, zodat er op de bestaande fundering een nieuwe muur gemetseld kan worden. Graag zouden we 2 offerte's willen ontvangen voor het uitvoeren van het metselwerk. - materialen in eerste instantie bij de prijs inbegrepen, maar uitgesplitst dat we de bakstenen nog zelf kunnen bestellen. - Beide offertes met een stukje fundering wanneer dit nodig is. offerte 1 geheel metselwerk offerte 2 zoals de schermafdruk in de bijlage
donderdag 19 oktober 2017

Poeren metselen en beton storten

Gedetailleerde omschrijving: Twee poeren met als fundering gewapend beton. De onderste laag cement is gestuct en vanaf 30 cm boven de grond met stenen gemetseld. In een van de poeren komt een natuurstenen brievenbus. Aan de poeren moet in de toekomst een eiken toegangsweg gehangen kunnen worden. De poeren zijn ongeveer 70 x 70 cm en 110 cm hoog. Moet nu nog beton gestort worden. De gaten zijn reeds gegraven.
woensdag 18 oktober 2017

Gevel renoveren en voegen/vervangen

Aan de voorzijde van de woning aan de gevel wil ik de kapotte stenen vervangen en het hele huis voorzien van nieuwe voegen. Het gaat om een stuk van ongeveer 5 m2.
zondag 15 oktober 2017

Voegen verwijderen en opnieuw voegen

Ik zou graag een strook van 70 cm bij 19 meter opnieuw willen laten voegen. Dit betreft de onderrand van de buitengevel.
zaterdag 14 oktober 2017

Tuinmuur metselen op fundering

Een tuinmuur metselen met als basis steen en fundering, hoogte 2 meter. Graag een offerte voor een 12 meter rechte tuinmuur. De tuinmuur kan ook eventueel uitgebreid worden tot 25 meter, dan zit er een hoek in, ook hiervoor graag offerte. Kunt u een prijs per meter geven of twee keer een totaalprijs?

Partners

Partners van Casius