Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Wolvega te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Wolvega heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Wolvega u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Wolvega of directe omgeving.

18 klanten uit Wolvega bevelen een bij Casius in Wolvega aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Wolvega bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel dakopbouw bekleden, houten gevelbekleding voor 2 zelfbouwhuizen, balkonconstructie jaren '30 woning, metselwerk om nieuwbouwwoning te realiseren, buitengevel isolatie, geïsoleerde scheidingsmuur plaatsen, gevel renovatie, buitengevels isoleren, fundering maken voor een muur, keralit gevelbekleding plaatsen, gevel bekleden met aluminium en cortenstaal, het bekleden van een houten gevel, gevel bekleden met crepi, chalet opnieuw bekleden met kunststof of steenstrips, gevel opnieuw bekleden en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Wolvega staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Friesland:

2 schoorstenen verwijderen

Ik wil 2 schoorstenen verwijderen van mijn woning. Ze zijn in slechte staat en staan voor de sier op het dak er zijn geen rookkanalen in de woning. Hierna dient het dak gedicht te worden.

Metselstenen laten metselen

Wij zijn op zoek naar metselstenen en metselaars. Het gaat om een muur van 5.1 x 12.1 en 2.5 hoog. En nog een muur van 5.1 dus een U vorm de voorkant blijft open graag inclusief alle materialen.

Platvol voegwerk vervangen

18 m1 voegwerk bij loodslab vervangen. 140 m1 boven betonrand (ongeveer 3 meter hoog) vervangen. Voegwerk verwijderen d.m.v. uithakken/frezen. Voegen schoonspoelen m.b.v. water. Na voldoende droging voegen volgens bestaand werk.

Gevel opnieuw voegen

Ik heb net de helft van een dubbele woning gekocht en wil voor-, zij- en achterkant van de gevel opnieuw laten voegen. Woning ongeveer 9 x 5 meter en heeft één verdieping.

Betreft het plaatsen van een ...

Betreft het plaatsen van een scheidingswand in een nieuw bestaand bedrijfsverzamelgebouw. Afmeting 23 meter lang en 5.50 m hoog. Muur moet minimaal 60 minuten brandvertragend zijn.