Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor dakranden/boeidelen vervangen trespa:

Dakranden/boeidelen vervangen Trespa

Ik wil graag de boeidelen onder de dakgoot (dakgootombouw) laten vervangen voor trespa boeidelen. Kleur Ral 9001. Het betreft een lengte van 6 meter. Onder de dakgoot 32 cm en ernaast 26 cm. Ook is de dakgoot lek en moet deze worden gerepareerd.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakranden/boeidelen vervangen trespa uit heel Nederland:

Garagedak aanpassen

Het dak van mijn garage heeft niet voldoende afschot. Dit dient hersteld te worden zodat het water weer goed wegloopt. Tevens dient er nieuwe dakbedekking, aluminium dakranden en boeidelen geplaatst te worden. Op dit moment ligt er bituum op, die zal vervang en moeten worden door of bituum of EPDM. De afmeting van het dak is 7 bij 3 meter.

Houten boeidelen en windveren vervangen door Keralit

Ik zoek iemand die mijn dakranden (7 x 7,5 meter) en mijn dakgootboeidelen (11, 9 en 5 meter) kan vervangen door Keralit. Het betreft een vrijstaande woning welke goed bereikbaar is.

Houten boeidelen en dakranden opnieuw bekleden

Graag een offerte voor het bekleden van dakranden. Gaat om ongeveer 30 meter, en boeidelen van ongeveer 40 meter.

Buitenschilderwerk aan vrijstaande nieuwbouw

Het gaat om het schilderen van een vrijstaand nieuwbouwhuis van buiten en de houten veranda van binnen plus de paleness en boeidelen. Het gaat om 8-10 ramen, een uitbouw met boeideel en de dakranden. De dakranden zijn totaal ongeveer 12,5 meter lang.

Boeidelen plaatsen tegen dakranden voor en achter

Ik wil boeidelen plaatsen tegen de dakranden aan de voor en achterzijde. Bij voorkeur wil ik graag trespa of iets dat daarop lijkt. Ik wil een rand waar je tegenaan kijkt en aan de onderkant ook haaks. Het gaat om een totale lengte van 14 meter ongeveer. De dakrand is ongeveer 8-9 meter hoog. Het plaatsen van een steiger is mogelijk.

Houten rabat boeidelen vervangen door kunststof

Ik woon in een hoekwoning met 3 woonlagen en een plat dak van ongeveer 11 x 6 meter. Langs de dakranden bevinden zich houten rabat boeidelen. Het gaat om in totaal ongeveer 23 tot 25 meter lengte. Ik wil die houten boeidelen graag laten vervangen door kunststof rabat. Ik krijg graag advies over het meest geschikte materiaal en eventueel ook over het toepassen van Trespa, al vind ik dat minder fraai. Ik zie ook graag uw offerte tegemoet.

Houten delen door Keralit of anders vervangen

Wij bewonen een vrijstaande woning met een zadeldak met dakpannen. Ik wil de huidige multiplex boeidelen en de onderzijde van de dakrand graag laten vervangen door Keralit of ander onderhoudsvrij materiaal, zodat ik schilderwerk kan vermijden. De totale lengte van de windveren is ongeveer 30 meter en van de dakranden ook 30 meter. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Buitenschilderwerk aan een tussenwoning

Graag laat ik de kozijnen, deuren en boeidelen door een vakman inspecteren of deze geschilderd dienen te worden. Het gaat om een tussenwoning die goed bereikbaar is. Indien er schilderwerk gedaan moet worden dan dient de vakman dit te offreren en uit te voeren. Inspectie kijken wat nodig is te schilderen. Kozijnen, deuren, dakranden.

Dakgoten en dak van een uitbouw vervangen

Betreft: vervangen dakgoten nr. 7 en 9 en vervangen dakbedekking nr. 7 Geachte heer Graag zou ik van u z.s.m. een prijsopgave willen ontvangen voor de onderstaande leveringen en werkzaamheden, separaat voor de dakgoten en de dakbedekking. A. De dakgoten - het demonteren en afvoeren van de bestaande zinken dakgoten, zowel aan voor- als achterzijde; - het leveren en strak aanbrengen van twee nieuwe zinken dakgoten, circa 14 meter met een kraal en doorsnede van ongeveer 240 mm inclusief kraal (straal goot circa 100 mm) aan 22 nieuwe beugels per goot, overeenkomstig de bestaande situatie, aan hetzelfde houtwerk. - aan achterzijde compleet met 1 middenafvoer op een bestaande verticale hemelwaterafvoer 100 mm. - aan de voorzijde compleet met 2 afvoeren op 2 bestaande verticale hemelwaterafvoeren 100 mm aan de voorzijde. - de beide goten afsluiten met vlakke kopschotten met kraal. - 10 of 15 jaar garantie op de goot. Ervan uitgaan dat alles gebeurt met een rolsteiger/ladders aan voor- en de achterzijde. Eventueel kunnen mijn buurman en ik de nodige hand-/spandiensten verlenen, met afvoeren, aanreiken, enz. En/of meehelpen op een ladder. B. Het dak van de uitbouw vervangen - het demonteren en afvoeren van de bestaande boeidelen en dakbedekking met toebehoren; - het goed strak leggen van de bestaande isolatieplaten en eventueel een strookje aanhelen; - bij de afvoeren iets afschot aanbrengen (afsnijden van o.k. bestaande isolatieplaten); - het leveren en aanbrengen van de complete nieuwe boeidelen van 400mm breed rondom, goed voorgegrond en van een goede houtsoort; - het leveren en strak aanbrengen van de nieuwe PVC dakbedekking, inclusief degelijke dakranden, enz. ; - nieuwe loodstrippen bij kozijn en muur; - twee dakafvoeren 80mm, zoals bestaand, op bestaande verticale hemelwater- afvoer 80mm - 10 of 15 jaar garantie op het geheel. Uitvoering van het dak nadat

Dakbedekking op de dakkapel vernieuwen

De bitumen dakbedekking en isolatie van onze dakkapel moet worden vervangen. De dakbedekking ligt er volgens mij al vanaf de nieuwbouw, jaren '70, en is tussentijds alleen eenmaal gerepareerd. Bij hevige regenval wordt het water slecht afgevoerd met lekkage tot gevolg. De totale oppervlak van de dakkapel is ongeveer 12- 15 m2, dit is een dubbele dakkapel met buren. De aluminium dakranden en regenwater afvoer van de dakkapel zijn ook aan vervanging toe. Tevens wil ik de boeidelen laten reinigen. Daarnaast de lood slabben van de schoorsteen inspecteren/repareren + algehele dakinspectie, voor een eengezinswoning.