Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor houten bovengevel vervangen:

Houten bovengevel vervangen

Bovengevel van hout moet vervangen worden, omdat er rotten plekken aanwezig zijn. Dit betreft ongeveer 30m2. Dit mag worden vervangen door verduurzaamd zacht hout of kunststof panelen. Dit werk moet waarschijnlijk door middel van een stelling gedaan worden. Ook dienen de huidige planken te worden afgevoerd.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten bovengevel vervangen uit heel Nederland:

Knipvoegen aanbrengen

Aanbrengen van knipvoegen in de smalle verticale strook gevelstenen aan zowel de linker als rechterzijde van de houten winkelpui van onze woning. Zie bijgaande foto's. Kleur van de aan te brengen knipvoegen: grijs (overeenkomstig de knipvoegen van de bovengevel). Tevens dienen aan de rechter en linkerzijde zijde enkele ontbrekende steentjes te worden aangebracht. De voegen zijn al uitgehakt. Uitvoering van de werkzaamheden in overleg te bepalen, maar voor 1 januari 2017 afgerond. Voor het maken van een afspraak om het werk op te nemen en toe te lichten, kunt u contact opnemen.