Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Leeuwarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Leeuwarden heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Leeuwarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Leeuwarden of directe omgeving.

973 klanten uit Leeuwarden bevelen een bij Casius in Leeuwarden aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Leeuwarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gemetselde tuinmuur laten metselen, stucwerk van de buitengevel verwijderen, spouwmuur isolatie, muur om een verlaagd terras metselen, houten gevelbekleding aanbrengen, isolatie en verduurzaamd dennenhout aanbrengen, voorgevel voegen, voorgevels reinigen, voegen uithakken en opnieuw voegen, canexel vervangen, gevel op de bovenverdieping bekleden, gevel renoveren en isoleren, voegwerk repareren, gevelbekleding aanbrengen, buitenkant van de stacaravan deels renoveren, latei vervangen en gevel repareren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Leeuwarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Friesland:

Houten bovengevel vervangen

Bovengevel van hout moet vervangen worden, omdat er rotten plekken aanwezig zijn. Dit betreft ongeveer 30m2. Dit mag worden vervangen door verduurzaamd zacht hout of kunststof panelen. Dit werk moet waarschijnlijk door middel van een stelling gedaan worden. Ook dienen de huidige planken te worden afgevoerd.

Gevel van steenstrips met isolatie voorzien

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om de voorgevel van dit pand. Deze wil ik voorzien van steenstrips met isolatie. 9-10 m2.

Spuitkurk met isolatie aanbrengen

Hoeveel oppervlakte spuitkurk moet er geplaatst worden? (Bij benadering) 32 vierkante meter Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Hoge buitenmuur in trappenhuis 20-er jaren huis. Heel weinig ruimte en mogelijkheid voor isolatie. Steens muur. Wat levert spuitkurk hier op? Ik wil graag dat iemand langs komt om hiernaar te kijken.

Loodslabben vervangen bij de schoorsteen

Ik wil de loodslabben bij mijn schoorsteen laten vervangen. De meeste slabben zijn weggewaaid. De schoorsteen staat op het dak van een rijtjeshuis met 3 verdiepingen. De schoorsteen is bereikbaar via een dakkapel of u kunt eventueel een steiger opbouwen. Het gaat om meerdere loodslabben die trapsgewijs moeten worden aangebracht. Ik ontvang graag uw offerte.

Renovatie van twee schoorstenen

Gehele renovatie schoorstenen. Nieuwe voegen,schoonmaken,impregneren en nieuw lood.

Gezamenlijke schoorsteen renoveren

Op het dak een schoorsteen samen met buurman (die moet ook de opdracht mee accepteren) renoveren. De schoorsteen lekt bij mijn zolderbalken. Het is vochtig op zolder en de schoorsteen is in slechte staat wat betreft voegwerk et cetera. Hij moet dus volledig gerenoveerd worden.

Schoorsteenreparatie

Ik wil dat mijn schoorsteen wordt gerepareerd. Werkzaamheden betreffen het opnieuw aanbrengen van lood en indien nodig herstel van de voegen. Het betreft een schoorsteen. Deze is via het dakkapel te bereiken, wellicht is een hoogwerker nodig. Uitvoeren op korte termijn in verband met lekkage in huis.

Schuur met muurtje metselen

Ik heb op dit moment een houten schuur met een betonvloer. Hiernaast staat er een ijzen hekwerk als tuinafscheiding. Ik zou hier graag een stenen schuur willen laten metselen en de achterste muur laten doortrekken als tuinmuur. De tuin is 4.20 meter breed en de schuur zal 3 bij 3 meter gaan worden. Er dient aan 1 kant een toegangsdeur te komen naar de steeg toe en aan de voorzijde een garagedeur.

Vijvers laten metselen

Ik heb een nieuw huis en wil graag dat er in de tuin 2 vijvers komen van 1 bij 4 meter van ongeveer 60 tot 80 centimeter hoog. Zelf kan ik wel de fundering leggen en de folie plaatsen en de randen afwerken, maar ik kan niet metselen. Graag wil ik weten wat de kosten zijn om 2 vijverbakken te metselen.

Tuinmuur metselen

De muur moet 350 cm lang worden en dan aflopend van 235 cm naar 220 cm. Er komt een overkapping op. (Dit doet de klant zelf).

Voegen en lood van de schoorsteen vervangen

Schoorsteen renovatie van een 30 er jaren huis. Lood vervangen en opnieuw voegen.

Betonrot laten herstellen

Ik zou graag iets willen laten doen aan de beschadiging van onze betonnen rand van ons huis. Het is een jaren 1930 woning. Bij de voordeur en de erker zijn betonnen lateien. Die zijn beschadigd. Ik kan er foto's sturen.

Tuinmuurtje maken

Tuin muurtje maken.... ca. 80 hoog... 10 meter breed

Schoorsteen voegen en loodwerk vervangen

Ik heb een jaren '30 woning gekocht met schoorsteen. Op de zolder heb ik last van een lekkage die hoogstwaarschijnlijk wordt veroorzaakt door het niet meer sluitende loodwerk van de schoorsteen. Daarbij moet de schoorsteen ook opnieuw gevoegd worden. Betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen.

Voegwerk van de schoorsteen vernieuwen

Mijn schoorsteen moet opnieuw gevoegd worden aan 1 kant in verband met lekkage. Graag zo snel mogelijk.

Muurtje in oude stijl herstellen

Onze overbuurvrouw heeft ons jaren '30 muurtje kapotgereden. De stenen zijn grotendeels nog heel maar de fundering is kapot gegaan. Wij willen het graag in 'oude' stijl laten herstellen, zodat er geen verschil ontstaat met de muurtjes van de buren. Wie kan ons helpen? Ik kan wat foto's sturen.

Opknappen van schoorstenen

Er staan 2 schoorstenen op mijn huis van 1 x 1 meter en ongeveer 60 centimeter dik. Naast eentje lekt het een beetje. Deze is provisorisch gedicht. De vraag is dus: 1 - nakijken schoorstenen wat er aan mankeert. 2 - nodige reparaties verrichten zoals voegen en/ of lood vervangen indien nodig. 3 - luchtpijpje op dak bekijken, regent in.

Renovatie van de schoorsteen

De schoorsteen op een oudere woning (ca 1920) dient opnieuw gevoegd te worden en eventueel dient het lood ook gerepareerd te worden. De schoorsteen staat boven de eerste verdieping.

Buitenmuur zandstralen en opnieuw voegen

De gevel van een hoekwoning willen wij laten zandstralen en opnieuw voegen.

Binnenwanden met blokken van kalkzandsteen lijmen

Ik wil graag mijn binnenwanden van kalkzandsteen laten lijmen. Het betreft in totaal 220 m2 aan binnenwanden. Daarna dienen deze wanden ook gestuukt te worden.

Metselwerk van de schoorsteen renoveren

Het metselwerk van de schoorsteen is niet goed meer. Er zitten delen los en het bovenste deel kan er gewoon afgepakt worden. De schoorsteen wordt nu met spanbanden en ducktape bij elkaar gehouden. Graag een offerte voor het opnieuw opmetselen van de schoorsteen. De pijp van de houtkachel gaat erdoorheen. De schoorsteen zit op een schuin dak op de tweede verdieping en is ongeveer 1 meter hoog en 50 bij 50 cm breed. Graag indien mogelijk de huidige stenen weer gebruiken.

Scheuren en voegwerk repareren / herstellen

Ik wil twee a drie scheuren in de voorgevel op de begane grond van mijn woning laten herstellen / repareren.

Gevel impregneren

Het gaat om een gevel van 75m2

Gevel reinigen en impregneren

Ik wil graag de voorgevel van ongeveer 35m2 laten reinigen, voegen vervangen en laten impregneren. Het gaat om de begane grond en de eerste verdieping. Graag ontvang ik een offerte met gespecificeerd de kosten van het voegwerk, reinigen en impregneren.

Hoekwoning impregneren

Het vocht slaat door de buitenmuur van mijn hoekwoning. Er is geen echte spouw, de muren zijn 1.5 steens en het huis is in 1924 gebouwd. De woning is 8.5 meter diep, 8.5 meter breed en 9 meter hoog.